10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aslan-reyiz ben öyle düsünmüyorum. Eğer dguy ve guy aciklanirsa 81-83 bandı arasına kadar gelir diye tahmin ediyorum.
-
@dermaniye sen haklı çık da 82.66 ile ben de gireyim
-
@aslan-reyiz Aah ahhh bende 82.3 le girebilsem... Tek umudum. P 23den kaç kişi olacağını iyi kestirmek lazım.
-
@aslan-reyiz işlh girersiniz . dguy kazanlar için demiyorum da guy u kazananlar bu ilana başvurur ama mülakata gitmezler ?
-
@gari̇p-i̇nsan Kendilerine uygun bir ili kazandıktan sonra neden basvursunlar ki. Zaten yıpratıcı, uzun soluklu bir süreç . Sabırlar tükenmisken tekrar mülakat vs. birsürü iş. İnşallah bizim önümüz de açılır ben umutluyum.
-
@GARİP-İNSAN dguy +ankara guy+kendi ilindeki guyu yazanların başvuracağını düşünmüyorum.Ama geri kalanı için bir şey diyemem +il göçler için .Hayırlısı olsun
-
@gari̇p-i̇nsan Bir de bu sınava şuan denetmen olduğu halde giren bir sürü kişi var. Onlari da elemeyi unutmamak lazım.
-
@aslan-reyiz buraya ekleyeceğimiz çok kişi olur da ilan bir an önce yayınlanır ve tatlı telaşla bunları istişare ederiz.
-
@GARİP-İNSAN Yeni girmiş birisi sayıyi vermesi bana biraz farazi geldi elde tutulur bi açıklama değil .
-
@gari̇p-i̇nsan ilan ne zaman onu de
-
Tarih belirtmek şu ortamda pek mümkün değil
-
@aslan-reyiz hocam bir önceki promosyonda ortam nasıldı böyle yığılma var mıydı? Bir de geçen sene de bir çok ilan son anda geldi ona rağmen puanlar düşük kapattı hep baz almalı mıyız onları?
-
@istkç-m inanıp inanmamak sizin tassarrufunuz hocam
-
@kaymakam, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@maliyeciniss 81 sıralaması kaç hocam bir de 42 mi 23 mü?
1600 hocam sıralamam p 42
-
@nairu valla inşallah hocam şu ilansizlikta ilaç gibi gelecek nasip artik
-
İçişler stajyer 12, içişleri ab 15 kişi sonuçları açıklandı hepsi alınmış.Merkez kadrolar haliyle bunlar sgk ya başvurmayacaktır.
-
Guy Dguy kazananlar başvurursa mülakatta ağizlarinin payını alırlar geçen sene hep elediler çünkü . Ama tabi şov yapıp başvuran arkadaş çok oluyor
-
@maliyeciniss show yapmak icin basviruyorlarsa yaziklar olsun diyelim baska bi soze hacet yok acikcasi
-
@maliyeciniss Aynı süreci yasamasina rağmen sırf nefsini tatmin etmek için yapabiliyorsa bir insan bunu İNSAF ! diyorum. VİCDAN ! diyorum.
-
@maliyeciniss bu ilansızlıkta şov yapacak olanlar olucaktır. Çünkü insanlar doymaz. Ama kurum onları da elicektir. Ona göre basvuru yapsınlar. Duyarlı olalım lütfen.