10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mrnobody Yanlış hatırlıyosun 5 yıl sonra falan gelsindi o Üslübu iyiymiş komik şey. Görüyorum sürekli herkesle polemiğe giriyorsun. Şimdide buraya Salça olma Oruçlu oruçlu Mübarek gün seninle uğraşamam Allah Büyük..
-
@gizem2020 Size katılıyorum biraz Bencil bir arkadaş kendisi Herkese laf yetiştirmeye çalışıyor Ama burası yeri değil Kapatın konuyu bence
-
@gizem2020 polemiğe girip girip , sen polemikcisin yaftasıda komikmiş :D. Körler sağırlar birbirini ağırlar hadi bakalım oruç oruç yormayın bizi işinize bakın ben biliyorum sizin derdinizi.
-
@mrnobody Uza Kardeşim Uza. Sana ekmek Yok burda
-
@mrnobody arkadaşlar tartısmayı bırakın lütfen. Twetterdan desteğe devam edelim dguy ve guy mülakatları açıklansın ki bizimde önümüz açılsın. #GibMülakatlariacikla adıyla. Lütfen hep birlikte bastiralim...
-
@dermaniye şuan baya gündemdeyiz. Haydi hep birlikte lütfen...
-
@ds1966 uslübuna dikkat et ekmeği senmi dağıtıyorsun. Seni tanımam etmem burda insanlara hakaret etmeyin istediği yere başvursunlar dedim diye kafana göre saldırabileceğinimi sandın. Sen uza hadi işine bak ağlama bu kadar.
-
@gökyeleli sadece p42 kismi doğru mu duyumunuzun
-
@gökyeleli, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Aldigim duyuma göre sadece p42 puani ile alim olacakmis ve mulakatta da cekodan mezun olmayan hickimseyi gecirmeyeceklermis
Sadece gülerim
Nerden duyum aliyon boyle sacma duyumlarin kaynagi ne merak ettim -
@paretowilfredo hocam facede ilan gelecek diyen adam bizi çok umutlandırdı. Olumsuz bir durum var mı onu söyleyin bari
-
@ceteris bence o adam kitap satmak için kafasından uyduruyor ama umarım doğru söylüyodur
-
@ceteris Dostum ilan metninden, ilanın gidişinden gelişinden zaten biliyorsunuz haberdar ettim sizi. Şu aşamada Kurumun kararı beklenirken kimse bir şey diyemez bu duruma dair. Olumlu bir şey söyleyen umut verir, olumsuz bir şey diyen umut kırar, her ikisi de boşunadır, her ikisi de kumardır. İlan gelecek diyen tutturursa zarı düşeş gelir, tutmazsa dubara der kenara çekilir. Tam olarak böyle bir durumda iken benden bir şey söylememi beklemeyin dostum. İhtimalleri zaten dile getirdim size. Aşamalardan da son ana kadar bahsettim. Gerisi beni ve dahi Kurum yöneticisi olmayan herkesi aşar. Sadece tahmin yürütmektir.
-
@bcbc3434 bende öyle düşündüğüm için bugün yonlendirdikleri fotokobiciye gittim . Yenisi gelmedi haftaya gelir muhtemelen dedi . Amaç kitap satmak olsa şimdiden bastırır koyar adam kenara
-
Sanırım 24 haziran söylentisi de boş çıkacak.
-
@legolas gulun diye yazdim zaten
-
@sandviçyiyenadam çok üzülürüm
-
Guy ve dguyun aciklanmasini bekliyorlardir bence
Sgk Martta ilana cikacakti ama onay cikmamisti simdi ilana cikilmamasi icin bir sebepte yok guy ve dguy yarin aciklanabilir soyleniyor haftaya ilan gelir insallah -
Sürekli bir haftaya söylentisi var. Ben umudumu yitirmeye başladım bile.
-
@paretowilfredo üstad benim anlamadıgım bir şey var. Deniliyor ki ihtiyac cok fazla. Denetmen ihtiyacı bu kadar fazlaysa külliyeden onay geldiği an ilana cıkılması gerekilmez mi.? O zaman şu iki secenekten birini kabul etmemiz lazım ya ihtiyac cok acil değil ya da ihtiyaç var ama üstadların cok onemsediği bir konu değil?
-
Guy 1 2 saate açıklanır diyorlar . Ve bizim ilan bu hafta da gelmedi