10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
P23/40/42/47 için anket. Lütfen katılım sağlayalım. Teşekkürler
-
@deüdem biraz abart i bir tahminde bulunmuşsunuz. Açıklanmazsa bile 84 u ancak görür yapılan analizlere göre . Insanların umudunu somut birseye dayandırarak yapılan tahminlerinizle kırmayın lütfen.
-
@westworld yapılmayan *
-
- promosyondan atananlar arkadaşlar 2018 KPSS 'ye girdiler mi ? Yani 9. promosyon süreci 2018 KPSS den sonra mı sonuçlandı ? Öyle ise 300 kişi de ordan düşelim.
-
@mhd ilk grup temmuz gibi başladı demisti bir arkadaş hocam ama tamamının başlaması yıl sonunu buldu diye bir yazı gormustum
-
Guy ve ilgöç olan arkadaşlardan hassasiyet gösterip başvurmamalarinı isteyenler inşallah mülakat zamanında referans(torpil) aramayarak ayni hassasiyeti gösterirler...
-
@açıklanmadı maalesef katılıyorum.
Yeri geliyor odacılık yapıyor yeri geliyor vezneye geçiyoruz.
-
@majezik erkekler zaten hiç evlenmiyor hiç yuvası olmuyor o yüzden 7/24 gezebilir .hocam hangi meslek kadına göre ?guy kadına göre mi mesela .bence o da değil.8 5 çalışıyosun .ailene katkı sağlamıyosun .ama öğretmen ol mesela di mi?yan gelip yatarsın .o zaman dguy da kadına göre değil.amann 8 5 çalışamazsınız .o da zor .kadına göre en iyi meslek ev hanımlığı ! çalışması neyine .
-
@kısmetsgkdntmni next kariyer yayınlarının SGK denetmenliği mülakat kitabı diye bi adı var hocam
-
@guy-mağduru emin ol burda car car hak hukuk diyenler guy başvurmasın o başvurmasın bu başvurmasın diyenler torpilin dibine vuracak ve kazandıktan sonra birini bile görmeyeceğiz.herkes kendine müslüman .iibf lileri iyi tanıyorum .kazandıktan sonra her şeyi unutuyor .
-
@ekeblad eğitimciler ve sağlıkçılar mülakata direnirken İİBF lilerin durumu ortada
-
Arkadaşlar Malum SGK Denetmenlik ilanı geldi. Ekstra puanlar eklendiği için Puanı kritik arkadaşlar var. Bizde Aylardır sonuçları açıklanmayan İŞ TEFTİŞ -SGK MÜFETTİŞ - İSTİHDAM UZM. YRD. Mülakatşarının açıklanması için Twitter Etkinliği düzenleyeceğiz. Ve gündemde olmak için Tag satın alacağız. Lütfen Açıklama kısmına “İş Teftiş” yazarak. Sizlerde yardımda bulunun. Şimdilik 500 TL ihtiyaç Ama 10 Haziran’a kadar En az 2 kere gündeme gelmek istiyoruz.Yani 1000 TL gibi para gerekiyor. Sizlerde Destek olun lütfen. IBAN no Aşağıya bırakıyorum..
BUKET ÇOBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368 -
Whatsapptaki arkadaş niye grubu dağıttı anlayan var mı :)) kafası mı attı acep
-
@westworld o halde onlar KPSS ye başvuru yaptılar. Yani 150- 200 kişi olsun ordan düşeriz
-
@mhd ptt uzmanlığına gidenleri unutmuştum ben de hocam onlar da var m bence onlar fa başvurmazlar sgk ya şartları iyiymiş maaşları vs
-
https://xoyondo.com/ap/DOIOC8g7RnOyzxA
SGK sınavına başvuracak arkadaşlar oy kullanmanız önemle rica olunur...
Teşekkür ederiz -
@kuruhasan hocam benide attı niye anlamadım
-
@atanamayan grubu dağıtmış manyak
-
@kuruhasan arkadaşlar öncelikle ilan hepimiz için hayırlı olsun. forumda genelde puanlar konuşuluyor ancak benim merak ettiğim konu değişen mülakat sistemi kpss puanı ve mülakat puanının aritmetik ortalaması alınacak artık yani bu durumda kpss puanı yüksek olan arkadaşlar için avantajlı bir duru ve aynı zamanda bana göre daha hakkaniyetli bir sistem. ancak merak ettiğim konu şudur mülakatta 70 im altında puan verip adayı eleme yöntemine gidelecek mi yoksa mhuy mülakatında olduğu gibi adaylara 100 ila 70 arasında puan verilerek bi sıralama mı oluşturulacak. bu konuda bilgisi fikri olan arkadaşlar var mı saygılar.
-
@takkurt çok teşekkür ederim