10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@ceteris, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
son yazdığı bu şekilde
Arkadaşlar, ilanla ilgili yeni bir bilgi yok... Merakınız anlaşılır gibi değil... Sınavın olup olmayacağı, alınacak kişi sayısı, istenen puanlar ve hangi yılların KPSS puanları olacağını daha önce, hem burada hem özelden cevapladık... İlanı biz yayımlamadığımıza göre her iki dakika da sormanız doğru değil... Bürokrasiye akıl sır ermez, bunu memuriyete girince siz de göreceksiniz, keyfe keder çok iş var... Bizimle bağını koparmayan 100 lerce arkadaşımız bunu defalarca teyit etti..Lütfen eğitimli insanlarsınız, sizden bir şey de saklamamız da söz konusu değil... Gruba yeni katılanlar bilmeyebilir; biz yorum-duyum vb. şeyleri açıkça ifade ederiz... Ukalaca kaynağın kim tavırlı bazı arkadaşlar yanlış yerdeler ... 20.05.2019 saat 22:01 itibariyle, SINAVINIZ KESİNLİĞİNİ KORUYOR... İLANIN GELMESİ AN MESELESİ... HENÜZ GELMEMESİ UFAK TEFEK PÜRÜZLERDEN OLABİLİR (ONLA MI? BUNLA MI ALSAK? GİBİ)... Vakit varken çalışın...Güzel(!) bir açıklama yapmış
-
Dostlar biliyorum zor, ama kpss alan calismaniz yarariniza olur neden derseniz zaten mulakatta yine alan sorulari sorulacak. Sgk denetmenligi diye sirf ceko sorulacak diye dusunmeyin. Gercekten calismak zor, yas ilerledikce daha da zor, elendikce zor...Kendimden soyle ornek vereyim. 2018 kpss benim son kpss sinavimdi yastan dolayi. P42den 95 kusur puan aldim isletme mezunuyum. Eski iskur calisani olarak istihdam uzman yrd. ilani bekliyordum. Kesin ilan gelir derken yil sonundaki idari yargi sinavina da tam manasiyla kendimi veremedim. Sonuc olarak idari yargida 70 puanda kaldim, istihdam uzman yrd. na da hem bolum hem de yas kriterinden dolayi giremedim, 2017 de mulakatina kaldigim kaymakamlikta 2018 de kalamadim. Son iki yildir cidden alim az. Ama herkes ayni olumsuz sartlarda. Biraz daha dişinizi sıkın dostlar. Daha alternatifli calisin. Bilgilerinizi diri tutmaya calisin derim, biliyorum zor, sabır kalmadı. Allah yardimciniz olsun.
-
-
3-5 kitap fazla satacağım diye, yok hemen çalışmaya başlayın bilmem ne. bu umut tacirlerinin asıl amacı para kazanmak, ilan konusunda bilgisi olduğunu sanmıyorum.
-
@paretowilfredo üstad sensiz olmuyor
-
@paretowilfredo üstad sen gülücük koyunca ya ilan geliyor ya mülakat açıklanıyor..Bence tebessümünü eksik etme buralardan
-
Twitterda bir arkadaş Sgk Denetmen yard. Puan anketi oluşturmuş. katılabilirsiniz .
-
@olursaolur nasıl yani hep böyle mi olmuş . Bir umut ışığı mi goruyoruz
-
@olursaolur Eyvallah dostum, hep gülümseyeceğimiz gelişmeler olsun Haber olduğundan değil şu an için ama beklentim müspet olduğundan açıkçası gülümsemek gerek diye düşünüyorum. Bakalım netleştirirsek daha güzel güleriz
-
Dguy mülakat sayfasından sgdy sayfasına terfi edenler
-
@paretowilfredo üstad kurum isterse bahsedilen tarihte mülakatı yapabilir mi. Çok yakın geldi tarih o yüzden soruyorum.
-
@yunni61 Normalde mümkün dostum ama şu takvimde işi karıştıran bir kaç husus var. Birincisi o tarihten evvel Kurumun faal olmayacağı bir 9 günlük bayram tatili var. Başvuru kabulü, taban puanların açıklanması vs. durumları varken Kurum kendisini bu kadar dara sokmaktansa bence Ağustos'a kadar geniş vakitte yapmayı tercih edebilir ki makul ve mantıklı olan bu. Ama geçen gün de dediğim gibi 9.promosyondan beri mantık aramıyorum.
-
@aroma, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Dguy mülakat sayfasından sgdy sayfasına terfi edenler
Hoşgeldiniz dostum, safa getirdiniz
-
@paretowilfredo hosbulduyduk. Gönülsüz misafirlik ev sahibinden değil yanlış olmasın
-
@paretowilfredo bunu öğrenebilmek mümkün değil mi ? Puanım iyi . Çalışamıyorum konsantre olamıyorum. Sizin öngörünüz mülakatın ağustosta olacağı mi
-
@aroma, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilfredo hosbulduyduk. Gönülsüz misafirlik ev sahibinden değil yanlış olmasın
Çayımız var ve hayattayız dostum daha n'olsun şimdilik? Gerisini yaşayarak göreceğiz. İnşallah güzellikler getirir bu seferki konukluğunuz size
-
@isimsizler Dostum öğrenebilsem ya da gerçekten öğrenilecek bir somut plan olsa bunu sizinle paylaşırım. 9. promosyon ilanını haber verdiğimizde ilan uyduruyor diyen hocaları anımsayın Ortada kimsede bir duyum dahi olmayan bir dönemde dile getirmiştik. Ama bugün gerçekten bir belirsizlik hakim. Ağustos teorimin altında KPSS'nin açıklanma süresi var. SGK sever böyle şeyleri, 7. promosyon alımı böyle bir ortamda yapıldı. Kayıt dışı istihdamdan ve aktüeryal dengeden bu denli şikayet eden bir Kurumun mantıklı hareket tarzı bu olmalı diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo çay mühim dostum umarım güzellikliklerle ayrılırız.
-
-
Allahım ramazanın yüzü suyu hürmetine şu ilan gelsin hayırlısıyla bizde feraha erelim ..