10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hak-111111 siz ders çalışmaya başlayın . 80 lere kadar da düşebilir
-
@gari̇p-i̇nsan guy dışında da duyumunuz var mı hocam
-
@gari̇p-i̇nsan hocam bir kaynak önerir misin
-
@gari̇p-i̇nsan hocam puan türü hakkında ne düşünüyorsunuz
-
@paretowilfredo çok teşekkürler sizi tanımıyorum ama burada okuduklarım kadarıyla Allah sizden razı olsun yardımlarınız için
-
inşallah en kısa sürede ilan gelir herkesin gönlüne göre olsun. geçen alım çok uzun sürmüştü daha seri ve hayırlı bir süreç olur hepimiz adına. Herkesin gönlünce olsun.
-
@gari̇p-i̇nsan hocam doğru mu bu duyum ?? İki bölümde de kaça düşer tahminleriniz nedir .. Mülakat için hangi kitabı önerirsiniz
-
@gari̇p-i̇nsan son yıllarda ne zaman sgk 80 lere düşmüşte şimdi düşsün. Atıyorsunuz da mantıklı atın
-
@gari̇p-i̇nsan Ziyaa
-
@GARİP-İNSAN 80lere düşmesi için tek puan türü olmasi lazım.Puan türüne dair bir bilgin var mı ki bu söylemde bulunuyorsunuz?
-
@gari̇p-i̇nsan Kardeş İnsanları ümitlendirme.Hoş değil yaptığın
-
@refik-soydam Hocam Sizin SGK ile ilgili duyumunuz olmuyor mu ?
-
@ds1966 özür dilerim arkadaşlar sizler haklısınız . Bundan sonra sizlerle herhangibir bilgi paylaşmayacağım . Umut taciri de olduk buralarda . Hepiniz hakkınızı helal edin . Söylediklerimi hiç yazmamış farzedin
-
@gari̇p-i̇nsan ya kardeşim demagoji yapmayı bırak şimdi
80 üstü çalışmaya başlasın ne demek bu ilan 83 e bile zor gelir insanları yok yere umutlandırıyorsun -
@gari̇p-i̇nsan Dostum şu şu kaynağım var dersin paylaşırsın. Sana o şekilde birşey demiyorum. Ama 80’lere de düşebilir diyosun ya onda fazla arkadaş Umut bağlıyor. O yüzden dedim. Sen hakkını Helal et..
-
@GARİP-İNSAN tek puan turu mu olacak
-
Duyum duyum diye bi umut bekliyoz paylasani da boyle yapiyosunuz
-
Arkadaşlar alınmayın gücenmeyin ama duyumcular linç edildikçe duyumlar azaldı iyice. 2 yıldır burayı takip ederim. Eskiden herkes duyduğunu yazardı ama son zamanlarda gerçekten bir linç hakim. Hepimiz gerginiz eyvallah. Ama duyumu paylaşan insan da bunu kendine saklayabilirdi. Kimse çalışmasın ben çalışıyım diyebilirdi. Ya fazla çalışmanın hangimize zararı var ? Zaten çalışıyoruz her an. Hiçbir farkı olmadığı gibi her ihtimale karşı bilgileri de güncel tutmuş oluyoruz. Artık umut olaylarına girmeyin bence zira klişe olacak ama umut iibfyi terkedeli çok oldu. Olursa seviniriz eyvallah ama olmazsa da biraz daha çalışmış oluruz ve bize bir zararı olmaz diye düşünüyorum.
-
@mbguy hocam insanlar o kadar cok sahte duyumcu görüyor ki kaynak sağlam mı diye soruyor boş yere umutlanmamak için bundan doğal ne olabilir ?
Ayrıca arkadaş 80 üstü çalışmaya başlasın diye 80-81 puanlı arkadaşlara gereksiz umut veriyor, bunun gerçek olmadığını hepimiz biliyoruz; duyumun buraya sunuluş biçimi yanlış. -
@modigliani-0 hocam haklısınız belkide 80-81 uç rakamdır . Belkide puan türünde değişiklik yapar p42 alır sadece ozaman aradan gidenlerle de bu rakama yakın olabilir belli mi olur .. Keşke artık gelse her şey güzel olsa şenlense bi heyecana kapılsak masumca .. ramazan hürmetine .. arkadaşlar tag satın almışlar guy için .. aslında en yakın sgk iken neden guy biraz boş gibi ama yinede katılcaz artık..