10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar lütfen yazdıklarımı eksiksik okuyup katılım gösterelim
GAZETE İLANI İÇİN TOPLANAN PARA DÜN 1925 TL İKEN DÜZ MEMURLARA ACILAN GELİR UZMANLIĞI OLAYINDAN SONRA 2600 TL OLMUŞTUR BUGÜN İÇERİSİNDE.
Şimdi kenarda köşede sadece izleyen İİBF li dostum artık seninde elini taşın altına koyma vaktin geldi. Kimseyi zorlamayacak bu miktar için HERKES katılım göstermeli.Gerekli bilgiler ve notlar aşadağıdadır.Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..
-
@djangooo p23 puaniniz ve siralamaniz kaç acaba
-
@adam-simith 2018 puanım p23 83.22 sıralama 2378
-
@sanem p23 88.50 sıralama 543
-
GÜNCEL DURUM 2970 TL
lLütfen elimizden geldiğince yardım edelim. NASILSA BAŞKALARI YAPIYOR DİYE DÜŞÜNMEYELİM LÜTFEN.Bu devirde 10 tl ye yemek bile yiyemiyoruz. Durumu olan herkesin yardım etmesini rica ediyorum
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
-
Arkadaşlar sakın benim puanım zaten yetmez diyerek başvurmamazlık yapmayın bu işler belli olmuyor son vmy ve guy alımları buna büyük örnek. Özellikle burada konuşulanlara ve ankette kullanılan oylara göre fikriniz değişmesin herkes dürüst değil maalesef. Diğer yandan da açılan ilanlara başvurunun az olması bence ilan verenleri de etkileyen bir durum olabilir talebin çok olduğunu hissettirelim ki başka ilanlar da gelsin.
-
@ckmkerdal 82 ye düşermiki
-
Arkadaşlar kendi tahminim olarak p 47 ilk 2000 kadar gelir.çünkü 47 ile p23 hemen hemen aynı puanları içeriyor ve birbirlerine sıralama olarak yakınlar.p 47 si iyi olanın p 23 de iyi. p40 ve p42 den 87 almış birinin sıralaması 300 p 47 den 87 almış birinin sıralaması 670 lerde yani çoğunlukla p 47 ile p 23 puanlılar girecektir.p42 de 87 ye kadar alım yapılsa hiç fire vermese 300 kişi p 47 87 ile hiç sekmese ki imkansız olur müfettişliklere d guya girenler var yinede maksimumdan hesaplarsak 670 de burdan 970 yapar sırf 87 ye kadar düşenler.Yine dediğim gibi p 47 ilk 2000 i görecektir diye tahmin ediyorum.Bunlara gelir uzmanlarıda dahil.Çünkü çoğusu başvuru yapacaktır.
-
@agor ellerinize sağlık çok güzel ve açıklayıcı oldu mülakat öncesi kafamda daha netleşti.
-
@smyy-drms kaça düşeceğini bilemem ne desem yalan olur. Başvurun siz belli olmuyor bu taban puanların kaça düşeceği geçen sene kimse vmy'nin 80le kapatacağını düşünmüyordu ama başvuru sayısı yetersiz oldu ve kapattı.
-
@semra çeko PDF, not var mı hocam elinizde
-
@agor üstad bir de mülakat tekniği nasıl giyinilmeli vs. Diye bir içerik çekseniz
-
@ckmkerdal evet haklısınız hepimiz için hayırlısı olsun
-
@bizart p 40 ve 42 kaçı görür sizce bu durumda . Ya da p 47 2000 sıralama puan kaç acaba.
-
@modigliani-0 hocam öyle bir şey aklımda benim, şöyle tiyatral bir video düşünüyorum hatta ama çekim yaptığımız arkadaşımızın da bizim de az vakitle çok iş yapmaya çalışma zorunluluğumuz var ve o yüzden yetişemiyoruz aklımızdaki her şeye. İnşallah ilk fırsatta öyle bir video da çekeriz.
-
@grundig 40-42 de yüksek puanlılar hariç baya bir mağdur olacak gibi..
-
@agor güzel fikir hocam, eyvallah
-
@bizart p42 84.63 sıralama 700
P23 84.30 sıralama 1834
P47 84.21 siralama 1660
Sizin deyiminizle p23 ten basvuru yapmam daha mi mantikli -
@malik hocam önemli olan puan . Başvuru yaparken kimse sıralamaya bakmayacak. Sadece puan kaça düşecek onu bulabilmek adına yapılan tahminler için sıralama kullanılıyor.
-
@grundig hocam bu arkadaşı ciddiye almayın 14 gün önce de durumu izah etmişler Lakin hala aynı noktada.