10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Aramizda guyu veya dguy u kazanan arkadaslar varsa hayirli ugurlu olsun darisi bize
-
Kurumda çalışan bir arkadaş sordum ama böyle bir duyum almadim diyor yani şu gibten sonra insan hemen ilan gelsin istiyor birde böyle olumsuz birşey duyunca hepten umutlarım bitiyor
-
Arkadaşlar benim kendi yaşadığım şehirde guy oldu başvuru yapmıcam kesinlikle darısı başınıza inşallah p42 puanım 91 kusur hakkınızda hayırlısı olsun 6. Mülakatımda oldu benimde başarılar hepinize Allah emeklerinizin boşa çıkarmaz
-
@kuşçubaşıeşref hayırlı olsun rabbim utandirmasin
-
İlan gelir mi peki artık zamanı geldi mi ?
-
@kuşçubaşıeşref Ne mutlu size, hayırlı olsun. Duyarliliginiz için de teşekkür ederiz.
-
Arkadaşlar bence artık ilan gelir. Bunların açıklanmasını beklediler. Puanlarda 81e kadar düşebilir gibi geliyor bana. Siz ne dersiniz ??
-
Pareto ustad aciklama yapsa keske.
-
@paretowilfredo üstad bu ilanın gelmemesi gibi bir ihtimal olabilir mi?
-
Arkadaşlar puan düşer de ben 81’lere kadar gelmesini beklemiyorum ya. 83-84 civarı olur gibi
-
@paretowilfredo arkadaşlar kesin Bilgi gelene kadar açıklama yapmayacağını belirtti.Elinden geleni bizim için yapıyordur emin olun.Benim şahsi fikrim de ilanın uzun sürmeden geleceği yönünde önümüzdeki hafta hareketlilik olacaktır .
-
İlan geleceği günde açıklamasınlar bugün ilan geliyor diye bu kadar çok konuşuluyorken hiç mi duyum yok yani sayın pareto üstad en azından böyle bir duyum ben almadım oturun dersinizi çalışın diyebilirsiniz çünkü umut etmekten ders çalışamıyoruz ..
-
@kuşçubaşıeşref hayırlı uğurlu olsun hocam darısı bizlerin başına inşallah
-
@statesogu amin dostum daha iyisi sizlerin olsun inşallah
-
Bende dguy kazandım çok şükür arkadaşlar. P23 88,46 puan ile önünüzden çekiliyor en kısa sürede ilanın gelmesi ümidiyle hepinize başarılar diliyorum.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
-
@merkezuzmanı amin hocam hayırlı olsun .
-
@grundig sagolun cok tesekkur ediyorum.
-
@dermaniye 83.5 dan aşağı düşmez
-
P23 puanı 82 olan birinin sıralaması kaçlarda arkadaşlar yazabilr mısınız
-
5 dguy, 10 guy arkadaşım sgk ya başvurmayacak!