10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kitapsever murat urat'in kitabından bahsediyor sanirim.ben de önermiyorum arkadaslar kitabi inceledim almaya değer bir sey goremedim.. 5510,5502,4447,4857,4 sayılı cbknin sgk ile ilgili duzenlemelerini indirip okuyun.illa da bir kitap almak gerekiyorsa alan kısmını iyi tutan kitap bulun ya da notlarınızdan bunlara iyi çalışın..nitekim cikmis sorulara göz gezdirdiginizde 1 tane sgk mevzuatı soruluyosa diğer 3 4 soru hep alandan geliyor ve özellikle kendi alanınıza daha çok hakim olun bir maliye mezununun maliye sorusuna yanıt verememesi komisyonun dikkatini çekebilir ..
-
@aslan-reyiz hay allah akşama sipariş edecektim . Hocam allah razı olsun öyle diyorsanız almayalım.
-
@olursaolur vmy ilani gelecek mi hic boyle bir duyum almamistim
-
Dostlar pek yazmayı düşünüyordum ama bir iki kelam etmek isterim. Arkadaşımızın da dediği gibi kitaplar hikaye.. Hiçbir kitap size Mülakatı kazandırmaz. Oturun tanımlara çalışın kanunu okuyun ya ben denetmen olacağım neyi bilmem lazım bana neyi sorarlar da cevap vermezsem ayıp olur diye düşünün. Çok uzatmadan şunu söyleyeyim.9. Promosyonda deli gibi not çıkardım dediğiniz tüm kitapları aldım ve sonucu söylüyorum. Soru 1 İtibari hizmet nedir? Hadi bak o aldığın kitaplara hangisinde yazıyor? Soru 2 Konsolide bütçe nedir? Ben 4 yıldızlıları bileyim de ya da sgk da sorulanlara bakayım da derseniz kendisi kitapta tek yıldızlı olup sorulduğu sınavlar kısmı - - - şeklindedir?Soru 3 Milli gelir kaç türlü hesaplanır.. Diyeceğim o ki arkadaşlar sorular okyanusta su damlası gibi siz olaya genel itibariyle hakim olmaya basit tanımlara çalışmaya bakın. Aklınızla dalga geçen insanlara prim vermeyin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Başarılar..
-
İş Müfettişliği ve Sgk Müfettişliği mülakatı Sonuçları açıklanmadığı için denetmen yardımcılığı alımına 90 ve üstü alan hatta işi olan kişilerde başvurma kararı almışlar haklılılarda 14 aydır Mülakat sonucu bekledikleri için
-
@halilo böyle br kadar almışlar derken ? Gupta topluca hadii hepimiz başvuralım konuşması falan mı geçmiş anlamadim hocam
-
@westworld yok hayır bir kaç arkadaştan duydum ama Hatta İş Teftiş ve Sgk Teftiş listesindeki herkes tepki olarak başvursa hakları 14 ay beklemek ne demek.Onlar başvurursa 87 89 arası kapatır
-
@halilo
inşallah sonucları açıklanır. Siz de olumsuz düşüncenizi yazıp burdaki puani sinirda olan arkadaşları panikletmeyin lutfen zaten bu konuda para toplaniyor ilan ve etkinlik icin insallah işe yaricak. -
@westworld olaya sadece onların meselesi olarak değil İİbf meselesi olarak bakıyoruz arkadaşlarımda öyle bakıyor ama gerçeklerde ortada açıklanmadığı sürece başvururlar sonuçta bu da bir haklı tepki ve gerçekler buradaki kişilerde ona göre hazırlasın kendini iş teftiş 88 sgk tefiş 89 90 gibi kapattı başvururlarsa denetmenlik için iyimser bile yaklaşmış olurum
-
Boş hayellere kimse kapılmasın ister başvursunlar ister vurmasınlar bu ilanın max kapatacağı puan aralığı 82,7-84.3 olacaktır bu aşağılara düşer yukarılara çıkmaz . 75 puanı olan herkes başvuru yapsın . Bırakın spekülasyonları ders çalışın
-
@halilo hocam anladım bence burdaki arkadaşlarda biliyorlar bunları lütfen artık ayrımcı şeyler yazmayın.. SIZ V E ARKADAŞLARINIZ ve teftişi kazanan herkes hakli zaten kimse ona birseydemiyot. keşke hemen açıklansa ama işte .. Herkesin isteği bu yönde
-
@westworld ayrım fln yapıldığı yok sadece gerçekler İş ve sgk teftiş için başvuran kişiler 2017 kpss puanıyla başvurdu ve 5 katı çağırdığı 400 kişi aldığı sınav 88 civarı sgk teftiş 89 90 civarı kapattı matematik yalan söylemez gerçeklere bakmak lazım inşallah açıklanır açıklanmazsa denetmenliğe başvururlarsa 87 89 arası kapanır bunlar benim görüşüm. İyi çalışmalar
-
@halilo tepki olarak başvurmak ne demek. Acısını bizdenmi çıkaracaklarmış
-
@mrnobody sessiz tepki olarak genel ortaya
-
@halilo hocam bunları biliyoruz ama tekrardan yazdığınız için saolun
-
Arkadaslar bırakın cevap vermeyin 1 saat önce katıldı foruma ortalığı tutusturma çabasında diğer başlığa da yazmış
-
@olursaolur arkadaşın amacı ne acaba çok ilginç
-
@mrnobody can sıkıntısı:)
-
arkadaşlar p 40 ı 87 civarında olan bir kişinin sıralaması kaç bilen varmı,oradan ancak bir yorum yapılabilir kaçla kapatacağına dair.
-
Arkadaşlar İş teftiş Sgk teftiş ve İstihdam uzman yardımcılığı mülakatlarının açıklanması için akşam 21:00'da Twitter'dayız. Bu sonuçların açıklanması demek halihazırda ilanı gelen Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığının ayrıca kpss öncesi gelmesi gündemde olan Vmy, Mhuy, Guy gibi ilanların taban puanlarının ciddi oranda düşmesi demektir. Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.