15 May 2019 17:53

@marshalgiller hocam sanki biraz sacmalıyorsunuz okunanları biraz daha dikkatle okursanız sevinirim bizim söylediğimiz herşey varsayımdan ibaret 90 dan asagi dusmeyen sinavlar yuzunden sinav sadece ilk 100 kisiye yaradi ve yuklu bir alim olacak hali hazirda beklenen bir guy ve dguy sonucu var ve guy ya da dguy olan bir kisi bile sgk ya basvurmazsa bir kişiye şansın dogmasi demek gecmis entrylerime bakarsaniz gorebilirsiniz 300 tane atanacak dguy 1000 tane guydan daha cok etkiler puanlari (sizde benim gibi 3 4 tane sınavı küsüratlarla kaçırın o zaman beni cok iyi anlarsınız) dguyu begenmeyip sgk yi sececek kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez bizim evvelden beri dediğimiz bu şahsen kendim için söylüyorum bir kere bile guy olan adam neden sgk ya basvuruyor diye bisey demedim ha anlamadıgım kime neyin baskısını yapıyoruz bu platformda, adamın yakasına yapısmıyoruz küfür etmiyoruz sovmuyoruz,kurumdan kuruma gecis yapma niyeti olan adam foruma girer okur ama yine kendi bildigini yapar eger ki 'dguy ve guyun aciklansin onumuzden 1300 kisi gidecek' cumlesi sizi nasil rahatsiz eder anlamis degilim sonucta adamlara cehennemin dibine gidiyor demedik.