10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@malik sistem zaten en yuksek puan hangisiyse onu getiriyor ekrana
-
Arkadaşlar güncel olarak toplanılan para 3000 tl yi gecti. Sizde yardımcı olarak gazete ilan vermemizi sağlayabilirsiniz.
LÜTFEN SEYİRCİ DEĞİL DESTEKÇİ OLALİMİş Bankası Hesap Numaram/IBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368
Buket çoban#1000İİBFliden10arTL
-
@ryan hocalardan destek olan yok mu ?
-
@grundig, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@bizart p 40 ve 42 kaçı görür sizce bu durumda . Ya da p 47 2000 sıralama puan kaç acaba.
p47 2000 sıralamalarda puanın kaç olduğunu bilmiyorum sadece kişi sayısından dolayı 2000 lere kadar geleceğini tahmin ediyorum inşallah 3000 leri görür de birçok arkadaş bu ilandan yararlanır ama genellikle yığılma p47 de olduğu için p47 alımı çok olur.
-
@grundig var hocam Tuncer miydi hocanın adı hani herkes TK diyor ya o hoca 500 tl bağışlamış. 1 tane hoca 100 tl bir başka hocada bundan biraz daha az bağışlamis sanırım. İçimizde bu kadar izleyici olarak kalan insanlar varken hocaya birsey diyemiyorum hocam bir GUY ilanı gelse 20.000 kişi başvuracak içinden 1000 tanesi 10 tl veremiyor vermek istemiyor daha doğrusu durumu olmayana lafımız yok tabiki
-
@malik bir arkadaşımızın dediği gibi en yüksek puanını sistem atayacak.sıralama sadece tahminlerimez için,herkezin hakkında hayırlısı olsun .inşallah sıralamalarda daha ileriye giderde birçok kişi bu ilandan yararlanır
-
@ryan herkes hakettiğini alır umarım . Durumu olupta olanlara seyirci kalanları anlamıyorum . Hiç bir zamanda anlamayacağım sonuçta onlarda bu ilandan yararlanacak.
-
@bizart anladım hocam sağolun .
-
@grundig çok haklısınız hocam ben gazete ilaninin ise yarayacağını düşünüyorum ama tam tersi düşünsem bile 10 tl lik yardımı yine yapardım
-
Arkadaşlar ben burda bağışlar güncellendikce yazacağım umarım rahatsız olmazsınız Çünkü SGK ya kesin puanı yetecek arkadaşlar tamamen buraya odaklandı ve ne yazık ki çoğumuz elenecek. SGK sonuçlandığında GUY icin hersey geç olacak. Bir kaç kişinin bile yardımda bulunmasını sağlasak kardır. Çünkü bizimde SAGLİKCİLAR VE ÖĞRETMENLER GİBİ bir olmamız birlikte hareket etmemiz gerekir
-
@ryan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar ben burda bağışlar güncellendikce yazacağım umarım rahatsız olmazsınız Çünkü SGK ya kesin puanı yetecek arkadaşlar tamamen buraya odaklandı ve ne yazık ki çoğumuz elenecek. SGK sonuçlandığında GUY icin hersey geç olacak. Bir kaç kişinin bile yardımda bulunmasını sağlasak kardır. Çünkü bizimde SAGLİKCİLAR VE ÖĞRETMENLER GİBİ bir olmamız birlikte hareket etmemiz gerekir
özele bakabilirmisin
-
@grundig tesekur ederim hocam
-
@bizart tesekur ederim hocam
-
@varetopilfredo tesekur ederim hocam
-
@grundig Hocam benim p47 puanım 83,70'lerde sıralamam da 1800-1900 arası. Oradan bir çıkarım yapılabilir belki 2000. sıralama için.
-
Arkadaşlar tecilim 9 haziranda bitiyor celp dönemi kasım ayı. Sınav başvuruları da 10 haziranda başlıyor. Bir sıkıntı olur mu arkadaşlar var mı bilgisi olan?
-
Arkadaşlar gördüğünüz gibi VMY, MHUY duyumları had safhada bu duyumların daha hızlı gerçekleşmesi icin o ilanın verilmesi gerekiyor. Herkes taşın altına elini koysun lütfen. Çok değil yapacağınız 10 tl lik bağışla bu gazete ilanı verilir ve insallah sınavları getirir.LUTFEN AMA LÜTFEN SADECE SGK YA ODAKLANİP HAYAL KİRİKLİGİ YASAMAYALİM BERABER ALTERNATİF SİNAVLARİ GETİRELİM
GAZETE İLANI İÇİN TOPLANAN PARA CUMA GUNU 3000 TL OLDU ARKADAŞLAR
ve dün bir kaç kişi EFT yaptığını ve p.tesi geçeceğini söyledi sizlerde şimdiden destek olursanız belki Pazartesi bu parayı toplamış ilanı vermiş oluruz belki bu duyumların gerçekleşmesini sağlarız.#1000İİBFliden10arTL
BANKA BİLGİLERİ
Buket Çoban
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368#1000İİBFliden10arTL
İNTERNET BANKACILIĞINDAN AZ MİKTARDA ÜCRET KESER BAZİLARİNDAN KESMEZ BİLE ATM DEN YATIRMAK DAHA MALİYETLİ OLUR BİLGİNİZE..
-
SGK başvurusundan önce açıklanan mülakatlar ;
GUY
DGUY
BDDK
TEDAŞ
RTÜK
YTB
ETKB
KDK
KGK
KVKK
TİKA
YSK
Kaymakamlık
Adalet stajyer
İçişleri İl göç
İçişleri stajyer
İçişleri ab uzm
Bilişim uzm
Savunma sanayi uzmAçıklanmayanlar ;
İş teftiş
Sgk Teftiş
İstihdam uzm yrd
CB iletişim uzm yrd
Merkez Bankası uzm-dnt
Genelkurmay uzm yrd
ETBK 20
İnsan hakları uzm yrd
Dış işleri aday meslek
İdari Hakimlik -
@aslan-reyiz kacla kapatacak acaba ya maliye 'den beklenen ılanlar da gelmedı. Bunları düşünmekten bayram falan güzel geçmicek.
-
@Tükendikagrubu 86-87 arası "temkinli" olarak tahminde bulundum ama çok daha düşük kapatacak diye düşünmeye başladım.