10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mercuryist pardon o zaman
-
@mercuryist Yanlış hatırlamıyorsam p23 de 1800 lerde p 42 de ise 1000 lerdeydi .. whatsappta paylaşmışlar hocam
-
Arkadaşlar görevde zorunlu kalma süresi var mı mesela başladık göreve daha sonra bir yıl içindr başka bir kurum sınavını kazanırsak geçebilir miyiz
-
Guyda gümrük memurlarının çoğu elendi. Sgkda da aynı durum olur mu?
Çok farklı 2 meslek sonuçta -
Guy da meslek sahibi olanlara karşı böyle bir tavır olduğu açık. Belki bir hükümet politikası haline de gelmiş olabilir bu durum. Nasıl olsa bir işi var noktasında belki SGK içinde aynı tutum sergilenebilir.
-
@antimülakat nasıl olsa işi var ama adam 4 sene alan çalışmış atama olmamasına karşın mecbur kalıp gümrüğe yerleşmişse çok saçma bir hal alıyor durum.B grubundan A ya geçişlerde daha anlayışlı davranmak gerek diye düşünüyorum.Sonuçta 2 aya GTB ilanı da gelecek o zaman da benim boşalttığım yer doldurulabilir.Böylelikle A grubu çalışan kendi kadrosuna B grubu çalışan kendi kadrosuna yerleşmiş olur.
-
@kaymakam hocam belki sen de haklısın ama Gümrük un maaşı guydan,sgkdan daha yuksek diye eliyorlar direkt
-
@antimülakat hocam mesela sgk kazandık bildiginiz gibi sgk da ankaraya kadro açmıyor daha sonra ankara için guy sınavına girip kazansak mülakatta elenir miyim
-
@simer93 geçebilirsiniz. Bir hizmet süresi şartı yok.
-
@paretowilfredo üstadım istatistikte kaçıncı sıralamaya inebilir düşünceniz nedir?
-
Biri puan analizi yapsa keşke:) bu işlerden anlayan
-
@dublin istatistigi bende bekliyorum ama burasi cogunluk ibf pek ilgilenmiyorlar wp grubu acilcakti acildimi acaba
-
@olursaolur gümrükte çalışmıyorsan herşeyin maaş olduğunu düşünebilirsiniz hocam lakin öyle değil durumlar içerisi çok farklı maalesef.
-
@umuttukenmez Kardeşim. Guy olan Mülakattan geçemiyor malesef bunu sizde biliyosunuzdur. Hem Yedek arkadaşa yaramaz Hem SGKya yaramaz bu düşünce
-
Puanı olan ve sgkda kendini daha iyi hissedecek diğer mülakatları kazanan arkadaşların başvuru yapmasında bir sakınca yok. Kazanan başvurmasın baskısı gerçekten sıkmaya başladı.
-
@rqzeet buna bir engel yok ama dediğim gibi alım sayısını oldukça azaltan kamu idareleri en azından işi olmayanlara öncelik verelim diye düşünmüş olabilir. İşi olan zaten idare eder mantığıyla hareket edebilirler. Bunun için iki durumunda kesin olduğunu düşünemeyiz. Nitekim Guy mülakatında gümrüğe atananların neredeyse tamamını elediler.
-
@kaymakam hocam ben böyle düşündüğüm için bunu söylemedim. Mevcut durumu ortaya koymak adına konuştum. O konuda haklısınız. Böyle bir anlayış doğru değildir. Memur olan birisi bir yere atandı diye daha iyi özlük hakkına sahip bir kadroya geçmesine engel bir durum söz konusu olmamalı.
-
@mercuryist 84 alan 1266 miydi
-
Kurumlar a grubu b grubu ayrımını neden yapmıyor.
Gümrük, sözleşmeli rotasyon olan zor şartlarda görev yaptığımız bir meslek.Yıllarca A grubuna emek verdik puanlar aldık
Hukuk iktisat maliye muhasebe öğrendik. ilan yok diye b grubundan şansımızı denedik kazandık ama sırf bu yüzden a grubu yalan mi olacak.. -
@adam-simith evet hocam kendisi tanidigim bi arkadasim