10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
İlan acaba gelecek mi o kadar puan muhabbeti dönüyor ama inşallah bu kadar beklenti boşa çıkmaz.
-
@nairu 3400 civarı dostum
-
@nairu 2700
-
@rintintin teşekkür ederim hocam tahminim o zaman olası bı ilan 82 83 ile kapatır
-
Murat hocanın dediğine göre süreçte bir sıkıntı yok aynen devam ediyor ve ilan gelecek
-
@eomer hocam seninde vardır duyumun yok mu
-
@nairu düzeltme yapayımda yanlış bilgilendirme olmasın 3000 civarı yazicakken yanlışlıkla 3400 yazmıșım 82,16 ile 3007 sıralamam var
-
P42 de 82 puan 1400ler
-
@nairu 82.82
2613 -
Geçen yıl 84,6 ile kapatmıştır
giren arkadaşların sıralaması p23 ten 1200 ler civarıydı, sınav sonrası gelen ilk ilandı yanlış hatırlamıyorsam ve guy sonrasında geldi. İlk durum bence düşününce tabi malesef
p23 p42 arasında biraz uçurumlu. Ben o yüzden eğer kazanan arkadaşlar nasıl bir etki yaratacak bilemiyorum ama şöyle bir şey düşünüyorum
85,..üstü p23 te sıralama 1500 p42 de 600 sıralama neredeyse . 300 kişilik bir ilanda en eksilenlerle 84 ve üstü kapatır gibime de gelmiyor değil. Diğer durum ise tabiki bir çok kurum açıklandı yine p23 te iyi sıralamaya tabi arkadaşlar durumu belirleyecekler . Sadece tahmin ediyorum . Çevresinde duyan bilen daha iyi analizde yapabilir. -
@yabgu bende söyle düsünüyorum dostum son ilan 84.2 ile kapatmış ve kpss sonrası gelen ilk ilan.Bu ilan ise son ilan olacak ve 3er 5er kişilik kurumlara gidenler gitti Şimdi önümüzdeki dguy ve kendi ilindeki guy kazanan arkadasların basvurcagını sanmıyorum bide üstüne bddk açıklandı bu süreçde komiser polis ve harp okullarına gidenlerde vardır diye düsünüyorum o yüzden benim tahminim 82-83 arası olacak
-
@rqzeet hocam sizin puanınız kaçtı
-
@modigliani-0 83,7
-
@rqzeet hocam yanlış anlamayın sizin özelinizde söylemiyorum ama burada 82-83 ile kapatır diyen birkaç kişiye sordum hepsi sizin ve benim gibi 82-83 puanlı insanlar o yüzden acaba polyannalık mı yapıyoruz diye düşünmekten alamıyorum kendimi, neyse inşallah dediğimiz gibi düşer de herkes bir kere olsun mülakat görme şansı yaşar
-
Arkadaşlar olası bir ilan ve yine olası bir mülakat durumunda nasil calismayi planlıyorsunuz? Özellikle çalışan arkadaşlar??
-
@modigliani-0 bende 81-83 arası dıyorum. Umarım dedıgımız puana düşer. Guy ve dguy da acıklandı. Kendı illerini yazanlar ve dguy olanlar basvuru yapmaz dıye dusunuyorum. Duyarlı davranan arkadaslarda olucaktır. Insallah bu aralıkta kapatır.
-
Şuan beynimden vurulmuş gibiyim. Hayırlısıyla düşsün düşebildiği kadar da biz de yerleşelim. 82 bandındayım p42den. Ümit etmemin sebebi en son alım olması. Çok tedirgin olduğum noktaysa p23den çok kişi olması :((
-
@tükendikagrubu inşallah Hocam
-
@modigliani-0 hocam ben en kötüsünde tahminde bulundum zaten tabiki gidenleri düşününce bende 81 leri görür diye düşünüyorum . Tabiki ihtiyacı olan herkes tam tamına mülakatta olsun. Bi heves uğruna değil. Yoksa hep bunu destekledim
-
@modigliani-0 hocam zaten 300 kişi 2017 deki ilanda gitti ve ziraat uzmanlık ptt uzmanlık saymıyorum bile inşallah guy dguy kazanan arkadaslar duyarlı olur basvurmaz yada bir şaka yapsa p48 koysa benim orda 88 puan var