10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@snmrhn ben de sgk üzerine bir kitabi var mı bulamadım öğretmenlik il göç falan icin biseyler çıkarmış bulabildiğim kadarıyla..
-
@olursaolur evet aynen bende baktım bulamadım o yüzden sordum
-
-
@olursaolur kesinlikle hocam bes para etmez o kitabi mevzuat belli konular belli para tuzagina dusmeyin o adamin ilan konusundada zaten umut satiyo surekli
-
önceki yıllarda hep 2 ay önce ilan gelmiş. 24 haziran olması artık inandırıcı gelmiyor
-
@olursaolur İlan duyumunu da o hoca mı verdi ?
-
@ds1966 hocam guy olupta sgk denetmenligini kazanan hatta suanda kaymakam olan bile var ama eger bu soyledigin son zamanlarda gercekten kurumlarin kendin arasinda almis oldugu bi karar mi deilmi bunu bi arastirmak gerekir nitekim dediginiz gibi ise eger basvurmanin hicbir anlami ve adaleti yok
-
@walras12 24 haziran tarihini o belirtmiş arkadaşlar oyle yazmıştı önceki postlarda
-
Arkadaşlar bu taga yazalım lütfen #SGKya1000Denetmen
-
@olursaolur kitap satmaya başladıysa inanmayın derim duyuma Belli oldu niyeti "insancık" ın
-
@robocop son dönemlerdeki alım sayısının az olması ve istihdamın elde kalan az kadrolarla artırılmaya çalışılmasından kaynaklanıyor.Artik kurumlar başka kurumda halihazırda işi olanları mülakatta eliyorlar.Birakin a grubu kadroları gümrükte çalışan bir kaç arkadaşım da guy mülakatından elendi. SGK bu konuda diğer kurumlara göre daha hassas.
-
Arkadaşlar haydi tweete lütfen hep birlikte.
-
@robocop hocam onu ben de guy bır arkadasımdan duydum tabi araştırın kımseye mani olmak istemem puanım var dıyorsunuz sonuçta ancak özellikle gib ve sgk kendı arasında personel gecişlerine izin veremeyecekmıs Cunku gelır idaresinde cok personel acıgı varmıs bır kısı yerı gelınce dıger servıslere de yardım edıyormus araştırın tabi siz iyice yıne
-
#SGKya1000Denetmen ARKADASLAR LÜTFEN BU HESAPLARİ ETİKETLEYELİM
#SGKya1000Denetmen @ZehraZumrutS @sgksosyalmedya @ailevecalisma @msbagli KOPYALAR YAPİSTİR YAPİP ARASİNA İSTEDİĞİNİZİ YAZARSİNİZ ARKADASLAR BU HESAPLARİ MUTLAKA ETİKETLEYELİM -
Lutfen herkes twittera!!!!!!!!!!!!
-
@robocop Önceden öyleymiş Haklısın Kardeşim. Şuan bile Kaymakamlıkta Sıkıntı yoktur. Sonuçta daha üst meslek Ama GİB ve SGK son alımda artık geçişleri engellemek istiyormuş. Yani gene Guy olan belki İlgöç Olan Alınmayacak. Bu yüzden Zaten o kadar herkes anlatıyor. İşsizliğin ne demek olduğunu bilen düşünceli kardeşlerimiz Zaten Başvurmayacaktır..
-
Tag daki gibi 1000 kişilik bir alımın geldiğini sadece bir dk hayal edin(edemediler)edebilenler için hayali bile güzel
-
TT listesine sanırım bireysel sokamicaz acaba birine mi yaptırtsak toplayıp
-
@müşrif Aynı şeyi sürekli hayal ediyorum müthiş bir mutluluk 🤩
-
@dermaniye devam hocam hayal edebilen hala bu yetisi kaybolmamiş az kişi kaldık edebilenler etsin