10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@lastmetal süreç ilk defa bu kadar kısa olacak demiş Murat Urat. @paretowilfredo haftaya bizi aydınlatır diye düşünüyorum.
-
Ahali yavaş yavaş bahsettiğim şeylere geliyoruz şubat ayında sgk ilanı konusulurken bir analiz yapıp @paretowilfredo üstadla patlaşmıştım ve şuan daha iyi tablo var en kritik band 83 84 bandı orada yıgılmalar olacagını dusunuyorum analizi yeniden yapıp üstadla paylasıcam mantıklı gorurse sonucu sizlede paylasırım.
-
@emilsax zor mu 83 altı?
-
@emilsax aynen ya 83 altına imkan yok mu ??
-
@johnstuartmill facebookta mulakat hazirlik sayfasinda adminmis.
-
@emilsax dostum bekliyoruzz
-
@buchanan hocam mhuy için de zamanında çok denildi ilan gelecek diye, bu işte onun gibi olmasın. temkinli olmak lazım, belli olmaz ne olacağı. inşallah @paretowilfredo üstad yeni bilgiler verecek.
-
İlk defa kafa rahat başvuru yapacağım. Son guy alımında yanlış il tercihi ile açıkta kalınca hırs yapıp puanlarımı yükselticem demiştim şimdi meyvesini alma zamanı.P42 85.97 ile uzun zaman sonra mülakat yüzü görücem.Umarım daha çok beklemeyiz de bir an önce ilan gelir.
-
2018 yılından bu yana kaç kişi yerleşti analizini yaparsak daha net sonuçlar elde ederiz bence.
-
Arkadaslar is teftis ve sgk mufettislik sonucu aciklandi mi ? Bilgisi olan paylasirsa sevinirim
-
@ragnarnurkse açıklanmadı.
-
Beyler tavsiye edeceğiniz çeko kitabı var mı fayda sağlayacak kısa sürede
-
@ragnarnurkse Ne kadar ilanın gelmesi için uğraşıyorsak. O kadarda İş teftiş SGK müfettiş gibi mülakatların açıklanması için yazmamız gerek. Çünkü oradaki 130 kişi puanı yüksek olan kişiler. Puan düşmede etkileri Kesinlikle olur
-
Guy ve dguy dan elendikten sonra burası son kalem kısa süre içinde gelir inşallah. Bir umut daha doğar bizlere.
-
@friedman98 aynı durumdayız hocam
-
ahali bir hesap yaptım ama KESİNLİKLE BAĞLAYICI DEĞİLDİR 86 puandan itibaren yaklaşık 700 kişinin şansının olacağını hesapladım.Bu da aşağı yukarı sıralamanın p23 te 1700-1800 lere p23 teki bu sıralamalar p42 de hangı puana denk gelıyorsa o puana kadar ınecegını dusunuyorum.
-
@emilsax hocam büyük ihtimal 84-85 bandına denk geliyordur.
-
@emilsax, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
ahali bir hesap yaptım ama KESİNLİKLE BAĞLAYICI DEĞİLDİR 86 puandan itibaren yaklaşık 700 kişinin şansının olacağını hesapladım.Bu da aşağı yukarı sıralamanın p23 te 1700-1800 lere p23 teki bu sıralamalar p42 de hangı puana denk gelıyorsa o puana kadar ınecegını dusunuyorum
@emilsax, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
ahali bir hesap yaptım ama KESİNLİKLE BAĞLAYICI DEĞİLDİR 86 puandan itibaren yaklaşık 700 kişinin şansının olacağını hesapladım.Bu da aşağı yukarı sıralamanın p23 te 1700-1800 lere p23 teki bu sıralamalar p42 de hangı puana denk gelıyorsa o puana kadar ınecegını dusunuyorum.
Şayet ilan gelirse puanım düşük gelmez bana deyip başvurmamazlık yapmayın arkadaşlar ne olursa olsun başvurun çıkmadık candan ümit kesilmez.
-
Hocalarım elinde kpss 2018 soruları olan var mıdır?
-
@emilsax 1700-1800 ler 84-83 bandı