10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Bahsi geçen duyumuda şuraya koyuyum görmeyenler için.
https://i.hizliresim.com/8aqaa1.png -
@mrnobody inşallah Cuma gelir diye düşünüyorum eğer hazırlık aşamasındaysa kurum.
-
@mrnobody haklı çıkmazsa ben hanimligimi bozarım:D
-
@gunes piyasada duyum yok hocam bununla idare edecez yapacak bişey yok herkes unuttu bizi malesef
-
Arkadaşlar guy dguy açıklanırsa sizce 81 e düşer mi
-
@maliyeciniss 81 sıralaması kaç hocam bir de 42 mi 23 mü?
-
@maliyeciniss p42 82.4hocam benimde siralamam 1300 ama p23 puanlari b p42den baya yüksek.p23 80 sıralama 3900lerde guy ve dguy aciklansa ve kazanan herkesin basvurmayacagini varsaysak bile 83 84 civarı kapatır diye düşünüyorum. İnşallah düşük kapatır sizde bende diğer sınırdaki arkadaşlardan sevinir.
-
85.65 le merakla bekliyorum
-
Meslek tanıtımı şöyle hatırlatma niyetine tekrar dursun şurda
-
@mrnobody inşallah kitap satmak için soylenen bir şey değildir
-
@gunes ben kendisini tanımıyorum tabi herşey olabilir grupta kendisine ait sanırsam. Reklam için bu bile yeterli sebeb ama... Paretonun kadro onaylandı açıklaması , yaklaşan ist. seçimleri -ki az da olsa etkisi olacaktır- birde zaten hazır denen ilanın aylardır, yıllardır gelmeyişi... bence olabilir bakalım görelim ...
-
P23 87 küsür 680 lerde sıralama. Gelme ihtimali nedir acaba puan türü ve 2 sene söz konusu olunca?
-
Sıradan ziyade puan önemli çünkü 23 lerde puan oldukça yüksek.
-
@aslan-reyiz tahminin nedir kacla kapatir ?
-
@aslan-reyiz geçen sene p23ün yıgılması bu şekilde miydi acaba?
-
Puan turu tartismasi ve soylentisi vardi arkadaslar,okuduklarima gore durumda degisiklik beklemiyor musunuz degil mi? P23 ve p42 devam mi olur
-
@duyguuu37 daha önce kurum 4 ders yanında işletme ve çeko nunda etkili olduğu puan türüyle alım yapıyordu.simdi aynı dengeyi sağlamak icin p42 yanında işletme ve muhasebeyide içeren p23 u kullanıyor.kurum ilginç bir şekilde işletme ye önem veriyor.gecen alımda kimse p23 u beklemiyordu magduriyetler oldu ama gecen yıl herkes bilerek girdi kpss ye.degisiklik olmaz
-
p-23 ve p42'yi kapsayan bir alım olacak söylenti 300 iibf +50 istatistik
-
@gari̇p-i̇nsan 400 kisilik dendi hep. Neye istinaden boyle dediniz
-
guy dguy açıklanırsa 83+ acıklanmazsa 85+ da kapatır. Geçen dönem listenin %75 i p23 ten başvurmuştu.