10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Kaçla kapatır muhabbeti yapmaktansa oturup çalışmanın faha mantıklı olacağını düşünüyorum.
-
@kısmetsgkdntmni rica ederim hocam kitabı TEM’in ederseniz beni de bilgilendirir misiniz
-
@takkurt tabiki bilgilendiririm de kafam karışık herkes puan derdinde benim ilk mülakatim olacak kaynak konusunda ne yapacagimi bilmiyorum bu kitap var tüyo mülakat diyen var aslinda coğunlukla kimse hicbisey demiyo ama neyse
-
@arzverica daha önce nasıldı ki? Kpss puanı ve mülakat puanının ortalaması şeklinde değilmiydi?
-
@kısmetsgkdntmni bende sizinle aynı durumdayım hocam ve elim ayağıma dolanıyor ne çalışacağım diye
-
@kısmetsgkdntmni hocam kaç puan ile bekliyorsunuz
-
@sancaktar ankette hocam 86 üstü gösteriyor katılımın en fazla oldugu
-
@yabgu 86 87 ama aralık olarak. Diğer aralıklar bu kadar geniş degil.
-
@yabgu 87
-
@takkurt ben de sizinle ayni durumdayim. benim de olursa ilk mulakat olacak. bir kanunu aliyorum 10 madde okuyorum diger kanuna geciyorum. bi panik hali var. ben tuyo mulakati siparis ettim. 1-2 gune gelir. bilgi veririm size.
-
@gaye sizin puan kaç
-
@gaye irtibatta olalım o halde hocam ya bende şu an çalışma sorunları kitabında ki mülakat sorularına çalışıyorum
-
@kısmetsgkdntmni 88,9 hocam
-
Facebook’taki hocanın kitabı nasıl acaba, bilgisi olan var mı?
-
@josephstiglitz tuyo aldım ben beğendim
-
@johnstuartmill iş ve sosyal güvenlik hukuku içinde yeterli mi hocam ?
-
p23 kalksın diye etkinlik yapanlar vardı, kalkmadı üstüne 2 puan türü daha eklendi. ilan eskisi gibi olsaydı belki şimdi p42'den listeye girecektik.
-
@takkurt o konu icinde cikmis sorular var kitapta. Ama bence kanuna bakmamizda fayda var
-
@johnstuartmill hocam tuyo nun icinde sgk mevzuatinda var mi hepsi
-
@johnstuartmill hocam kanundan bakmak faydalı da hadi iş kanunu tamamda sosyal sigortalar kanununun maşallahı var