10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar burada gördüğüm en büyük yanlış ilanın gelip gelmeyeceği bile belli değilken enerjinizi puan türlerine, taban puan tahminine falan ayırmanız. Çünkü bu konuşmaların bi faydası olmayacak gücünüzü ilanın gelmesi için çaba harcayarak geçirmeye bakın.
-
@gresham-t Kesinlikle bizim şu sıralar sürekli gündem olmamız gerekiyor.. Ama malesef organize bile olamıyoruz
-
@gresham-t kesinlikle haklisiniz. Bende bi kac kere yazdim ama ilanin gelmesinden cok puan konusuluyor. Ilan gelse bol bol konusuruz. Kaca duse ne olur bol bol fikir belirtiriz. Ama ilan ortada yok ve biz surekli dereyi gormeden pacalari siviyoruz
-
İmza tamam haberini öğrenmiş bulunuyoruz... Ancak içerikte değişiklik olmuş olma ihtimali varmış... Hem sayı dağılımında hem puan türlerinde... Umarız kısa sürede yayımlanır.. (Facebook grubunda böyle paylaşım yapılmış en son)
-
@bcbc3434 nasıl olabilirmiş sayı dağılımı
-
@muzgor valla bende bilmiyorum en son bunu yazmış sayfa yöneticisi
-
@bcbc3434 hangi Facebook grubu acaba
-
@pareto_wilfredo hocam bir bilginiz var mı bu son Bilgi hakkında
-
@başkent1910 yanlış paretoyu mu etiketledim
-
@muzgor SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI 2019 MÜLAKAT HAZIRLIK GRUBU
-
@bcbc3434, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
İmza tamam haberini öğrenmiş bulunuyoruz... Ancak içerikte değişiklik olmuş olma ihtimali varmış... Hem sayı dağılımında hem puan türlerinde... Umarız kısa sürede yayımlanır.. (Facebook grubunda böyle paylaşım yapılmış en son)
@paretowilfredo Hocam Sizin bir duyumunuz oldu mu bu konuda ?
-
@bcbc3434 sayı daha mı az olucak acaba. 300 denilmişti çünkü puan türü ne olur acaba. Insallah fazla sayıda olur. Azaltmasınlar da.
-
Üstadım duyumlarınızda bir değişiklik yok öyle mi ?
@paretowilfredo -
@modigliani-0 @paretowilfredo üstad en doğru bilgiyi senden öğrenebiliriz. Bilgin varsa açıklama yapar mısın ?
-
Acaba p23 yerıne çeko puan turlerıni içeren p39 p40 ya da p41 ı mı kullanacaklar arkadaşlar geçen alımda işletme puanının magduriyet yarattıgını soylıyen denetmen yard .arkadaslar vardı
-
@iktisadihatun Gidipte P48 gibi alâkasız başka puan türü ekleme durumu olabilir mi acaba
-
Arkadaşlaaarrr neden bu grup bu kadar durağan anlamadım tamam ilan gelmedi haklı bir yorgunluk var ama ınanın forma bakınca enerjıyı dusuk buluyorum maalesef biraz canlansak mı acaba
-
@gizem2020 hocam hıc bılmıyorum hersey olabilir ama sanmıyorum genelde malıyecılerın puan turu o puan yıne de degısen hersey alehımıze olur bu saatten sonra insanlar o puan turune gore hazırlandı sonuçta bakalım gorucez
-
@iktisadihatun Yani ekstra fazladan puan türü eklensinlerde. Artık herşey bekleniyor kurumdan.
-
@gizem2020 ben hazıran gibi gelecegını dusunuyorum ilanın tabi kişisel tahmınım bu duyumcu degılım ama dedıgınız gıbi bır iki puan turu de eklenebılır ekleme olursa da mevcut puanlara onların da ceko puan turunü içeren puanlar olacagınu dusunuyorum emin olmamakla birlıkte