10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Aaaa müfettişlik grubuna da yazmış resmen denetmenligi başvurun diye galeyana getiriyor insanları ne kadar ilginç insanlar var gerçekten anlam veremiyorum
-
@halilo Hocam arkadaşlarıniza sorar mısınız bu açıklanmayan sınav sürecinde seslerini duyurmak adına ne yapmışlar.Bende özellikle iş teftiş bekleyenlerde peygamber sabrı olduğunu düşünüyorum 14 ay ne demek ! iibf sorunu hakkını aramamak arada bir ses çıkarmayı hak aramak sanmak. İibf sorunu sistemin onu ezmesi üzerine aynı yolda yürüdüğü arkadaşını ezmek iş teftiş gibi bir kurumun sonucunu bekleyen ve hali hazırda işi olmayan elbette SGK Denetmenliğe başvurur.Ama şunu anlamam mümkün değil başka bir kurumda işi varken kuruma ders vermek adına başvuru yapmak ne kadar haklı bir hak arama göstergesi ve kurumun umrunda mı ? Çözüm odaklı olamadık vesselam !
-
@müşrif hocam zaten teftişi bekleyenler bu gereksiz arkadaş gibi bilinçsiz duyarsız degillerdir eminim , hicbiri bile isteye böylebirşey yapmaz .. Bunu düşünüp yazan arkadaşa da aciyorum sadece.
-
@halilo Bak buraya da yazmış... Sonra yazacaklar içkiliydi bilmem ne. Mal mısınız siz? O ne biçim tepki?
-
@bizart 200 lerde kardeş
-
Hadi arkadaşlar twitter dan sgkisteftis mulakatsonucu tagına destek olalım
-
SgkİsTeftis MulakatSonucu
-
yahu gel twit at bari buna katıl. Guy kurumiçi alacak guy gitti elden bari buna sahip çık. Yüksek puanlılar gitsin de listeye girme şansını arttır
SgkİsTeftis MulakatSonucu -
@bizart benim p47 puanım 87.30 sıralamam ise 637
-
2018 p40 87.7 sıralama 193
-
Birisi Ankara’da diğeri Antalya’da Guymuş. Danışıklı gibi Çıkmışlar Facebook’ta milleti galeyana getiriyorlar. Kardeşim herkes diyorki Alınmayacağını bile bile başvurmak Emin ol aynı durumda sizde olsanız Canınızı yakardı. O kadar çok düşünceli arkadaş gördükki Neler yaşadığını unutmayan Sağolsunlar. Ama böyle tiplerde Malesef ortalık bulandırıyor. Milletin aklını çelmeye çalışıyor.. ( milletin aklını çelmeye çalışmasalar çıkıpta bunları oralara yazmazlar içlerinde yaşarlar). Bu kısır süreçte İnşallah A grubu mesleği olan arkadaşlar Empati yaparlar ve düşünerek hareket ederler. Allah onlardan Razı olsun. Hayırlı Sahurlar
-
Imece ile sgk mevzuati yeterli olur mu hangi kaynaktan calisiyorsunuz ?
-
@gizem2020 Kesinlikle doğru söylüyorsun. Ben o kadar Düşünceli insanlar gördümki bu konuda anlayışlı. Ama böyle insanlarda çıkabiliyor malesef. İki kurum anlaşmamış olsa kimse laf edemez Ama kurum zaten Geçişleri kapatmış. Bu yüzden başvurmak sadece puan yükseltir ve olan işsiz kişilere ve Ailelerine olur. İnşallah Empati yaparlar..Çünkü bu sıkıntılı süreçten onlarda geçti..
-
@semra cekodan ve hukukdan kac yaptiniz hocam
-
P23 u 83.55 olan sıralaması nedir
-
@adam-simith hocam hukuk 25.5 net ceko 24 net
-
@ds1966 kurumun muvafakat vermemesi söz konusu olamaz.
Kazanıldığı takdirde gerekirse mahkemeyle dahi alınabilir.
9. Promosyon öncesi guylar sgk denetmeni oldu.Gib öncelikle niçin personeli başka kurumları tercih ediyor onu sorgulamalı.
Görev tanımın olmazsa hukuk iktisat maliye muhasebe bilen personelini sen vezneye layık görürsen o personel de kaçmak için elinden geleni yapar.
Yeri gelir odacılık yaparsın, yeri gelir şöförlük yaparsın. 85 üzeri puanla karşılık bulduğumuz muamele bu maalesef.
-
2017 p23
Sıralama:1177
Geçen sene alımda sonlara doğru mülakata girmiştim elendim -
Yazıları okumuşsunuzdur da meslek tanıtımını bir de video olarak anlattık efenim, SGK Denetmen Yardımcılığı'nı anlatmaya çalıştığımız videomuza şu aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Meraklılarına duyurulur.
-
@agor Teşekkür ederiz bilgilendirme için. Yazmadan geçemeyeceğim ben izlerken defalarca göz kırptım anlatan kişi uzun süre göz kırpmadan konuşuyor Ona da ayrıca teşekkürler, emeğinize sağlık.