10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gunes herhangi bir değişiklik olmadığını imza beklendiğini söylemiş
-
@ceteris Arkadaşlar, paylaştığımız bilgide hiç bir değişiklik yok; Kurum içi prosedürler devam ediyormuş; Son bir ilan imzası kısa süre sonra ilan gelir. Bu noktadan sonra bir değişiklik çok zor... Ama millet olarak artık hiç bir şeye olmaz diyemediğimiz için haklısınız... Puanını garanti görenler hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başlasın, en iyi tavsiye bu... Bayram için plan yapmayın pek tutmaz...Kolaylıklar...
Bende baktım şimdi . Hiç odaklanıp çalışamıyorum gene hayalkırıklığına uğrarım diye
-
@gunes aynen çalışın falan diyor sürekli . aklıma kitabını aldırmak için yapıyormuş gibi geliyor inşallah öyle değildir
-
@gunes hocam zaten 2018 KPSS den o kadar uzun süre hiçbir ilan gelmedi ki ders çalışma isteği sıfıra yaklaştı
-
@ceteris eğer öyle bir şey olursa gerçekten çok büyük ahh alırlar şu mübarek gün
-
@modigliani-0 aynen öyle. Şimdi bir de mülakata çalışır gibi çalışırsam ve gelmezse çok çok üzülürüm. Degilse bari oturup kpss çalışırım puanımı yukseltirim en azindan
-
bu ilandan nıye 1 haftadır herkes umutlu anlamadım.
iş müf ve sgk müf açıklansın önce bu ilanın en büyük belirtisi bu olur.
yoksa ben alımın geleceğini zannetmiyorum.
1 imzaya kalsa bile o imza kaç ayda atılır kim bilir. -
Aldigim duyuma göre sadece p42 puani ile alim olacakmis ve mulakatta da cekodan mezun olmayan hickimseyi gecirmeyeceklermis
-
@gökyeleli üstat bu duyumun iç yüzü nedir ?
-
@merasim34 ankarada sgk denetmeni bir abimiz sinavin eylul ekim gibi gelecegini soyledi.
-
@gökyeleli siz de buna inandınız mı hocam?
-
@eomer sgk ile işim yok benim. 4 tane mulakatim var onlari bekliyorum. Ben duydugumu soyledim. Ilk yorumumda tabiki ciddi degildim
-
@gökyeleli Ya Allah aşkına yapmayın bunu yazmak alay etmektir ️
-
Yalan yanlış şeylerle ortalığı bulandıranlara itibar etmeyin arkadaşlar. Pareto ve diğer üstadlar zaten gerekli bilgi ve duyumları bizlerle paylaşıyor.
-
@maesteo ben zaten güldüm geçtim. Espiri değilmiydi yoksa.
-
Yalandir yanlistir ben bilmem. Ben duydugumu aktardim.
-
@mrnobody tabiki espri.
-
@mrnobody gülüp geçiyorum genelde ama bizi salak yerine koyup böyle birşey yazıp sonra benim 4 mülakatım var diyene ağır konuşmamak için zor tuttum ayıp yahu ️Benimde şuan beklediğim olursa başvurmayacam ama böyle alay etmeye dayanamadım️
-
İlan bir an önce gelsin artık burası iyice tuhaflaşmaya başladı.
-
Ceko ceko diye aglayan insanlar uzerine alinabilir