10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aslan-reyiz 86-87 mümkün değil bence
-
@aslan-reyiz 81 lere düşmez yani.
-
kacla kapatacagi noktasinda tahminde bulunmak icin kistas alinacak ilan gerek yil bazli gerekse kisi bazli degerlendirildiginde ilgoc'tur.
o yuzden asagida sonucu aciklanan sinavlardan kaci ilgoc ilani oncesi kaci sonrasi aciklanmis onemli olan bu.
kiyas yapacak olursak
ilgoc:
900 kisi
8 puan turu
87.7 kapanissgk:
1400 kisi
4 puan turu
????puan turlerinin yari yariya az olmasi dahi kapanis puanini en az 1 puan geri cekecektir zira ilgoc sinavina girip sgk icin max. puani 80 ve 82 olan iki kisi sirf benim tanidiklarim arasinda. bunun disinda mualakata girecek kisi sayisinin 500 artmasi da 1 puan geri ceker ilgoce gore. yani 85.7 ustunu gormez.
yazilan ilanlardan kaci ilgoc oncesi/sonrasi sonuclandi ve kac kisi alindi bunu ayirabilirsek asagi yukari bir rakam ortaya cikar.
-
@varetopilfredo öyle bir söyledin ki hocam puanım 85.7 tam
-
10 Haziran'dan önce iş teftiş istihdam ve diğer kurumlarda açıklanırsa 81 leri görür gibi geldi bir sürü kurum açıklanmış @Tükendikagrubu . 2018 puanı 85 90 arası olan merkez uzmanlık için sınava girmiş olan halihazırda Denetmen olanlarda var bu sıralamalarda gerçekten tam herşey olabilirlik bir tablo
-
Şahsi tahminim 84 ün başları gibi kapatacağı
83 altı çok çok zor -
@aslan-reyiz toplamda kaç kişi çekildi hocam
-
@adam-simith valla saymadım ama guy dahil 1500 e yakın görünüyor.
-
İş teftiş,sgk teftiş ve istihdam bekleyenlerin yarısı zaten meslek sahibi insanlardır tahminimce.Açıklanmasa dahi SGK alımını etkileyeceğini çok düşünmüyorum.
En iyimser tahminim 83-84 arası.
-
@aslan-reyiz merhaba bikac kişiye sordum cevap alamadım . güvenlik soruşturmasinin sonucunu ogrenebiliyor muyuz bilginiz var mı
-
@sanem bir bilgim yok hocam.
-
@aslan-reyiz hocam sayıştayda vardı sanırım açıklanmayan . Bende iyimser daha düşük kapatacağını düşünüyordum . Çevremden bi kaç kişiden duyduklarımda dguy-guy olan arkadaşlardan biraz beklentim kırıldı . Bazısı ankarada kalma şoku yaşıyor bazısı daha işe başlamadım belli olmaz başvurucam diyor . Hakkımızda hayırlısı . Bari en kötü geçen seneki gibi kapatsa yine çok arkadaş girmiş olucak eminim ..
-
@sanem normal yollardan öğrenemezsiniz.
-
@yabgu ankarada kalma şoku yaşıyor ne demek hocam .?
-
@walras12 mahallenizin bağlı olduğu ilce Emniyetten ogrenilebiliyor yaziyor internette ama emin olmak istedim siz biliyo musunuz nasıl ogrenildigini ?
-
@tükendikagrubu arkadaş hem guy hem dguy bekliyordu . dguy kazandı . ankarayı kazandığında ailesini ikna etmekte zorlanmış. Arkadaşta evli puanıda yüksek bayağı şansımı denemek istiyorum diye söyledi . Yani kazanmak için kazanılıyor sonraki insan mağdur oluyor .. bu bir iki örnek genelleyemeyiz tabi. İnşallah fikrinden vazgeçer . Bunca işssizlik, belirsizlik ortamında biraz hiç işi olmayana ağır üzüntü yaşatmak ne biliyim vicdana sığmaz.
-
@yabgu en az 2bin maaş farkı. Özlük hakkı desen çok çok iyi. Merkez uzmanlıklar müfettişlikler gibi Saygınlık var Ama Şahsın düşündüğüne bak. Baştan belli değil miydi Ankara’da çalışılacağı Neden o zaman DGUY olmak isteyen birisinin hakkına girmiş. Yedek bile ayırmayan bir kurumdan bahsediyoruz.
-
@yabgu biz ne düşünüyoruz milletin derdi ne ya. Enteresan gercekten. Sonu düşünmek lazım. Sonucta belliydi Ankarada olucağını. Neyse.
-
@tükendikagrubu @DS1966 malesef aynı tepkiyi bende verdim . Duydukça sinirleniyorum ama elimden bir şey gelmiyor . Umarım çoğalmaz .
-
@yabgu Maalesef bizim İnsanlarımız Şükürsüz. Olana kadar ne sıkıntılar çektiler.Eminim onlarda Ailelerine karşı başı eğik gezdiler. Ama şimdi A grubu işi olan arkadaş halâ Aç,Açıkta gibi oraya buraya başvurma peşinde. Allahım İnşallah Hidayet versin böyle kişilere. Birazcık Yaşadıklarını hatırlasalar o zaman böyle yapmazlar.