10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@erhan-tan dostum bir şey yazıyor isen doldurarak yazarsan sevinirim insanları merak içinde bırakıyorsun
-
@paretowilfredo üstad ilan hakkında sana gelen bir bilgi var mı?
-
Arkadaşlar ceko için kaynak öneriniz var mıdır acaba?
-
Her sene en az 2 kere gelen ilan gelmez oldu bu yıl. Puanımız var ya..ondan. yazık verdigimiz emeklere
-
@serhats Yeni gelişme yok dostum, olduğu takdirde paylaşırım merak etmeyin
-
SA dostlar ısparta 40.piyadeden selamlar şafak 90 bu ilanı getirtin hemen
-
9.promosyon tercihlerde açıklandı. Sıra 10. Promosyonda ama ne zaman? Duyumu olan kimse yok mu?
-
Askerde iken mülakata girebilir miyiz arkadaşlar ? Birde üstad @paretowilfredo 9.promosyon il tercihleride açıklandı sizce bu 10. Promosyonun ilanı hazır iken temmuz veya Ağustos da gelir mi ?
-
@ronay92 ben a kadro aldım biraz daha ayrıntısı az diye düşünerek. Soru olarakta adem kaya çözmeyi düşünüyorum. Ama eğer diğer alan derslerini hallettiyseniz detaylandırmak maksadıyla konu anlatımı da adem kaya dan alabilirsiniz.
-
@kuşçubaşıeşref ben askerde iken girmistim mulakata.boluk komutanin izin veriyosa ki yuksek ihtimalle verir,kurumlar icin bi sakincasi yok.
-
@içerde14 teşekkür ederim hocam
-
Kpss öncesi gelseydi keşke 10.promosyon.
-
@mia_1071 a kadromu daha iyi yoksa adem kaya yasin kulaksızın çalışma ekonomisi kitabımı daha iyi kararsız kaldım hangisini alsam diye??
-
Elimizde bi puan varken kalan sürede b ye yönelmek mi yoksa alandan devam etmek mi karar veremedim?
-
Kurum başkanı tekrardan eski görevine atandı arkadaşlar. Süreç hızlanır mı üstad @paretowilfredo ne dersiniz?
-
@prometheus-0 Normal seyrine döner diye düşünüyorum dostum. Soruşturalım yeniden. Bilgi olması durumunda paylaşacağım. Yazmadığim durumda ise bilgi netlestiremedim demektir dostlar. Bakalim bir daha şöyle durumlara.
-
@prometheus-0 gerçekten döndü mü yaa ne kadar güzel bir haber bu kpss den önce ilan gelsin inşallah ya
-
@prometheus-0 nerede yazıyor hocam
-
Kurum personeli arkadaşıma mail gelmiş Kurum e posta ile duyurmuş
-
@prometheus-0 şimdi Twitter adresini tekrar sosyal güvenlik kurumu başkanı yapmış gördüm bende hocam