10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@friedmannn, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar ilanın geleceği kesin mi bakıyorumda herkes puan hesaplamasına kafa yoruyor
Kemal Sunal’ın bi filminde vardı. Anlatıp anlatıp en son diyordu ya “ mesela yani “ durum ayni öyle mesela yani yapıyoruz
-
@müşrif su an kı puan türü mevzusunu hocam. 23 haziranı demiyorum. 23 haziranı baska arkadaslar yazmıstı.
-
@atılgan ben anketi goremedim
-
@müşrif puan türü için hocam. Yukarıda yazmıssınız ya ona istinaden dedım. 23 haziranı demedım.
-
@adam-simith twittera Olası Sgk Denetmen Yardımcılığı Puan Anketi yazın .
-
@atılgan bağlantı metni
Doğru mu oldu bilmiyorum ama bu linkte -
@gören https://twitter.com/orenahmt/status/1130560704380112896?s=19
evet hocam ANKET LİNKİ bu . -
Sizleri umutlandırmak istemem ama haziranda buralar şenlenecek.
-
@GARİP-İNSAN kaynak nedir hocam?
-
@gari̇p-i̇nsan kaynak sağlam sanırım
-
@gari̇p-i̇nsan hocam duyum mu tahmin mi?
-
Arkadaşlar puanla ilgili bir değişiklik yok. Kurumdan öğrendiğim şuanda puan filan görüşmüyorlar, biz puan türünü bırakalım da ilan gelsin diye uğraşalım.
-
P-23 82.9 sıralama 2557 çok mu imkansız gelmesi
-
@gari̇p-i̇nsan ilan mı sınav mı haziranda
-
@gari̇p-i̇nsan hocam duyum aldiginiz kaynak nedir umutlanmak istemiyoruz ama umutlanıyoruz
-
@dermaniye hocam puanı öğrendiyseniz eğer ilanın ne zaman gelebileceğini de öğrenmişsinizdir .
-
@paretowilfredo üstad selamlar, sen net tarihle ilgili duyum alırsan bize ilandan önce buradan haber verir misin
-
Ya hem diyorum burda geçen vakti ders çalışarak geçirmem lazım diye ama sonuç olarak yarim saatte bir bakıyorum bi aksiyon var mı diye alışkanlık yaptı iyice .
-
@dublin Net olması durumunda neden olmasın dostum?
-
@ceteris sınavın haziranda olabilmesi için ilanın gelmiş olması lazımdı hocam ilan büyük ihtimal haziran ortası sonunu bulabilir. Bundan dolayı guy mülakat sürecindeki gibi tiwiterden organize şekilde ses duyurmak gerek . Bu herkezin menfaatine olacaktır .