10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@serhats Süreçler devam ediyor dostum bir şekilde. Bu da beni ümitli kılıyor ilan konusunda. İzleyip görmek lazım kurumun yaklaşımlarını.
-
@paretowilfredo İnşallah bir an önce ilan gelir hocam. Emeğin tartışılmaz Allah razı olsun.
-
@paretowilfredo Üstad ilan konusunda ümitli kılıyor demişsinde ne yönden ümitli kılıyor
-
@erhan-tan Süreçler devam ediyor dostum bu söylediğim gayet net, kurumdaki boşluğun 9.promosyon sürecini bekletmesini bekliyorduk. Keza Sn. Ceylan'ın da bu yönde bir beyanı vardı ama öyle olmadı. Bu yönden.
-
Arkadaşlar hayırli ramazanlar.. dün bi iki kisi ile gorustum bakanlıktan yeni ilanı sordum.. ihtiyacın cok oldugunu secim sonrasinda ilanın gecikmeden geleceğini söylediler.
-
@serhats metni iyi yorumlamak lazım buradaki 10 günlük süre yazılı olarak başvuru süresi,yani atama süresi değil
-
@madxd ''10 gün içinde yazılı yapılacak başvuru üzerine uygun denetmen yardımcısı kadrolarına atanır''. Bu ifadeden yola çıktım ben hocam..
-
@serhats üzerine kelimesinden sonrası ayrı bir idari işlem,yani yazılı başvuru için süre verilmiş ama atama için süre verilmemiş,fakat senin dediğin gibi olursa ne âlâ herkes için en güzeli olur,bekleyip görelim.
-
@madxd İnşallah öncelikle ilan bir an önce gelsin de gerisini zaman içinde konuşur öğreniriz diye düşünüyorum..
-
@denetmeniniz yeni kurum başkanı atanmadan hükümet kurulmadan çok zor hocam oda takribi ağustosu çok rahat bulur
-
@kuşçubaşıeşref hocam il tercihleri icin de ayni seyleri soylemislerdi ama yayınlandı. Açıkcası ben secim sonrası ilan bekliyorum.
-
En geç 9 Temmuz ilan tarihi göreceksiniz.
-
@erhan-tan bir duyum mu var hocam ?
-
@erhan-tan umarım sağlam bir duyumdur hocam çok ihtiyacımiz var..
-
@erhan-tan bombayı bıraktın kaçtın dostum cevap bekliyoruz
-
@erhan-tan bi bitmediniz ...
-
@erhan-tan Hocam daha önceki yazılarında ilan konusunda ümitli değildin, demekki bir şey olmuş. Açar mısın biraz konuyu ?
-
Arkadaşlar konu dışı birşey sormak istiyorum. Lisans okuyan biri önlisans kpss girebilir mı ? Önlisans diploması yok.
-
@hadinbahım ön lisans diploması olmadan nasıl girsin benim bildiğim ancak lise mezunu olanlara girer
-
@maxmin önlisans birinci sınıflar girebiliyor. Lisans okurken çıkış alıp onlisanstan mezun olunabiliyor. Başına gelen bilir