10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@yabgu Ya hocam Ankara şokunu yaşayan New York mu istiyordu anlamadım valla Dguy merkez teşkilat daha ne istenir bilmiyorum açıkcası. Yeni atanan guy dguy arkadaşlar daha yeni atandım belli olmaz belki atanamam diye başvuruyorlarsa buna nasıl atanacaklar düşündüler mi acaba ? Güvenlik soruşturmasını geçemeyen sgk da fark bi güvenlik soruşturması yok bundan da geçemez mantığı çözemedim açıkcası. Başvuranın canı sağolsun ama şöyle bundan 1 ay öncesini düşünsün çok öteye gitmesin bizlerin halini anlamasını için
-
@ds1966 hocam vallahi ben insanın artık duygusal yönünü geçiyorum . Azıcık ilanı okumaya yüksünen insanlar var . Azıcık araştırmaya üşenen insanlar var . O anda eline ne geçtiyse başvuruyor . Ardını düşünmeden sonra böyle saçma sapan bir durum içine düşüyorlar . Bence fazla ders çalışmamak lazım. Biraz mantık , biraz ileri görüşlülük . Şahsen ben sgkdy kazanırsam gelebilcek hiç bir ilana başvurmayacağım. Vmy şartlarını taşıyamam . Kendi kuzenim köpek gibi mevzuat çalışıyor . Ciddiyim kaldıramam . En yakın arkadaşım iş müfettişi yard. Aylarca geziyor . Güzel ama yapamam mesela . Meslek seçiyorsan aslında bir hayat seçiyorsun. O an puanın olur . Her şeye bulaşırsınız , başınıza ummadık bir iş gelir asıl istediğiniz şeye ne inancınız ne de gücünüz kalmış olur . Biraz hassasiyet yeterli ..
-
@sanem sadece yapılıp yapılmadığını söylerler, olumsuz sonuçlandıysa vs içeriği hakkında bilgi verilmez.
-
4 kişiden birinin(%25sansi olacak) alınacağı sgk denetmenligine yeni atanan dguy ve guy başvurursa diyecek sözüm yok. Ha olduda sgk'a da atandı diyelim, tek açıklaması var çok büyük bir şansi:) vardır!
-
Yukarıda yazdığım listedeki Dguylar ve üst kuruma atananlardan başvuru min seviyede olacaktır.Ama 1000 guyun tavrı listeyi belirler dostlar.Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@ds1966 2bin değil bin tl maaş farkı.
-
Arkdaslar ben suan astegmenim askerde. Ilan da askerlikle iliskisi olmamak maddesi yok. Basvurabilirmiyim tecrubesi olanlar yada bilgisi olanlar cvb verebilirmi
-
@modigliani-0 hocam ben su an askerdeyim astegmen olarak. Basvurabilirmiyim sizce
-
@aslan-reyiz face de anket yapmislar guyculara yuzde 78 i hayir basvurmicm demis hocam
-
@aslan-reyiz 84.839 la şansım az mı çokmu sizce
-
@modigliani-0 insallah 83lere kadar düser. 84.839 la caresiz bekliyorum bekliyorum ama bende sans yok biliyorum
-
@ayseymen kesin bir şey kimse diyemez ama hocam size gelir gibi duruyor
-
Dguy olup başvuran olacak malesef, Twitter'da da gördüm, şaşırdım baya da üzüldüm. Kadro tamamlanmadığı için yedek de belirlenmedi zaten merkezi kadro anca müfettislik kaymakamlik vs kazanırsa insanın feragat verebileceği bir iş gözüyle bakıyordum fakat yazık ki bu sene guy la dguy a az da olsa yanlış kişiler atanmış ne diyebilirim ki
-
@sonmaliyeci gv den ataması yapılamayan var mı, 6 ay mulakat tarihi beklerken mit araştırması olmuş diyorlardi merak ediyorum mit araştırması gvsden daha mı dar yapiliyor
-
84.6-85 .1arası kapatacak. Benim puanım ise 84.01
-
@engin0516 geçen 9 .promosyonu 0.1 ile kaçırmıştim. Nasip belli olmaz hocam
-
@engin0516 84 üstünün her türlü şansı yüksektir
-
@engin0516 84 altı kapatır
-
Arkadaşlar GÜNCEL olarak toplanılan para 3430 tl yi gecti ve gazete ilanı icin çok az bir miktar kaldı bence bugün Bile halledebiliriz. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİMİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise Sgk teftiş sonuçları bayram sonrası açıklanabilirmiş. İnşallah iş teftiş ve istihdam uzman yardımcılığı da denetmenlik başvuruları öncesi açıklanır