10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Üstad benim gözüm her gelişmede senden gelicek haberi bekliyor ne diyorlar yine ya puan eklenmesi nedir Sende şu ilan gelsede bende kurtulsam artık bu sorulardan diyorsan haklısın biz tam ehliyetsize bağlaman bir ışık tutsan söz bidaha sormicam sadece şu puan türleri efsanesini aydinlatsan yeter @pareto_wilfredo
-
@paretowilfredo üstad senden haber bekleniyor. Var mı güzel bizleri mutlu edecek haberler.
-
@krugman eğer gelmezse alacağı beddualarla küfürler yarışacak gibi, şu dönemde çok büyük umut tacirliği çünkü. Yok gelirse de adamın dediği ilanı 3 ay öncesi dahi olsa gelmiş farzedip saygi gostermek gerek ben bu kadar kesin konusmalar hic bi yerde görmedim.
-
@colinclark55 arkadaşım bende geçen senenin konu anlatımı ve soru bankası var aldım bir kez geçtim çalışamadım kaldı öyle bu yıl ÇEKO dan girmeyeceğim sınava istersen karşı ödemeli göndereyim işin görülsün bir de özelden devam edelim burayı meşgul etmeyelim
-
Facebooktaki murat hoca 24 25 mayısı işaret etti ilan için. Bakalım göreceğiz.
-
Puan türü ilave edilirse vay halimize
-
P48 veya ona yakın bi puan türü eklenirse cok yazık olur
-
p48 eklenirse 87-88 arası kapatır
-
Kaç kişilik bir alim olacak peki ben takip etmiyorum da bu başlığı geçen yollardaki gibi 300 yada 400 kişi mi yoksa daha mi fazla yardımcı olursanız sevinirim
-
@gresham-t murat hoca kimdir affola bilmiyorum bi merak sadece
-
@aroma kimse bilmiyor
-
@yabgu sarı çizmeli murat hoca
-
@ds1966 bende 300 kişinin düşmemesini umuyorum hocam bakalım göreceğiz
-
Yapamıyolar , beceremiyolar bu işi . Puan türlerini didikleyeceğine , sayıyla oynayacağına : çağır 5000 kişi sınava , adam akıllı yap sınavını , ne uğraştırıyon . Adam hasbelkader kpss den gy gk yaparak puan alıyo , alanı iyi değil sırada önüne geçiyo , denetmen sözlüylemi alınır allah aşkına !ne bitmez sancımız varmış ? İşine yarar kaçmıyacak adam istiyosan , madem şikayetin var ! işsiz alacaksın ! zıplayan adamı değil , sen baştan eleyeceksin , sınırını çizeceksin ,
Kaç ay oldu sınav görmedik , bu da eleme biçimi heralde yaştan yiyolar , allah vermesin bi sınav kaybetmeye gör !!
En çok bu başlıkta kalbim sıkışıyo !! -
@70mb insallah gelir çoğu insan beklentiye girdi artık çünkü
-
Üstad #paretowilfredo murat hoca iki gün kaldı ilanın çıkmasına derken sen hala mi duyum almadın ?
-
İşletmeyi anlarım da p48 puan türü maliyenin alım yaptıgı yer yani o puandan alım olmaması lazım ikisi de farklı bakanlık farklı meslek ne farkı kalır ki o zaman bence böyle birşey olmaz olmaması da lazım zaten
-
@karar sürekli kurum sınavlarına girip çıkmaktan yorulduk .kpss ye boşuna mı giriyoruz 2 hafta boyunca. tam tersi kurum sınavlarına tepki göstermek gerekirken söylediğin bu şeye anlam veremiyorum
-
Bu kadar kesin olan birşeyin söylenenlere göre pareto hocamın kulağına gitmemesi garibime gidiyor acaba diyoruz?
-
@friedman98 pareto olumlu ya da olumsuz bi şey söylemedi ki. Anladığım kadarıyla durum netleşince ancak bi şeyler demek istiyor ki en doğrusu da o bence