10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo ustad bugune kadar merkez kadrolarina atanan kac kisi var 2018 kpss den sonra bu da bi fikir verir
-
Merhaba dostlar. Bazı arkadaşların sormuş oldukları soruları da düşünerek üç taşra mesleğinin;
Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı
Gelir Uzman Yardımcılığı
İl Göç Uzman Yardımcılığımesleklerinin olabildiğince ayrıntılı bir kıyasını yaptığımız yazımızı sizle paylaşmak istiyorum.
Rotasyon, maaş, özlük hakları, çalışma ortamları, yetkileri, yeterlik süreçleri, mesleğin yapılabilirliğine dair bazı unsurları baz alarak hazırladım yazıyı.
Yine her üç mesleğin de meslek tanıtım yazıları ile maaş bilgilerini yazı içerisinde bulabileceksiniz.
Buna ilave olarak Defterdarlık Uzman Yardımcılığı ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı meslek tanıtımlarını da yazıya ekledim mukayese edebilmeniz adına.
Dostlar başka mesleklerden gelenlerin meslekten elenmesi durumuna dair bir uygulama olduğunu söyledim. Ama bunun ne denli katı olacağı tamamen komisyon inisiyatifindedir yani bunu benim bilmem mümkün değil. Diğer yandan başvuru yapıp yapmamak konusu dün de dediğim gibi sizlerin iç meselesidir. Ben kimseye bu konuda müdahil olmam. Özellikle bu meslek daha iyi başvur gibi bir şey demem/diyemem. Size kalmış tamamen. Bu noktada lütfen böyle bir yönlendirmeyi benden beklemeyin.
Ben size faydalı olabileceğini düşündüğüm dökümanları sunmaya devam edeceğim. Gerisi sizlere kalmış tabi ki.
Buyrunuz Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı - Gelir Uzman Yardımcılığı - İl Göç Uzman Yardımcılığı meslekleri MUKAYESE yazımız;
-
Arkadaşlar ilan herkese hayırlı olsun. Konular içinde muhasebe de varmış. Acaba en önemli kısımları neresidir? Malum süre az konular geniş. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Herkese iyi çalışmalar
-
Diğer temel sorularınıza da yanıtlarımı bu iletiden bir kaç ileri yukarıda yeniden paylaştım. Okuyabilirsiniz dostlar
-
Dostlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
350 kişilik bir ilana çok ihtiyaç vardı.
Puan türlerini yorumlamak istemiyorum.
Kaç puana düşeceğini yine tahminen 85-86,5 arasında kalacağını düşünüyorum.
Bu forum üzerinden de olsa onlarca arkadaşımızın GUY'u kazandım o yüzden katılım göstermeyeceğim demesinde bile az bir çorbada tuz olduysak TY ekibine ne mutlu.
Umut ediyorum ki GUY'u kazanan bir çok kişi katılım göstermeyecektir.
Hele hele GUY da istediği ili kazananlar için SGK gerçekten çok büyük bir önem arz etmemeli. Nereye gidileceği belli değil vs.
Son olarak umarım sınava katılmaktan vazgeçen dostlarımız birilerinin ikna etmesine kanıp neyse başvuru yapayım demezler.Bir de peşine mi olur veya Eylül Ekime sarkar mı bilmem ama bir ilanda Maliyede her an gelebilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun. Anacığınızın yüzü gülsün.
-
Son düzlükte guy ve il göç kazanmış arkadaşlarımız sgk ilanına başvurmazlarsa harika olur. Taban puanın 85 üstünü göreceğini sanmıyorum. Lütfen duyarlılık gösterelim
-
Bazi arkadaşlarin ilgöç, guy kazandın neden başvuru yapıyorsun diyenler oluyor. Şunu unutmamak gerekir guy yedek listesinde yer alan arkadaşlar da aynı durumda işsiz ve bekliyor ayrıca il göç dguy ve guy dan elenip yedek olan da var. Örneğin İstanbul guydan SGK ya gidecek birileri oldukça o arkadaşlarin da şansı olur en azından. Hak hukuk diyenlerin mülakat için nasip torpil arayıp bulduklarını da çok iyi biliyoruz
-
@antimülakat hocam maliyeden hangi ilan bekleniyor
-
@antimülakat hocam maliyeden hangi ilan gelebilir ?
-
@kaldorhicks yine de etkinlikler de desteğini esirgeme hocam hayırlı uğurlu olsun:)
-
@antimülakat hocam maliye deki ılan vmy mı mhuy? Insallah mhuy olur. Eylulden berı bu ılanı beklıyorum ve buna göre hazırlık yaptım
-
Etkinlik yapıp maliyede de ilan getirmeliyiz.Ama 100-200 kişinin katılımıyla değil iyice kenetlenip binlerce kişi olarak katılmalıyız.Ortak bir etkinlik saati belirleyip tüm arkadaşlarımıza yaymalıyız.
-
keşke şu soruları ilgili başlıklarda sorsanız....
-
Dguy kazanıp veya başka kurumları bu ilana başvurmayacak p13 den yüksek puan almış arkadaslar var mı aramızda ?
-
@dublin dguy u bilmem ama ilgöç ve guy elbette vardır
-
@antimülakat hangi ilan hocam beklenen mhuy mu vmy mi?
-
Dostlar daha öncede belirttim. Bu konuda netlik kazanana kadar şu ilan gelecek diyemem. TY 'yi sadece buradan ibaret saymayın. Yüzlerce kişi bize özelden yazıyor. Her bir kişiye söylediğimiz yanlış bir şeyi düzeltene kadar çok uğraşıyoruz. Anlayış göstermenizi ümit ediyorum.
-
@paretowilfredo usdad gecen sene p23 u 84.2 olan denetmenlige son giren arkadasimizin siralamasi kaçtı bilyormusunzu
-
@adam-simith 1800 gibi bişey yazmışlardı sanki
-
@kuruhasan 1266