10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
4 mülakatı var bu başlığa ateşler salıyor..neyse mübarek gunlerdeyiz sakinligimizi korumaya devam edelim
-
Ahali vaziyet alın burası karışacak
-
Neyse ilan gelene kadar şurayı bi salalım arkadaşlar sabır illa bu hafta gelecek diye bir kaide yok sonuçta bi tarih var odaklanıp çalışmak lazım gelmezse temmuzda kpss var ona hazırlık olur burda strese girip günlük hayati zehir etmeyelim
-
Sizde siteye girince sürekli reklam çıkıyor mu? Bi tek bende mi oluyor. Çok sinir bozucu .s
-
@johnstuartmill hocam buradan mı bahsediyorsunuz? Çok sık mı çıkıyor?
-
@johnstuartmill o reklamdan bende muzdaribim. Çok can sıkıcı gerçekten sayfayı yenileyince tekrar çıkıyor. Bide tüm sayfayı kaplıyor üç saniye bekletiyor kapattırmıyor. Ama bu siteyle alakalı değil ben biraz araştırdım diğer sitelerde de yapıyor. Google choremun mu acaba diyip tarayıcı değiştirdim yine oldu. En son reklam engelleyen tarayıcıları indirdim onlar da kitlenip duruyor. Meydey meydey modundayım
-
@agor https://i.hizliresim.com/9aMBZO.png
Üstat yokmu buna bi çare. Bıktırdı yeminle. -
@agor aynen...
-
@strtmn @mrnobody ve @johnstuartmill hocalarım biz o reklamı foruma koyduk biraz gözlemleyelim dedik, rahatsızlıklar arttığına göre bir ayarlama yaparız. Reklam çıkma sıklığı ne yazık ki bizle alakalı değil, reklam veren firmalar kendileri belirliyor çıkacak reklamı, ne sıklıkla gösterileceğini, birkaç gün içinde düzenleriz. Anlayışınız için teşekkürler.
-
@agor issiz gucsuz adamlariz bi de rezidans reklami goruyoruz. Yok mu şöyle tebrikler green kart kazandiniz reklami falan
-
@gökyeleli bu firma bana da garip geldi, sürekli rezidans reklamı. Bi bildikleri var demek ki, sanırım yakında foruma gelen herkes zengin olacak ve rezidansa taşınacak.
-
Paretoya site adminleribe defaatle dedim ama orali olmuyolar reklam vs siteyi gereksiz hale getirior... hurriyetin sari sayfalar gb surekli reklam ilan vs vs
-
@gökyeleli ahahahahahahaahahahahahahahahahahhahahahaha
-
@yamanoglan Hocam siz ciddimisiniz? Gerçekten bunu dediniz yani? Sizce ayıp olmuyo yani bu talep öylemi? Hem her sorunuza defaatle yanıt isteyeceksiniz hem duyum meslek tanıtımı haber gelişme yazı bilgi vs. isteyeceksiniz. hemde reklam gerekli olcak.
Hocam bunu ancak bir cahil söyler kusurabakmayın ama. O zaman şöyle bi teklifim var yönetici üstadlara, bu arkadaş sitenin maliyet ve masraflarını karşılasın, sizde reklamları kaldırın. ne dersiniz sayın @Agor hocam??? Bundan sonra sitenin giderleri @yamanoglan dan soruluyor-muş. Çünkü reklam gereksizmiş. -
@albertcamus hocam gene ne demiş :))) basın engeli geçin ben görmüyorum mutluyum huzurluyum böyle kişileri.
-
Allah aşkına şu boş muhabbetleri kapatın iyice sohbet nete döndü bura. Bilgi almak için giriyoruz boş muhabbetleri okumaktan hem zamanimiz gidiyor hem moralimiz bozuluyor.
-
@albertcamus Kesinlikle Hocam Yukarda 3 saniyelik Reklamdan rahatsız olanlar,muzdarip olanlar @paretowilfredо hocamızı İlan için - Sonuç için en çok Darlayan kişiler. Ne olacak 3 saniye onun için katlanalım demek Yok
-
@gökyeleli ahahaha ne kadar saçma gözüküyor di mi? Çekocular dışardan tam da böyle gözüküyorsunuz...
-
Ya arkadaşlar sakin ilan gelirse basvurcaz yoksa bekleyecez bu kadar basit birbiriniz kırmayın şu ramazan günü.
-
@gizem2020 ahaha sende şey değilmisin. İlan hem çekodan gelsin hemde bi iki yıl sonra falan gelsin diyen arkadaş sitenin admini reklamın sıklığını sordu açıklama yaptık aynı güzel üslupla da cevabımızı aldık sana ne oluyor ?? Ben bu sitenin reklamı olduğunu bile bilmiyordum.