10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
İleti yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
@takkurt mevzuata hakim olmadığınız icindir hocam kanun gayet net fikrimce.
-
İleti yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
Türkçe ve anlaşılabilir kurallarımızı okumak için buyrunuz;
-
Arkadaslar Adem kılıç keske bayram oncesi mhuy gelse die yazmis kutluay kararlida bunu twiterdan paylasmis ve bosa paylasilmis bi twit degil demis
İnsallah bayram oncesi yeni ilanlarda gelecek -
@deuceko bu konu da ne önerirsiniz peki hocam evet hakim değilim. İş kanunu da iki üç defa okudum ama pek fayda göremedim ?
-
@onuktekin 20 Haziran’da öğreneceğiz zaten
-
@takkurt hicam daha once hic hukuk derslerini kanundan calistiysaniz anlarsınız bence bi iki defa daha okuyunca
-
@prometheus-0 kritik puanda olanlar için önceden fikir sahibi olmak önemli. Mülakat için çalışmak başka KPSS için çalışmak başka. 20 Haziran'da öğreneceğiz diyen de anketleri umursamaz zaten.
-
Anketin belirsiz yanı 86.00-87.99 u aynı bandda alması . Bu herkesi gereksiz geriyor bence . Bütün aralıklar güzelce girilmiş en önemli kısma neden öyle yapılmış çözemedim . Ama katılım gerçekten diğer ankete göre yüksek .. 86 lı puanların veya 87 puanlıların 4 puan türünde sıralamaları kaça tekabül ediyor
-
şimdi aşağıdaki ankeete göre ortalama 85 civarı mı kaacaka oluyor. katılım baya iyi neredeyse ilk 1400 ün 1/3 ü dolmuş
-
@yabgu 86-87 ilk 1500 içinde hocam bu yüzden bu puanlara gelmesine garanti bakılmış.
-
@onuktekin olabilir hocam . Bazı puanlarda yığılma oluyor
-
''İmece Mülakat'' SGK mülakatı için de işe yarar mı?
-
@bulbasaur yarar bence.ben ceko mezunuyum bana hiç ceko sorusu gelmedi cari harcama,enflasyon,milli egemenlik soruları geldi
-
@antimülakat hocam beklediğiniz maliye bakanlığı alımı ile ilgili gelişme var mı?
-
@babayega tam tersi çeko'cu olmayan birine de çeko sorulmuş.
-
@dermaniye hocam önceki atamalardan falan nereleri oluyor yani illerin ilçeleri falan mı
-
@simer93 https://www.tercihiniyap.net/m/meslek/sgk-denetmen-yardimcisi-nasil-olunur-ne-is-yapar-maasi-ne-kadar-h6536.html sorunuzun yaniti meslek tanitiminda var okursaniz eger. Baslikta defalarca paylasildi.
-
Arkadaşlar uzun zamandır açıklanmayan iş teftiş, sgk teftiş ve istihdam uzman yardımcılığı mülakatlarının açıklanması için perşembe günü saat 21:00'da Twitter da etkinlik yapılması planlanmaktadır. Tag satın alınmış olup direk gündeme gireceğiz. 10 haziran da başvuruları başlayacak olan denetmen yardımcılığı ilanının öncesinde açıklanması puanı kritik seviyelerdeki arkadaşlar için önem arz etmektedir. Katılımlarınızı bekliyoruz.
-