10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@iktisat2009 evet. Onlarıda açıklayıp alım yaparlar belki.
-
@iktisat2009 hocam bu mulakatlar da aciklanirsa eger tahminen kaca iner puanlar sizce? 82 altini gorur mu p42 icin?
-
@gaye hocam kaçla kapatacagnı kimse bilemez bekleyip görücez onu lalin kesin olan birsey varsa Bu mülakatlar acıklanırsa eger şıanki halinden 1-2 puan daha düşük kapatacagıdır .
-
@iktisat2009 iş teftiş sgk uzmanlık istihdam zaten Denetmenlik ten iyi kurumlar orayı kazanan başvurmaz hocam rahat olun
-
O değilde arkadaşlar kurumdan ulaşabileceğimiz kimse yok mu ? başkan olur yardımcısı olur vs ellerini çabuk tutsunlar biraz işimiz gücümüz var onları bekleyip duramayız ha geldi ha gelecek diye
-
Herkes ilanı istiyor ama kimse gelmesi için çabalamıyor.Başkan bugün tweet attı altına yorum yazan 3-4 kişi.Eğer 2019 kpss öncesi gelmezse 83 puanla mülakata kalmak hayal olur söyleyim.
-
İlan yarın gelmezse sınavdan sonraya kaldı demektir. Emeklerimiz boşa çıkacak.
-
yarın akşam twitter etkinliği yapsak. illaki gören olur kurumdan.
-
@merirune Sınava 1 hafta kala bile gelse 2017 2018 puanı kullanılır
-
Hangi puan türünden alıyor acaba?
-
İş müfettiş ve sgk müfettiş acıklanmadan gelmiyecek bence
-
@RqzeeT hepsi birbirinden bağımsız kurumlar.Böyle bir şart yokmuş hocam.
-
Şu ramazan hürmetine inşallah kpss öncesi minimum 500 kişilik bir ilan gelir.
-
Arkadaşlar İş Teftiş ve Sgk Teftiş sonuçlarının açıklanması ve yeni SGK ilanları için bu hafta boyunca her gün ilgili kişileri,yetkilileri etiketleyip bol bol tweet atalım, kendimizi hatırlatalım,.
-
-
@pareto_wilfredo üstad denetmenlik için düşünceniz nedir ? Alım gelirse puanlar kaça düşer sizce ??
-
@dermaniye Ben puan konusuna çok girmiyorum dostum.
-
@paretowilfredo Tamamdır o zaman
-
@paretowilfredo hocam hassasiyetinizi anlıyoruz ama lütfen küçükte olsa bir ipucu verin.. 2019 Guy grubunda az çok bir fikir belirtirken burada sessizleri oynamanız... Olumsuzsa olumsuz olumluysa olumlu neyse onu duymak istıoruz.. Anlayısınız için şimdiden teşekkür ederim.:)
-
@atanamayan Dostum ne olumlu ne olumsuz olduğundan bir şey diyemiyorum. Top kurumda. Ha dese verebilir ilanı. Bu noktada malesef benim diyebileceğim net bir şey yok, ki suskunluğum bundan dostum. SGK için görüş veya tahmin beyan etmeyi 1.5 yıl süren son süreçte bıraktım. Bunun yanında Bakanlığın böyle giderse iki seneyi bulacak İş Müfettişliği alımını, 5 6 senedir kararname alamayan İş Müfettişlerini de eklersek aslında ben hiçbir yorum yapmamalıyım