10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
P39-40-41-42-43 puan türlerinde çeko etkili .
-
@yabgu p42 den de alımlar oluyordu dimi
-
@muzgor evet hocam mevcut puanlar p42 ve p23 zaten degısıklık olursa hangı puan turlerı olabilir onu konuşuyoruz
-
P39 da çok iddalı duruyor ama inşallah ilan gelir imzada tamam sa artık .. üstadım sen ne dersin @paretowilfredo
-
Puan türü konusunda 3 ay evvel Pareto şöyle demişti ; "Puan türü konusunda daha evvel söylediğim tek puan türü önerisi görüşülmüş ancak işittiğime göre kabul görmemiş. Yani bu durumda iki puan türü ihtimali daha kuvvetli hale geldi diyebiliriz şu an için."
Belki şu an konuşulan puan türü değildir arkadaşlar.
-
Bu saatten sonra böyle bir şeye girişmezler arkadaşlar sanmıyorum. Alıma bile çıkmadılar ki kaç zamandır ayrıntıyla uğraşsınlar. Bence en iyisi kendimizi yıpratmak yerine ders çalışmak çünkü önümüzde Kpss var.
-
Oyun içerisinde kural değiştirmek hak ihlalidir ayıptır.Umarım böyle bir şeye girişmezler.
-
Arkadaşlar Kurumdan bir kaç kişi ile görüştüm, puan mevzusunu sordum var mı bir değişiklik diye ancak aldığım bilgilere göre böyle bir durum konuşulmuyormuş. İlan ile ilgili son hazırlıklar yapılıyor ilana yakın zamanda çıkılacakmış durum bundan ibaret. Dolayısıyla puan türü değişimi vs. sadece buradaki söylenti bence kulak asmayın.
-
@mamodayı Sayıda bi kısıntı varmıymış Hocam ? Bide bunu sorsanız
-
p39 un gelmesi halinde ikinci bir il göç vakası yaşanabilir ama şuanki haliyle devam edilecek bence.Bu kadar kısa süre varken radikal bir değişiklik yapılmaz sanırım.
-
Sayilarda degisiklik falan denmis facebookta. Ben istatistik grubuyum ama aklima acaba 150 p23 150 p42 den olabilir mi bu degisiklik diye geldi
-
@mat06 hayir boyle bir durum söz konusu olmaz cunku 9.proda p23 ile p42 icin ayri iller açılmıştı kurum sonra tekrar ortak il listesi yayınladı..Benim dusuncem p23 le ilgili sıkıntılar vardi olumlu bakmıyor kurum belki onu devre dışı bırakırlar ama su evrede yapmasınlar 20 ay beklenmiş bir ilan nitekim
-
@olursaolur Şimdi bidaha yazmış Facebook’a Eski puanlar devam yeni puan ekleme olur diye. Gene İlgöç gibi oluruz artık
-
@ds1966 yeni puan falan eklenmez arkadaslar heyecan yaratıyor hoca da heralde.kurum 2 puan türüyle baş edemedi bir 3.puan türü niye eklesin.su ilan gelsin artık yordu herkesi
-
24-25 Mayıs’ı bekleyelim yazmış hoca
-
400 sayısının geçerli olduğunu ama iç dağılımın değişebilir olduğunu söylemiş
-
Arkadaslar kpss icin onerebileceginiz calisma ekonomisi konu anlatim ve soru bankasi kitaplari neler. Daha once bu sorunun cevabi yazildiysa kusura bakmayin . Iyi aksanlar
-
@olursaolur Yani bilmiyorum. Haklısın aslında 2’ye çok tepki geldi gidipte 3. Bir puan eklemezler heralde. Ama SGK olunca insan bi düşünüyor
-
@ds1966 hoca yarin iki hocanız gidip kuruma soracak yazmış kendisi de net bilgi edinememiş ki baska hocalar gidiyor..bence gereksiz heyecana sürüklüyor herkesi
-
@takkurt Yani Hocam son alımda 100 istatistik aldılar. 100 kişiyken bile 72ile kapattı P13 İstatistik sayısını arttırırlarsa zaten bence dolduramazlar bile çünkü Baraj 70..
100 sayısının artmaz gibi