10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo biliyorum üstad temkinli olma sebebini ama sen yine de güzel yüreğinle uğra buralar şenlenir
-
@olursaolur Eyvallah dostum Muhabbetimiz, meclisimiz daim olsun.
-
@paretowilfredo bu aralar çay kısmı bağlayıcı hayatta olmaz kısmı hükümsüz
-
@aroma O zaman Kimliksiz ve Hükümsüz kişi olarak https://www.youtube.com/watch?v=_Wg1YuBLYRE ile konuyu bağlıyorum dostum
-
Umarim bu hafta guzel haberlerle biter
-
@mat06 ilan yok hala
-
Hocam sadece p42 ve istatistikten alım olabilir puan türü netleşmedigi için bekleniyor deniyor doğruluk payı var mı @paretowilfredo
-
@müşrif Dostum puan türü belirlemek sizce kaç gün sürer? Bir gün, bir hafta, bir ay? Bu sadece bahane olur beklemek için bence gerekçe değil.
-
@paretowilfredo hocam puan türü kararlaştırılmamış mıydı sadece p42 konusu reddedilmemiş miydi
-
@paretowilfredo anladım hocam sağolun
-
@ceteris iki puan türü benim duyduğum son şekli idi dostum. Bi değişiklik söz konusu olduysa bikgim yok şu an için. Bu konuşuldu ama bu yönde bir karar işitmedim.
-
@paretowilfredo hocam su dk dan sonra tek puana donebilir mi kurum
-
@adam-simith Sgk'nın olduğu yerde her şey mümkün dostum.
-
Arkadaşlar Twitterda SGK Puan ANKETİ devam ediyor. Twittera sgk puan anketi yazın çıkıyor katılabilirsiniz.
-
@müşrif nerden duydunuz bunları? 23 hazıranda mulakat olacak söylentısını de buradan okudum ben. Ama inanmamıştım zaten. Hala da inanmıyorum o tarihte olacağına.
-
@paretowilfredo hocam hangi başlıkta hatırlamıyorum ama bir başlıkta bır arkadas yazmıstı. Bu ayda bazı mulakatlar acıklanacak ve alımlar gelıcek dıye. Icınde sgk var mı ya da Malıye bakanlıgı alımları? Ya da gelicek mı bu ayda bazı alımlar.
-
@tükendikagrubu Ben kendi duyduklarımdan mesulüm dostum. Yine bi toparlama yaparım
-
@tükendikagrubu buradan duydum derken benden mi duydunuz ben böyle bir duyumda hiç bulunmadım geçmişe bakabilirsiniz.
-
Arkadaşlar ilanın geleceği kesin mi bakıyorumda herkes puan hesaplamasına kafa yoruyor
-
@paretowilfredo olumlu haberlerle inşallah gelirsiniz hocam