10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@dermaniye evet sadece 2017 KPSS puanları geçerliydi ama sınavdan sonraki ilk alımdı
-
@iktisadihatun cok dogru tespit hocam taze kan olarak guyu yeni kazandim ama herzman sgk denetmenligi icin ugras verdim puanlarda bu yonde basvurmam desem yalan olur
-
Bugün saat 17:30'da yapılacak etkinliği unutmayalım.Özellikle başkanı ve bakan yardımcılarını etiketleyerek tweet atalım.
-
@robocop guy olarak çalışanları mülakatta almıyorlarmış diye duydum. işi olmayanlara öncelik veriyorlarmış yani.
-
Arkadaşlar bir soru sordum ama kimsenin dikkatini çekmedi. Ilanin gelme ihtimalinin verdiği heyecandan olsa gerek.:) diyelim ki mülakata kaldık. Nasıl çalışacaksınız?? Bana çıkmış mülakat sorularına bakmak mantıklı geliyor. Başka bir alternatif var mı?
-
@robocop Yani Kardeşim hedefin orası olabilir. Buna kesinlikle kimsenin diyecek sözü Yok. Ama sende biliyosun Son zamanlarda Hiçbir Guy arkadaş SGK’ya alınmadı. Daha öncelerde çok geçiş olduğu için Kurumlar kendi aralarında anlaşmış diye duydum ben Guy’dan SGK’ya geçiş olmayacak diye Bundan Asıl GİB daha çok rahatsızmış. Çalışanlar durmuyor diye. Yani diyeceğim Lütfen başvururken 1 değil 2 kere düşün. Gene GUY’ları almayacaklar Ama belki sen girmediğin için Başka bir Aile mutlu olacak.. Yeni Meslek hayatında Başarılar..
-
@tyr61 Yani Hocam bu sene biraz Garip. Asıl P23 ortalığı karıştırdı:) Dua edelimde bu sene Şok etkisi yaratıp başka puan türü eklemesinler. Yada Sayıda kısıntıya gitmesinler.. Sonrada dua edelim İnşallah düşebildiniz yere kadar düşsün
-
@ridvan hocam cıkmıs mulakat sorularını toparlayan kıtaplar var bol bol okuyun seslı ve mumkünse bir arkadasınız yada aılenızın elıne verın kıtabı o sorsun sız yanıtlayın ben oyle yapmıstım cok faydasını gordum mulaktta
-
Çok sağolun hocam. Tavsiye edebileceğiniz kitap var mı?? isim olarak?
-
@ridvan rica ederim ne demek tüyo guzel kıtap ben guy için ekstra ımece ye de baktım hocam soruları harıka yanıtları cok sade sgk da da işe yarar bence ve ınternette de gecen yıl sorulmus sgk denetmenlıgi soruları var her bolu ıcın ıcın baslık olustırmuslardı bulursam atıyım lınkını
-
@iktisadihatun bir de anayasa için kıtap guncel degılse mutlaka güncel bir kaynak edınin benım elımdekı tuyo eskı basımdı malıye de de butce cok degıstı ona da ekstra bakarsanız sıkıntı olmaz
-
@iktisadihatun tüyo nun yeni basımı yok sanırım son değişiklikler var mıydı içinde bir de aynı yazarın liyakat var tüyo ile farkı ne acaba.?
-
@snmrhn hocam lıyakatı bılmıyorum ben de eskı basım tuyo oldugu ıcın acıkcası baska kıtap almadım ben soyle yapmıstım anayasada guncel bır kaynagım vardı degısen kısımlarda soruların yanıtlarının uzerıne yenı cevapları yapıştırmıstım malum kıtaplar artık bıraz pahalı gerek gormedım yani baska kıtap almaya sız de oyle yapılırsıniz
-
@iktisadihatun o başlıktaki sorular çok iyiydi. Benim de dikkatimi çekti. Sanırım bi tüyo da alsam fena olamayacak.:)
-
@snmrhn Liyakat Tüyo’nun Yeni hali değil mi yanlış mu biliyorum ?
-
@ridvan evet hocam telefondan bakmak la dırek kıtaptan okumak arasında fark var tabi tuyo nun guncel i lıyakat mı bılmıyorum sız onu da arastırın en iyisi
-
@iktisadihatun sagolun hocam. Ufak ufak başlamakta fayda var. Umarım ilan da bir an önce gelir de.. şenlenir buralar..
-
@ridvan umarım hocam ılac gıbı gelır herkese yeni umutların yesermesı lazım artık
-
Arkadaslar bu FB grubundaki hocanın kitabına gerek var mi ne diyosunuz?
-
@olursaolur o hocanın kitabı hangisi ya herkes bir kitaptan bahsetmiş ben hangi kitabı söylediklerini anlayamadım...