10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Ilan geldikten sonra puan nerelere gelir ne olur diye bakmak lazim bence. Dereyi gormeden pacayi siviyoruz surekli. O yuzden ilan gelmesi icin caba harcayalim. Tabi bu benim dusuncem
-
@emilsax P42de 84 puan 800. Sıralamada Hocam. 1700-1800 82 lerde falandır heralde
-
2018 KPSS puanı 86 olan bir kişinin p23 siralamasi yaklasik 1000, p42 siralamasi ise yaklaşık 400.. yani 86 puanı olan adayın bile önünde 1400 kişi var bir de 2017 puanlari hala geçerli..Yani Guy ve Dguy u kazanan arkadaşların azami ölçüde duyarlı olması lazım..Yoksa çok düşmeyebilir
-
@emilsax p 42 81 le 1600 deyim
-
@olursaolur benim de puanlarım aynı bu şekilde yani 2 puan türünden de 86 puanım var ama ben bile tedirginim açıkçası
-
@ds1966 hocam bence ilanin gelmesinin isareti bu iki mülakatın acıklanmasıdır.Ben öyle düsünüyorum en azından kurum bunları açıklar sonra denetmen alımına cıkar.Zaten adamların cektigi cile yetti
-
Arkadaşlar 2016 yılından beri bu sürecin ıçındeyım bu kacıncı mulakatım sayamadım en bızde sızler gıbı 2017 yılında guy dguy ılanı ıcın cok bekledık listenın acıklanması ıcın cok bekledık ve mülakat tarıhı için cok daha fazla bekledık ıkısınden de bir sonuc elde edemedım cok uzgunum anlatılmaz bu kadar emekten sonra sunu anladım galıba en cok uzuldugum mulakat sonuçlarımdı surec uzadıkca yıkıntısı daha agır oldu dılerım sızler yasamazsınız bunu sımdu sgk ılanında da aynı durumu goruyorum ılan suresı uzadı sızlere nacızane tavsıyem sımdıden panık yapmayın sabrınızı tuketmeyın daha asılacak cok yollar var Allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar
-
@ragnarnurkse Sanki yetkililerinde böyle bi alımdan Haberleri yokmuş gibi davranıyor. Hiç ses ettikleri Yok. İnşallah yakında buda sonuçlanır
-
@emilsax, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
ahali bir hesap yaptım ama KESİNLİKLE BAĞLAYICI DEĞİLDİR 86 puandan itibaren yaklaşık 700 kişinin şansının olacağını hesapladım.Bu da aşağı yukarı sıralamanın p23 te 1700-1800 lere p23 teki bu sıralamalar p42 de hangı puana denk gelıyorsa o puana kadar ınecegını dusunuyorum.
P42 puanım 83.7 sıralamam 800 lerde. Ona göre hesap yapalım demek oluyor yanı dostum.
-
1400ler 82 civarı
-
@dermaniye habgisi p23 mu
-
@adam-simith p42
-
P23 den 1800 olan adayin puani nedir
-
@adam-simith 85 vardır
-
Arkadaşlar Murat urat gruptan gönderisini mi kaldırmış bende mi görünmüyor sadece ?
-
@takkurt bende gözüküyor hocam
-
@atanamayan olumsuzluk yaymak son düşüncem olur ama nasıl yorumlayalım bunu şimdi hocam ya
-
@takkurt iletiler aynen duruyor. İnternetiniz anlık yüklememiştir sayfayı. Sorun yok.
-
@buchanan bende de şimdi geldi hocam. Sanırım ya dediğiniz gibi oldu ya da gizleme durumu oldu
-
Pareto üstad bi açıklama yapsaydı bizde ona göre ya ders clısırdık yada mülakata clısırdık. Bu şekilde arada kaldık malesef..