10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
P47 den sıralaması 84.40 larda olanın siralamasi nedir bilen var mi
-
Arkadaşlar bugün için açıklanmayan İş teftiş mülakatları için etkinlik yapılacağı konuşulmuş ama henüz gördüğüm için katılamadım etkinlik yapıldıysa.
Benim de nacizane tavsiyem şudur; guy ya da il göçü kazanan arkadaşlara buradan, sosyal medyadan ya da tanışıklığımız olsa dahi yüz yüze yapacağımız sitemler/istekler ya hiç sonuç vermez verse de belki 3-5 kişiyi ancak ikna edebiliriz. Aksi durumlar da olabilir kızgınlıkla başvuranlar bile olabilir. O yüzden şahsi düşüncem herkesi kendi vicdanıyla baş başa bırakalım çoğu kişinin zaten kafasında bişeyler oturmuştur bunu değiştirebileceğimizi sanmıyorum.
Değiştirebileceğimiz şeylere odaklanalım ve şu etkinliği tag satın alarak ya da almayarak bir an evvel hayata geçirelim acilen açıklanmayan mülakat sonuçlarını açıklatmaya çalışalım. Ben bu durumu şuanki koşullarda yapabileceğimiz en makul ve sonuç odaklı şey olarak görüyorum. 3 farklı mülakatta 140 gibi bi sayıdan söz ediliyor ve bu kişilerin eminim puanları yüksektir hem bu arkadaşların bir an evvel işe başlamasına yardımcı oluruz hem de 0.02 gibi küçük puanlarla belki birilerinin mülakatı kaçırmamasını sağlayabiliriz.
Şunu göz ardı etmeyelim bu ilan evet belki gelecekti ama yaptığımız etkinlik sayesinde belki de tarihini öne çektiler, aynı şekilde 3-5 gün üst üste yapacağımız etkinlikle sonuçları da açıklattırabiliriz.. -
@mercuryist hocam benim 84.61 1499
-
@hak-111111 gelir mi hocam tahminen acaba
-
KPSSP47 83,95971 sıralama 1761 kayda deger bir puan mı ?
-
@mercuryist bi arkadaşın 84.4 sıralama da 1574
-
87+ gelirmi muhabbeti yapmasın komik oluyorlar
85-86 ya gelmeme durumunda benim gozumde kpss işi bitmiştir,dort puan türü bir sezonun sonu ve 1400 kişilik liste..
83-84 civarı ise normal şartlarda bu dolaylarda kapaması lazım ki bence bu aralıkta kapayacak. benim, sınava gereksiz yere basvuracak olanlardan çok e-devlet üzerinden başvuru işi hoşuma gitmedi ,en azından posta yoluyla vs başvuru biraz usendirici olabilirdi neyse yapacak birşey yok
81-82 bandına gerileme ihtimali ise mümkün lakin bunun içinde forumda son bir kaç gündür tartistiginiz '' meslek sahibi arkadaşlar vs basvurmasin'' ihtimalinin gerçekleşmesi lazım
81 in altı ise kpss2018 de pek mümkün gözükmüyor arkadaşlar malumunuz sinav biraz kolaydı sanki ,az önce fark ettim hic çalışma ekonomisi iskanunu vs artık içeriği her neyse bakmamama rağmen benim bile p42 m 85Yani diyeceklerim bu kadar
Kaçla kapatır muhabbeti bir kenara ,elinizdeki puanla kapatacakmis gibi çalışın zaten tüm konular kpss konusu bu sefer olmazsa bir dahaki sefere en azından elinizde daha iyi bir puan olur
ilan hayırlı olsun
Keşke bunun gibi üç beş ilan daha görebilseydik bu yıl
Olmadi sağlık olsunHee açık ağız politikasına gelince iki tane sağlam puanli arkadaşım var birinin yurtdışına gitme ihtimali var dedim başvurma dedi zaten basvursamda aylardir çalışmıyorum yarım bilgiyle mülakat streside çekemem
Diğeri şuan çalışıyor ama gireceğim diyor dedim hakkindir .Herkese iyi forumlar
-
@kadr inanır mısınız 85.7 ile benim işim kesin diyemiyorum, sağolun analiz için...
-
Geçen yıl herhangi bir kurumda çalışanların doğrudan elendiği söyleniyor bu A grubu meslekler için miydi Sözleşmeli personel olarak çalışan b grubu memuru da kapsar mı acaba?
-
@paretowilfredo üstat atanma durumunda askerde olursak bir sorun teşkil eder mi ağustos celbinde 6 aylık askerliğim başlayacak veya bu durum nedeniyle mülakat aşamasında elenme durumu söz konusu olabilir mi?
-
@antimülakat hocam gtb alımı ne zaman olabilir?
-
@0626 b grubu degildir hocam. Ben b grubundan atandim hatta sgk da memur olanlardan da atanan oldu. Ama gumruk vs gibi nispeten maasi yuksek olanlarla ilgili bir bilgim yok.
-
@Antimülakat hocam sözleşmeli gtb personeline bu kurum mülakatında engel olur mu çalışıyor olması?
-
Arkadaşlar Sayın Mustafa Apaydın'a Twitter üzerinden mesaj atmıştım. Bakanlık bünyesinde halihazırda sonuçlandırılmayan ve uzun süreler önce mülakatları yapılan İş müfettişliği sgk müfettişliği ve istihdam uzman yardımcılığı mülakatlarının 10 haziran da başvuruları başlayan Sgk denetmen yardimciliği ilanı öncesi sonuçlandırılmasını istediğimizi ilettim. Kendisi sağolsun cevap vermiş "benim çabamda bu yönde" diyerek.
-
@hak-111111 hocam 1 puan önemli dedikleri kadar var benim 82.85 p 47 siralamam 2386 farka bakar msiniz
-
@0626 sözleşmeli olduğunu vurgula mülakatta.muhtemelen onlar bilmiyordur hangi meslek kadrolu hangisi kadrosuz.
-
@paretowilfredo haklısın hocam bizde uygulansın istiyoruz çünkü gereksiz yere 5,6 ay mülakat sonucu bekleyecek dermanımız kalmadı.
-
Arkadaşlar E devletteki askerlik sakıncası süresi dolunca direkt bakaya kalma durumu mu oluyor ?
Eğer bu durumda bakaya olursak SGK mülakatına girmeye engel midir -
Hepimiz için çok güzel bir yazı olmuş bizim bizden başka dostumuzda yok dusmanimizda
https://twitter.com/tugrullkocer/status/1131810476554412032?s=20
https://twitter.com/tugrullkocer/status/1131811681808601088?s=20
-
@intermilan GTB alımında top bakanın alalım demesini bekliyor. Sözleşmeli gümrük memuru olanlar bu alımda elenir mi? Sorunun cevabı mantık olarak kesinlikle elenmemesi gerekiyor. Ancak benim bildiğim kadarıyla Gürbulak'ta, Habur'da ve İstanbul'da çalışan sözleşmeli gümrük memurlarının çok büyük bölümünü Guy ve Duy mülakatlarında elediler. Daha öncede belirttiğim gibi bu ortak alınmış bir hükümet kararı olabilir ancak bu durum sizin çalışmanıza mani olmasın. Elenizden geleni yapın, sonrasında pişman olmamak için.