10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aslan-reyiz istihdam uzman yard. 35 kişi hocam
-
Arkadaşlar askerlik tecil tarihim 5 temmuz 2019, askerlik şubesine gittiğimde verdikleri kağıtta 30 eylül 2019a kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyor.
Bu durumda ben sgk denetmenliğine başvuru yapabilir miyim? -
@zorundamıyım yaparsın.
-
Bana şubeden asker kaçağı bile olsan mülakata engel değil dediler
-
ARKADASLAR SUAN SADECE SGK İLAN VERMİŞ OLABİLİR AMA BİLİYOSUNUZ Kİ ÇOĞUMUZ ELENECEGİZ VE ELENDİGİMİZDE GUY İLANİ İCİN HERSEYİ KACİRMİS OLACAGİZ İKİ TAGDA BİRDEN AKTİF OLABİLİRSİNİZ BU AKŞAM ETKİNLİGE TÜM GÜCÜNÜZLE KATİLMANİZİ RİCA EDİYORUM. KENDİ ŞAHSİ HESABİNİ KULLANMAK İSTEMEYEN LÜTFEN İKİNCİ HESAP AÇARSA DAHA ÇOK TWİT ATABİLİR
-
Hem guy ilanı için hem açıklanmayan iş teftiş SGK uzman yardımcılığı ve istihdam mülakat sonuçları için elimizden geleni yapalım arkadaşlar (etkinlik +fax ) olabilir. Koskaca yılda gelen 350 kişilik ilan susmamiza yetmesin bilelim ki dörtte birimiz sevinicek sadece.Sinav öncesi seçim öncesi son çıkış iyi değerlendirmeli
-
MaliyedenİİBFye KadroMüjdesi
Taga destek verelim arkadaslar
-
Arkadaşlar fikir olması anlamında soruyorum p23 puanı ve p47 puanı olan bir arkadaş her iki puanını ve sıralamasını paylaşabilir mi? Teşekkürler
-
@prometheus-0 2017 Kpss p23=81.3 2773 P47=86.2 1003
-
@prometheus-0
2017
P23 86.2 725. Sıralama
P47 86.2 1001. Sıralama -
@yabgu desene o zaman fikrimce 86.5 87 altina inmez kesin
-
@deuceko Vmy ilanı yakin zamanda gelirse düşer mevcut guylar sgk yerine ona yönelir
-
@şampiyon, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@prometheus-0 2017 Kpss p23=81.3 2773 P47=86.2 1003
2018 p23=81.2 sıra=3586
-
@deuceko yok hocam ne yaptınız . Şu zamana hangi ilan olduğundan çok yüksek kapattı . Tek tük alımlardan bahsetmiyorum. Ama guy,sgk,vmy,gerekse mhuy yani iyi alım yapıp bi kesimi eriten yani piyasayı rahatlatan bi alıma sahip ve absürd puanlarda hiç bir zaman kapatmadılar . Burada gelip antalya guy la istanbul guy alımını kıyaslayamayız .. Denetmenlik için şahsi tahminim bi kaç sıralamaya göre 84 üstü tam içimden geçen 84.7 kapatması yönünde ki bu bile şuan için yüksek puan. 83 leri bile görebilir. Görmeli de ! . Keşke görse bir sürü arkadaşımız faydalansa . Ddevam ediyim 23-47 ve 40-42 birbirini besleyen puanlar . İl göçteki gibi bir durum yaşanmayacaktır. Ama diğer yönüyle 1400 kişinin mülakata girebilme durumu herkesin başvurma şevkini arttıracaktır. O yüzden müfettişliklerin açıklanması o kayıpları bi nebze telafi edeceğine ben inanıyorum .
-
P23 83.55 sıralaması kaç
-
Sahsen kurumlar sukadar kati adayi sinavlara cagirma muhabbetinden vazgecmeli diye dusunuyorum. Koy kistasini de ki su puan turunden 80 alan butun adaylar sinava girebilir. Mulakata yine ister 2 kati ister 3 kati adayi cagir. Her seferinde ayni stres ayni kaygiyi yasatiyorlar millete. Puanim su gelir mi gelmez mi? Belli bir puan baremini gecen butun adaylar her sinava bu stresi yasamadan basvurabilmeli. Ve sonuc olarak eksta stresleri yasamadan sadece girecegi kurum sinavina odaklanmali.
-
-
Aramızda denetmen olarak çalışan arkadaşlar var mı acaba??Biraz meslekten bahsetseler.. Pratikte nasıl çalışıyorlar?? Zorlukları nelerdir? Avantajları nelerdir??(meslek tanıtım yazısını okudum:)
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@yabgu hocaya sordum 1000 sorudan fazla soru cevap şeklindeymiş 300 sayfa civarı alan dersleri yanında sgk mevzuatı da varmış 1-2 mevzuat 1-2 alan ve genel kültür bazen de bölümünden soru geliyormuş piyasada güncel şuan bu var ömer dönmez 2017 basım liyakat da haziran 2018 baskı ..liyakat eski tüyo bu arada...
Değerli arkadaşlar yukarıdaki yazdıklarımın hepsini geri alıyorum kusura bakmayın.Sgk için kesinlikle yukarıda bahsettiğim kitabını almayınız.Sgk teşkilat yapısı haricinde kitapta dişe dokunur hiçbir şey mevcut değil.O da 4 sayfa ve 36 soru.Alan kısmı çok özet geçilmiş bazı kısımları gereksiz uzatılmış.Kendi notlarınızı ya da diğer kaynakları kullanın.
-
@aslan-reyiz bu söylediğiniz hangi kitap hocam?