10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gari̇p-i̇nsan
Öncelikle tebrik ederim hocam sizi ve arkadaşlarınızı ayrıca hassasiyetiniz için de teşekkür ederiz .. -
@gari̇p-i̇nsan Allah razı olsun hocam. Meslek hayatınızda Başarılar
-
İlan gelme durumu var mıdır arkadaşlar? önceki iletileri okuyamadım, güncel duyumlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
-
@pmprofx, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
P23;89.4
P42;84.2
Dört gözle bu ilanı bekliyorum herkesin hakkına hayırlı olsunTamam
-
@westworld orada yazana denk geliyor hocam. Hatta şöyle 100 lira kadar da bireysel emeklilige gidiyor
-
@modigliani-0 p42 85 sıralama 587 ama p23 olduğu için ve 2 yıl geçerli olduğu için sıralamaya giremeyebilirim diye düşünüyorum
-
@kronikguy aynen bende o fikirdeyim hiç belli olmaz bakarsın 80 e düşer bakarsın 87
-
@gari̇p-i̇nsan bir kişi dahi olsa o kadar ihtiyacımız var ki. Duyarlılığınız için Allah razı olsun... Ne güzel kazanmışsınjz, tebrikler
-
Dostlar takip edemedim o yüzden soruyorum. Bu sayfa neden bu kadar hareketlendi? Bi duyum falanmı var yoksa ilanı takip edemedim guy sürecinden dolayı
-
@scitovsky 25 haziranda mülakat olacağı söylendi . Ilanin da eli kulağında dendi . Biz se teyakkuzdayiz
-
@gunes bu hafta geldi geldi yoksa duyum boşa düşüyor maalesef..
-
@gunes kim dedi hocam
-
ilanın geleceğini söyleyen kim arkadaşlar,kurumdan biri mi.
-
@kardinalist anladım hocam çok teşekkür ederim cevap icin
-
@bucalı Net bir şey yok şuan. Ama pareto üstad izin çıktığını söylemişti. Bu da alımın yakında olacağını gösteriyor.
-
Fb da bir gönderide şu puanları gördüm arkadaşlar:
P42: 81 puan 1720 sıralama
P42 86.04 sıralama 419
P42 89.31 sıralama 127
p42 88,65 sıralama 170
P42 82.85 sıralama1210
Belki değerlendirme yapılması için bilgi oluşturabilir -
Grup çok mu Sessiz
-
arkadaşlar mülakatı açıklanmayan bir kaç kurum daha kaldı ( iş teftiş , sgk teftiş, işkur uzmanlığı vs vs ) bunlarda açıklanırda ilan öyle gelirse puan bandının biraz daha düşeceğini umuyorum ve kazanan arkadaşlarımız geçirdikleri süreçi unutmayıp başvuruda bulunmazlarsa
sınavı yada mülakatı yapılıp sonuçlanmayan kaç kurum var acaba ?
-
@kaymakam malesef . Benimde hesaplamalarim bu yönde
-
@iamkaya facebook sgk mülakat grubunda murat hoca var o soyledi