10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@grundig Gümrük ilanı hocam. Onu konuşuyoruz. Kulislerde o konuşuluyor umarım kpss öncesi gelir.
-
85.38 de kapatacak yani 1400.aday benim dostlar
-
@aslan-reyiz yine 0,24 ile kaçırıyorum o halde
-
@grundig inş kaçırmazsın hocam
-
sosyal güvenlik denetmen yardımcısı ne iş yapar? tanım olarak bilen var mı?
-
@blueberry https://www.tercihiniyap.net/meslek/sgk-denetmen-yardimcisi-nasil-olunur-ne-is-yapar-maasi-ne-kadar-h6536.html
iş kolları başlık başlık ayrılarak yazılmış hocam burdan bi tanım çıkarabilirsiniz.
-
@antimülakat beklediğiniz maliye bakanlığı alımıyla ilgili ipucu verebilir misiniz?
-
merhaba arkadaşlar, forumu uzun süredir takip ediyor, ilk defa yazıyorum. İstatistikten mülakata hazırlanan arkadaşlara; çıkarımda bulunmak, kendimce kabaca bir hesap yapmak için bir ricam olacak. Acaba 2018 p13 puanı 75-78 olan arkadaşlar istatistik, aktüerya, aktüerya bilimleri ve matematik alanları dahil edilmiş branş sıralamalarını ve puanlarını paylaşabilir mi?
-
Bu sinavi referanssiz gecmek mumkun mu ?
-
Arkadaşlar mülakat için çalışmaya başladınız mı? Geçmişte sorulan sorular acaba yine çıkar mı ?
-
@legolas tabiki referanssız girmek mümkün. Şimdi yok mümkün değil her giren referanslı diyenler olacaktır. Ama örnekleri çok var.
-
@theactuary istatistik mezunuyum puanım 78.4 branş sıralamam 260
-
@yabgu bencede keske bilenler paylassa ayni sorulari sorabilirler
-
@samettin bence de hocam artık puan sıralamasından ziyade bir tık daha asıl önemli olan mülakata yoğunlaşmamız gerekir. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyoruz
-
@isimsizler teşekkür ederim bu 2018 puanı değil mi?
-
@isimsizler 75 -76 puan alanların branş sıralaması nasıl acaba? bir bilginiz var mı ?
-
Burda tahmin yürüten hocanın (murat tı galba ismimi tam hatırlayamadım) kitabı sgk dy sözlü mülakat kitabını alan/daha önce kullanan oldu mu acaba .. almak gerekir mi sizce de ?
-
@aslan-reyiz 85.4 ile sizden oncede ben varim hocam hakkimizda hayirlisi
-
@antimülakat b grubu alım mı bekleniyor ?
-
@yabgu hocaya sordum 1000 sorudan fazla soru cevap şeklindeymiş 300 sayfa civarı alan dersleri yanında sgk mevzuatı da varmış 1-2 mevzuat 1-2 alan ve genel kültür bazen de bölümünden soru geliyormuş piyasada güncel şuan bu var ömer dönmez 2017 basım liyakat da haziran 2018 baskı ..liyakat eski tüyo bu arada...