10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo sende haklısın ne diyim valla
-
@atanamayan Bunca insan umutla beklerken tahminlerle kimseyi ders çalışmaktan alıkoyamam dostum. O nedenle diyorum ki puanınız yoksa KPSS'ye yüklenin. İlan gelirse sadece mülakat ile alım yapılan bir unvan, iki haftada hazır olursunuz mülakata. Ama KPSS kaçarsa yazık olur, bir bir buçuk seneye mâl olur. O nedenle alım gelirse ne alâ. Gelmezse siz kendinize imkan açın evvela.
-
TERCİHİ YAP FORUMU ADINA
3.Ankara İdare mahkemesi kararı ile @paretowilfredo üstada sgk denetmenliği alımı, puanı ve süreçle ilgili açıklama,yorum,tahmin yapmama konusundan yürütmeyi durdurma kararı verilmiştir.Karar temyize kapalı olup kesindir.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
TERCİHİ YAP FORUMU ADINA
3.Ankara İdare mahkemesi kararı ile @paretowilfredo üstada sgk denetmenliği alımı, puanı ve süreçle ilgili açıklama,yorum,tahmin yapmama konusundan yürütmeyi durdurma kararı verilmiştir.Karar temyize kapalı olup kesindir.
-
P23 puanm 83.9 sizce umut var mi arkadaslar
-
@issizmezun yok dostum kpss ye yuklen bence
-
Çoğu kişi 85-85.5 üstü kapatır diyor. Mülakatlar sonuçlanmadan 85-86 gibi diyordu herkes. Şimdi gene Aynı.. Bizim şanslar Azalıyor galiba
-
@ds1966 halihazirda guy dguy ilgoc olanlar basvurmazsa sansimiz artabilir
-
@issizmezun hocam ben dguy dan pek basvuru olacagını dusunmuyordum ama il goc ve guy dan olabilir ozellıkle ılk senesınde atananan guy lar henuz taze kan ama bırkac yıl deneyip daha sonra guy olanlardan pek basvuru olmaz gıbi yorgunluk var cunku kıyaslama ne kadar dogru bılmıyorum ama 2017 ıl goc 87 ıle kapamıstı bu yıl Yıne 87 bandında benım tahmınin en son 84.400 lu bır puanla kapadı bu yıl da 84 85 bandında olucak bakalım gorucez ilan bi gelsinde daha cok netleştir
-
Yani halihazırdaki mülakatların sonuçlanması 82-83e ümit olur diyordum Ama Bilmiyorum. Çok garip.. 85 üstü biraz fazla gibi
-
@ds1966 hocam sans galıba bıraz belli olmaz dusebılır de 82 lere 83 lere ben tahmıni mi soyledım ancak dguy 78 ile kapadı ve guy da 70 ıle kapatan ıller oldu biz sok olduk guy ve dguy dan elendıkten sonra su an hala toparlanmaya çalışıyoruz ve pareto hocama katılıyorum kpss cok yaklaştı galıba en iyisi ilan gelene kadar kpss ye calısmaya devam etmenız yokmus gibi inanın müşakatlara hazırlanmak cok zor degıl
-
En son SGK dy 84.4 değil 84.2 ile kapadı arkadaşlar yanlış Bilgi olmasın puanımı yazayım net bi sıralama oluşsun p42 84.1 di benim sıralama 1086 2017 sene 300 kişilik alım 1200 kişi çağrıldı mülakata
-
@şampiyon O zaman bir önceki senenin puanları dahil edilmiyordu değil mi ?
-
Arkadaşlar bugün twitter da “dy ve mülakat sonuçları “ için etkinlik düzenlenecek 18.00 da lütfen katılım gösterelim .
-
@şampiyon o zaman da da p23 üstünlüğü olmuş. Çünkü bir arkadaşım p23 ten girmişti de sonlardaydı puan olarak sıralamsı da 1200 küsürlerdeydi ..
-
@yabgu guy dguy sgk icin ortak tag belirleyip tt çalısması yapsak daha iyi olmaz mi ?
-
@yabgu 2017’de P42 84.2 ile kapattı sıralaması 1050 P23 84.2 ile kapattı Sıralaması 1250
-
@ds1966 ne kadar tuhaf şimdi benim puan 83.7 sıralama 800 lerde ama geçen seneye göre puan dusuk sıra iyi ama yine puanı iyi olan öne geçecek
-
Bu ilanın kpss öncesi gelmesi gerekli yoksa işler çok zor. Puanı 83 ve üzeri olan herkesin ciddi şansı var, hatta 82'ye kadar düşebilir puanlar.
-
Arkadaşlar akşamki etkinlik için tag # ??????? Henüz belli değill. Saat 17.30 gibi aktif olursanız aktif hesaplardan takip edebilirsiniz. Ayrıca yine bilgilendirip yazarım.
Etiketlenecek kişiler ise
Sn @ZehraZumrutS
Sn @msbagli
Sn @ahmetkoca03
Sn @aysekardass
Sn @mustafaapaydin5 @ailevecalisma bu kişiler bakan, yardımcılar ve sgk üst yöneticiler. Bi de CB ve danışmanları etiketleyebilirsiniz arkadaşlar..
Her yeni bir alım yığılmayı, beklemeyi önler arkadaşlar . Atanmış arkadaşlarımızı tebrik ederim. Bu süreçte desteklerini esirgemelerini ayrıca rica ediyorum. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve destek olmalıyız birbirmize ..
#iibftakipte #iibftakipleşiyor gibi taglarla da yeni hesap açaçak arkadaşlar buradan takipçi sayısını arttırıp daha geniş kesime hitap edebilir. Saygılar.