10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aslan-reyiz çok teşekkürler hocam baya da sayfası varmış söyleminize göre bizim için iyi bir şey hemde güncel olması .
-
@lastmetal evet hocam b grubu alım bekliyoruz.
-
@antimülakat hadi hayırlısı olsun eski bir thh raportörü olarak gümrük iyidir ihtiyacı var personele.
-
@antimülakat Gümrükte yeni alımdan ziyade son alınan sözleşmeli grubun sözleşme şartları ve atandıkları yerde kalma süreleri gibi konular bakanlıkça netleştirilse çok daha iyi olur kurumda belirsiz bir statüde çalışıyor sözleşmeliler gümrükte aksamayan tek şey ayın 15inde ödenen maaş.Haricinde her şey belirsiz.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/2904/2017-guy-yedekler/82?page=5
guy kazananlar sgk'ya alinmiyor deniliyor ama bu ileti de alindigi soyleniyor. bu konuda bilgisi olan var mi?
-
@selocan alınmıyor değil çok az da olsa alınıyor. Nitekim geçen sene 2 tane guy eğitimdeyken SGK denetmenlik kazanmış. Ben 2 tane biliyorum başka vardır illaki.
-
@theactuary 77.85 puanla 293.siradayim
-
İibf için iş teftiş sgk teftiş ve istihdam açıklanmazsa yine 87 88 bandından daha aşağıda kapatmaz .
-
@deüdem hocam 87 88 cok yüksek değilmi naptınız öyle?
-
Hocam bende anlamıyorum bazı kişiler 85 üstü kesin kapatır diye net konuşuyor ama öle olursa artık füze atsinlar bize
-
@ayseguliscnl çok teşekkür ederim
-
evet arakdaşlar gece gece sahur öncesi mutlu bir haber vereyim . şimdi benim p40 puan türü sıralamam 1100 lerde, birde braş bazlı bakayım dedim e tabi dolayısıyla yüzde 30 ağırlıklı olan hukuk puan türünde hukukcular iyi yer kaplıyor. e tabi iibfli olmayanlarda var. sıralamam 640 lara geriledi. iktisat işletme muhabse vs arasında . yani branş bazlı sıraladı mı aslında sıralamda baya ileride oluyoruz. deneyin yorumlarınızı bekliyorum özellikle p47 ler.
-
@enes24 yani demek oluyor ki benim tahimince 83 puanı olan benim bile umutlanmam artık normal.
-
@enes24 hocam hukukçularda başvuruyor ilana biraz oranı bunuda dikkate alarak yapın bence. meslekte hukukçu tanıdıklar var onlarda giriyolar. hakimlik sonucu açıklanırsa tabi etkisi oldukça azalır o arada
-
@hak-111111 hocam vallahi ben de çözemiyorum bu ankete katılan kişi sayısı 400ü görmüş mü ben 84.3 ile başvurucam 85.5 ile kapatacağı fikrine anketlerden ben ulaşamıyorum ya bi yol gösterin arkadaşlar 84 olma ihtimali yok mudur valla cok moralim bozuldu
-
@godot hukuk mezunlarının pek tercih edeceğiniz sanmıyorum , hakimlik kurum avukatlığı vs var ayrıca özel olarakda avukatlık yapanlra var bunlar sayıyı dbe indiri ki bu bahsettiğimiz hukucular ilk 1000 e girenler
-
@enes24 benim p40 da 82 sıralama 999 ben başvurmayi bile düşünmüyordum 2 puan daha eklenince ama bir hocam kurumda çalışan merkez kadro isteyen yüksek puanlı bir çok kişi var o sıralama da mutlaka başvur dedi.
-
@aslan-reyiz sizce Murat hocanın kitabı mı alınmalı yoksa en son baskı olan eski de olsa tüyoya mı yönelmeli hocam ?
-
@müşrif hocam branş sıralamasının ne gibi bir önemi var basvuruda
-
@takkurt murat hocanin kitabi hangisi