10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@sancaktar Hocam inşallah ya. Umarım 85’i görmez.
-
@sancaktar sizin puanınız kaç hocam
-
@oguzoski
Askerde olup yerleşen aday öncelikle yerleştiği kurum ile irtibata geçip asker bulunduğunu ve atamaya ilişkin belgeleri posta veya bir yakını ile ulaştırabileceğini belirtecektir. İlgili kurum nasıl bir başvuru izleyeceğini adaya bildirecektir. Posta ile başvuruda aday, askerde bulunduğuna ve muhtemel terhis tarihine ilişkin bilgileri de içeren ve ekinde atamaya ilişkin belgelerin de yer aldığı bir dilekçe yazarak ilgili kuruma gönderecektir. Yakını ile başvuruda ise yine dilekçe ve eklerini yakını vasıtasıyla kuruma ulaştıracaktır.Sınav Değerlendirme Komisyonu askerde olan adayın durumu inceleyecek ve terhis sonrası önceki dilekçesini ilgi tutarak başvuran adayın durumunu tekrar inceleyerek atamaya ilişkin sıkıntılı bir durumu yok ise atamasını yapacaktır.
Askerlik sonrası aday ne zamana kadar ilgili kuruma başvuracaktır?
Hali hazırda devlet memuru tekrar görevine geri dönüş için 657 sayılı Yasanın 83'ncü maddesi gereğince terhis tarihini takip eden 30 gün içinde başvuru yapmaktadır. Henüz devlet memuru olmayan yerleşmiş aday ise mevzuatta herhangi bir hüküm bulunmamasına rağmen Devlet Personel Başkanlığının bu hususa ilişkin verdiği görüş çerçevesinde 30 gün içinde ilgili kuruma başvuracaktır.
-
Özellikle Guy ve İl göçte çalışan uzman veya uzman yardımcısı olan arkadaşlardan puanı yüksek olanlar mutlaka başvursun. Denetmenliğin eksileri olabilir ama mevcut kadrolarınıza göŕe çok yüksek bir mesleki tatmin hissedeceksiniz. Ayrıca Kurumda guy, il göç ve gümrükten gelen arkadaşların mesleki anlamda daha başarılı olduklarını birebir görüyoruz.
-
@majezik eğer bir işiniz olmasa idi bu cümleleri kurmazdınız, statü insana ne kadar da rahatlık veriyor
-
@majezik siz yaklaşık 11 gün önce yazıp " bayanların yapabileceği bir meslek değil " cümlesini yazınızda geçirip linç yiyen kişi değil misiniz ?bir de ayrıca " 2. Ve son yazışım " diyip cekiilen? Amacım tartışmak değil ama size tahammülüm yok cinsiyetçi yaklaşımınızdan ötürü .
Tekrar yazmıcam size . Rahatsızlık verdiysem diğer arkadaşlardan özür diliyorum herkese iyi bayramlar
-
@majezik arkadaşım milletin basvurup basvurmayacagina sen mi karar veriyosun da bu yetkiyi sana kim verdi. Böyle yönlendirme yaparak kac kişinin geleceğini etkileyeceginin farkinda mısın ? Şuan kim ne hayaller kuruyor bu meslekle alakalı sizin gibi zihniyetler yüzünden bu hayallerin kararmamasi için yazıyorum. Birde denetmenim diye ciktin bir anda ( her ne kadar inanmasamda )makam mevki onemli değil onemli olan hoş bir seda bırakmak .
-
@majezik başvursunlar.. İnşallah hicbirini almazlar. İnşallah. Şimdi bu yazdıgıma kızıcak olan işi gücü olan insanlar var ama umarım almazlar, oncekı alımda oldugu gıbı. Adamlar ıl goce basvuru yapıyor. Eyvallah basvur ama nıye gitmiyorsunuz basvurdugunuz sınava. Gitmeyen cok kısı vardı. Bunun gıbı bı sürü şey. Bunda da puanı olup basvuru yapan olur şimdi sonra mulakata gitmezler. Amac puanı yukseltmek mi yanı. Neyse. Bu konuda hakkında kararım net. Basvursunlar ama ınsallah almazlar hiçbirini
-
@majezik Denetmenliğin en büyük eksisi sizin gibi bir çalışanının olması net !
-
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum ve bir kaç öneride bulunmak istiyorum. İnsanların meslek hakkındaki yorumlarindan çok mesleği araştırıp kendi süzgecimizden geçirmek bizim görevimiz. Her iş işsizlikten iyidir mottosuyla işsiz olan hiçbir arkadaşın seçme şansı yok iyi de olsa kötü de olsa bu ilana başvurucak. Ancak işi olan atanmış ve başlayacak olanlar bir araştırın mesleği araştırın.Denetmen olan bir arkadaşım keşke Guy olsaydım diyor işin zorluğunu dezavantajlarını yaşayarak anlatıyorsa Guy olan arkadaş düşünsün .Yine diyorum İşsizlerin şansı yok ne olursa başvurucak bu kıt dönemde ama nereye gideceğin belli değil hangi illerin açacağı belli değil ve aynı ücrete tabisin.
-
@majezik işsizlikle sınanın. başka bir şey dilemiyorum
-
Ahali birkaç sorum olacak ozellikle bahsedecegim vaziyeti yasayan arkadaslarin goruslerini bekliyorum.
E devlette 13 hazirana kadar askerlikle ilisigi yoktur yazısı var.Ales puanım ve yökdilim var yukseklisansa baslıcam ama yukseklisans basvuru ve sonuclanma tarihi 13 hazirandan sonra buna ragmen tecil yapabilir miyim?
Bir de herhangi bir askerlik subesine gidip doktor raporuyla veya baska birseyle tecil tarihini oteleyebilme ihtimali diye birsey duydum dogru mu bu ihtimal?
Son sorum ki bu basligi ilgilendiren soru
İlanda askerlikle alakalı bir madde gormedim 13 haziranda tecilimin bitmesi basvuru yapmami engeller mi? Simdiden vereceginz cevaplar icin tesekkurler ty ahalisi. -
Arkadaş mesleği iyi yapanları tespit komisyonu başganı sanırım
Muhtemelen bu yeni türeyen yayımcıların falan yolladığı paralı bir provokatör ya da puanları yükseltmek isteyen bir spekülatör. Ciddiye almayın dostlar. Herkese iyi forumlar iyi bayramlar -
@paretowilfredo hocam biz ciddiye Almıyoruzda Ya arkadaşı ciddiye alan arkadaş çıkarsa Yasaklasanız olur mu bu şahsı? İyi Bayramlar bu arada
-
@emilsax okula kayıt olmadan tecil ettirmezsin.öğrenci belgen ile askerlik şubene gidince öyle tecil ettirebilirsin.
Celp tarihinin son 3,5 günü rapor alarak bir sonraki celbe askerliğini atabilirsin. Bu sadece bir kere oluyor. Ben yapmadığım için detayını bilemiyorum.
-
@paretowilfredo denetmenlerin mesai saatlerinde yüksek lisans derslerine gidebilme imkanı var mı?
-
@ds1966 Gönderdik bile dostum. Aramızda provokatör ve spekülatörlerin hatta bilimum -törlerin yeri yok
-
@babayega Müdürlükten müdürlüğe değişebilir bu durum dostum ama çoğu yerde gidilebildiğini duydum.
-
@paretowilfredo eyvallah
-
@paretowilfredo allah razi olsun ustad boyle insanlara pirim vermeyelim