10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@karar yoo problem yok. siz fikrinizi beyan ettiniz ben de ettim. durum bundan ibaret. Herşey gönlünüzce olsun. Hayırlı geceler...
-
Sadece p23 nasıl olabilir ya. O puan türünde çeko bile yok
-
Demekki Herşeye hazırlıklı olmak lazım bu saatten sonra.. İlan gelse bile p 42 si 86 87 bile giremeyebılır malesef..
-
@dermaniye pareto hocam kurumun çekoya bakış acısını soyledigınden beri inanamıyorum ben de demek bosuna ceko calıstık onun yerine işletme kassak bır yıl boyunca ceko hıc işaretlemesek daha iyiymiş yani
-
@atanamayan Orta da saçma sapan bir karışıklık var ama hayrolsun ne deyim artık. Üstadın dediği gibi oturup ders çalışmak en mantıklısı yoksa böyle zaman geçmez.
-
@iktisadihatun, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@dermaniye pareto hocam kurumun çekoya bakış acısını soyledigınden beri inanamıyorum ben de demek bosuna ceko calıstık onun yerine işletme kassak bır yıl boyunca ceko hıc işaretlemesek daha iyiymiş yani
Çeko mezunu olarak öyle uzgunm ki..
-
@atanamayan Net bir şey yok sonuçta arkadaşlar kaptırmayalım kendimizi umut kesmeyelim.
-
@atanamayan haklısınız hocam ne dıyım
-
Cevap 1: kurum calisaniyim ve bundan 2 ay oncesinde bir tanidigim vasitasi ile puan turunun ayni kalacagini teyit ettirmis ve bunu pareto ustada soylemistim.
Cevap 2: paretonun yorumuna bakarsaniz o sadrce duyumlarini siralamis. Nerden cikardiniz tek puan turu olacagini.
Yapmayin etmeyin yahu -
@aliveli003 Facebook'ta yazılanlar doğru mu peki yakın zamanda ilan geliyor mu?
-
@aybala bugun bilgi almaya calisacagim ins. Daha oncede kesin tarihler almistim ama gelmedi
-
@aliveli003 hocam şuan p42 ve p23 ten ilan gelse ortalama yüzde 25 p 42 ile giriyor mülakata.. Hadi diyelim p 42 kalkmadı ama p 48 söylentisi var.. P 48 gelse p 42 yine çöp oldu demektir..umarım hayırlısı olur..
-
@atanamayan senin puanin yuksekse puan turunun ne anlami varki isterse 10 tane olsun
-
Okadar twitter da başkanlara söylenmişti, mail atılmıştı çeko puan türünün önemine dair . Olası çekosuz bir alımda gerçekten yazık olur . Ama ben kurumun ne puan türünde ne de sayısında değişiklik yapacağını zannetmiyorum. Oturmuş bir alım türü varken gidipte bu sene değişikliğe gitmek istemesinin sebebi ne olabilir 🤨 il göç te bile çeko etkili puan türü kullanılmışken sgk neden kullanmasın.. İnşallah bu kadar zaman bekleyipte bambaşka tablo çıkmaz , çıkmayacağıma da eminim. İstatistik açıkcası iibf yanında eziliyor . Etkinlikleri ise bizler düzenliyoruz. Bunun sizede sirayet etmesi yine güzel . İnşallah mutlu olan aylardır burada p23-p42 mücadelesi vermiş kesim olur . Yan bizler ..
-
Arkadaşlar,@paretowilfredo bu zamana kadar duyduklarını yazmış,böyle birçok ihtimal konuşuldu demiş. Sayının değişeceği,puan türü değişip başka türler ekleneceği gibi bir durum yok anladığım kadarıyla. İlan külliyeden değişiklik olmadan onay aldı demiş. Son anda yanıltmazlar bu kadar insanı düşüncesindeyim.
-
@buchanan inşallah hocam cumaya kadar netleşir artık , baydıı , bunaltttıı.
-
P42 felan kalkmaz şu aşamada çok büyük tepki alır.Böyle şeylerin 2 ay kala yapılacağını sanmam çünkü adaylar bu iki puan türüne güvenerek kpss de bu testleri çözdü.Bu yüzden P23 te kalkmaz o da aynı kalacaktır.Ekleme olabilir mi göreceğiz.Olacaksa p48 in gelmesi de kimseye yaramaz çok yüksek kapatır.Sayı oranları değişebilir.
-
@aslan-reyiz sayı ne olabılır acaba 300 ııbf den fazla olabılır mı?
-
@yabgu Gereksiz polemik yapmak istemiyorum lakın şunü açıkca bilmelisin ki kimse kimsenin yanında ezlimiyor herkes hakkına razi olsa hiç bir sorun olmaz.
-
Arkadaslar puan türünün değişmemesi adına twitterda talebimizi belirtelim su saatten sonra puan eklemesi yapılması ne yazık ki puanları uçuracak, çıkarma yapılması bu kurum için ilgili puan türlerini çözen herkesi mağdur edecek. Herkes tepkisini dile getirirse mağduriyet yaşamayız.