10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Benim puanım da 83.3
81 e hayatta gelmez zaten de şahsımca 84 ün altına düşerse şaşırırım inşallah düşer atanan arkadaşlar işsizliğin ne demek olduğunu baya tecrübe ettiler halimizden anlarlar -
@modigliani-0 84 un altına iner ama ne kadar iner orası muamma.
-
Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum ilan gelirse inşallah, işletme mezunuyum p42 den mi p23den mi başvuru yapabiliyorum zira ilki 76 ikincisi 84 arada uçurum var biraz yoksa hangisi yüksekse o puanla mı başvuru yapılıyor
-
Ilan ne durumda acaba? Belirsizlik cok can sıkıcı
-
@ahmetugur istediğiniz herhangi birinden
-
Seçim önü SGK ve GUY gelmesi bizim için çok önemli
-
İlan haftaya da gelmezse ne yapayacağız peki
-
Evet arkadaslar puan muhabbeti maglum cok dönüyor benimde çok sınırda bir puanım var o yüzden kendimde artılarımızı eksilerimizi yazmak istedim unuttuğum seyleri ekleyebilirsiniz
ARTİLARİMİZ : -Guy, Dguy, BDDK , iç işleri bak. 1-2 kurumu vardı (alım az.)
-175 seçim müdürü alındı bunla il göç alındı ama cok cok az etki eder belki etmeyebilir bile.- PTT uzman yardımcısı etki edebilir maaşları falan cok iyi çünkü lojmanları dahil vardı sanırım.
- önümüzde geçen seneden atanması geç oldu diye tekrardan giren ve dur bida giriyim diyen cok kişi var ( örneğin 95 puan 88 puan li tanıdıklarım bunlar atandı tabi )
- 100 kaymakam alındı ( 20 kadarı başka kurumdan geçiş yaptı)
EKSİLERİMİZ : en önemli olay su p23 ya bu bizim gibi p42cileri üzecek gibi - En son sgk alimi tek senenin puanıyla alındı nerdeyse ilk gelen sınav olduğu icin yüksek kapadı o yüzden bundada böyle olur endişesi var biraz çünkü çift yıl puanı ile alincak .
Bunları düşününce yine geçen seneki gibi kapatır diye düşünüyorum 84 üstü yanı , p23 te p42 ile ayni sıralamada olsa örneğin p23 85 alan 1200. P42 85 alan 600. Sirada o yüzden biz sınırdaki p42 ciler az daha endişeliyiz Dostlar benim tahminim böyle eklemek isteyen varsa tahminini düşüncesini buyursun Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin insallah
-
@ryan dostum çok güzel yazmışsın valla böyle geniş çerçevede geniş yorumları seviyoruz
-
Ilan gelsin de puan hesabi yapilir kimse bir sey demiyor. Bu forumda surekli puan hesabi yapildi dogal olarak. Rutine bindi. Ilan ne zmaan gelecek ya da gelecek mi ? Kimse bir sey demiyor. En azindan guvenilir biri yuzde 60 gelecek yuzde 40 gelmeyecek ya da 1 2 ay beklemeyin gibi bir seyler dese. Surekli sayfayi kontröl ediyorum bi gelisme var mi diye
-
@kuşçubaşıeşref hakkında hayırlısı olsun bu düşünceli hareketin için de teşekkür ederiz hayatında başarılar
-
İlan konusu çok belirsiz, öncelikle bu konu netleşse iyi olacaktı.
-
@ryan geçen yılın puanı olması ve p23 olması çok büyük sıkıntı
-
@ryan Bir de p23 82 civarına 3000ler yazmıştı bir arkadaş. Eğer sizin dediğiniz gibi olsa zaten sıkıntı değil de arada çok fark gözüküyor.
-
varmı bir gelişme arkadaşlar murat bey çok emin ilanın geleceğinden
-
@lastmetal bi tek murat bey emin
-
@kgms teşekkürler hocam Allah razı olsun daha iyisi sizin olsun inşallah
-
@lastmetal ilanın gelebileceğini hepimiz kestiriyoruz. Önemli olan aşağı yukarı tarih verebilmek. Mülakat tarihi diye 24 Haziran denildi ama ilan tarihi nasıl oluyorsa bilinmiyor.
-
@mat06 murat bey kim
-
@buchanan bence mülakattan ziyade , mülakata girecek olanların listesi o zaman yayınlanır gibi geliyor bana. bu kadar kısa sürede bu işler hallolmaz ben inanamıyorum açıkcası