10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Uzun zamandir ilk defa umutluyum. Hayirlisi olsun herkes icin
-
@statesogu tesekkur ederız bılgı ıcın. Insallah ısı olan arkadaslar hassas davranıp basvuru yapmaz. Benım gıbı kritik puanı olan arkadaslarında yüzü güler.
-
@yamanoglan Kurum inisiyatifinde dostum. Kurum ne zaman vermek isterse ilanı o zaman gelecek. Buna dair duyumlarım var. Ancak SGK'da bir yetkili bile bana dese ki yarın ilan veriyoruz, yarını beklerim ilanı görmek için, bir şey demem.
-
@paretowilfredo once gelmesi kuvvetli bir ihtimal mi zayif ihtimal mi onu soylesen keske diyecegim ama ustad prensiplerine de saygim var
-
@veliat34 Sgk Denetmenliği ile Gelir Uzmanlığı her ne kadar özlük hakları aynı olsada( Sgk denetmenlerinin 3600 ek göstergesi olması lazım onuda belirteyim ayrıca) sgk denetmenleri müfettişlik işi yapar hiçbir farkı yoktur ve kendine ait mührü vardır ve tam bir denetim elemanıdır görev, yetki ve sorumluluk anlamında. Gelir uzamanları ise şefin altında görev yapan bildiğimiz düz memurdur.Ben kararınızı bir daha gözden geçirin derim..
-
@paretowilfredo üstad en azından kpssden öncemi sonramı yakın zaman mı uzun zaman mı onu paylaşsanız?
-
@paretowilfredo da haklı çünkü öncesinde ilan Şubat ayında gelecekti ötelendi sonrasında bir ekran görüntüsü ile bizi bilgilendirdi. Kurumun ne yapacağı hiç belli olmadığı için kesin konuşmak çok zor. Sayende öğreniyoruz çoğu şeyi üstad teşekkür ederim kendi adıma her zaman yanımızda olduğun için.
-
@prst hocam ben bu süreç için tercih yapmayacağım dedim. İleri ki süreç için kesinlikle gözden geçiririm.
-
İlan gelse bile artık inanmayacagız. O kadar kabullendim yani
-
@paretowilfredo hocam çok katı davranıyorsunuz önce böyle değildiniz duyumlarınızı söyleyin lütfen ilan gelince bizde görrüz ilanın geldiğini :))(sitem))
-
@hasan2 Çünkü önceden duyduğumuz gibi uyguluyordu Kurumlar dostum. Şimdi 2 günde 4 farklı durum ortaya çıkıyor. Kurumlar bu kadar kararsız iken kimseyi boşa umutlandıramam. Geçtiğimiz gün GUY başlığında da söyledim. Benim sözlerimin sorumluluğu var. Sorumsuz davranma hakkım yok bunca insan beklenti içindeyken dostum.
-
@paretowilfredo ustad ozelden bakabilirmisin
-
Denetmenlik yapilacak iş değil ama şu ortamda kaç kişi istediği mesleğe sahip ki.. işsizlikten iyidir deyip ilanı beklemeye devam
-
@paretowilfredo 2 günde 4 farklı durum :)) teşekkürler hocam
-
Bu sene ben bu sınavdan sonra başka işleri yapmayıp 10 aydır ilan ha geldi ha gelecek diyerek öyle beklediğim için inanılmaz pişmanım.
Üzülerek yeni KPSS'ye başvuru yapıyorum inşallah Haziran'da bizi artık görmeyi düşünür bu kurumlar yoksa gerçekten emeklerin çöpe gittiğine canlı şahitlik edeceğiz. -
@perküsyon neden iyi bir iş değil?
-
@legolas hocam şahsi kanaatimdir kimsenin şevki kırılmasın da. sonuçta denetim elemanısınız ve insanlara ceza yazıyorsunuz, hizmet siliyor, maaş kesiyor, insanları savcılığa sevk ediyorsunuz. muhataplarınız da haliyle sizi ayakta alkışlamıyor neyle karşı karşıya olacağını bilmeli her aday.
-
Vallaha arkadaşlar ben kısmetse seneye evlenmeyi düşünüyorum ve 10 gün önce sıradan bir işimden ayrılıp babamın kahvesinde çay satmaya devam ediyorum. Şimdi diyeceksin ki GUY sonuçları açıklanmadan niye böyle bir karar aldın? Dostlar gözünüzü seveyim düzgün bir iş bulamıyoruz özel sektör acımasız, sırf para lazım diye satış danışmanlığı yapıyordum ama aklım hep memurlukta. Şimdi GUY olduktan sonra, hayalime kavuştuktan sonra onca insanın kahrını çekip kahvede" okumuş babasının kahvesinde de staj yapıyor herhalde " gibi laflar yedikten sonra.. Kimse kusura bakmasın ek bilmem neymiş düz memurmuşum hiç fark etmez. BUNCA İNSANIN HAKKINA GİRİP DE GUY mülakatını kazanmama rağmen ben bu sınava başvurmam dostlar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun varsın ben düz memur olayım da siz Denetmen olun hakkım helal olsun.
-
Yazılanları okuyunca kayıtsız kalamadım. Ben arka arkaya iki sene kpss den 95 ve üzeri puanlar aldım. Kaç mülakata girdiğimi yada hangi kurumlardan elendiğimi falan yazmayacağım. Sadece şunu söylemek istiyorum. Herkesin hayalleri vardır. Benimde bir işim oldu bu süreçte çok şükür ama hayalim mi hayır değil. Sadece hayalimi gerçekleştirmek için sınava bu sene yine giricem. Yani benim hayatımla ilgili verdiğim kararla ilgili olarak hak helal edip etmeme durumu sizin açınızdan söz konusu olamaz. Bu bir yarış bunu bilerek herkes bu yola çıktı.
Ben ve eminim benim gibi bir çok kişi kendisine verilen bu hakkı da kullanacak.
O nedenle siz hakkını helal etmeyenler bu yorumları bize karşı değilde, bu kadar az ilan verip bizi bu savaşa sokanlara karşı mi savursanız acaba nasıl olur.Haydi kalın sağlıcakla.
-
Arkadaşlar vergi müfettişliği sayıştay denetçiliği gibi sınavlar için 1. oturuma (kamu yönetimi vs.) girmeye gerek var mı?