10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@redcrossbjk buna uyulacak mı merak ediyorum
-
@aslan-reyiz mecburlar çünkü yönetmelik emrediyor..
(3) (Değişik:RG-29/12/2017-30285) Sorular, her bir Komisyon üyesi tarafından ikinci fıkranın (a) bendi için elli puan, diğer bentler için onar puan üzerinden değerlendirilir ve verilen puanlar ayrı ayrı tutanağa geçirilir. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, Komisyon başkan ve üyelerinin yüz tam puan üzerinden verdikleri puanların aritmetik ortalamasının en az yetmiş olması şarttır. Başarı sıralaması yetmiş puandan düşük olmamak üzere başvuru ilanında belirtilen KPSS puan türünden alınan puan ile sözlü sınav notunun aritmetik ortalamasının alınması suretiyle hesaplanır. Sınavda başarılı olanların listesi duyuruda belirtilen kadro sayısını aşmamak suretiyle sözlü sınav bitim tarihinden itibaren otuz gün içerisinde Kurumun internet sitesinde ilan edilir. -
@redcrossbjk inş
-
Arkadaslar yanlis yerden mi bakiyoruz acaba ahaahshshwh aciklandi suan biz kendi kendimize mi konusuyoruz burda oyleyse cok komik olur
-
Sgk sonuçları aciklamayarak ne yapmak nereye varmak istemektedir!
-
Eeeyyy SGK :d
-
"açıklandıı" diyip topuuk yapacak bir yalancımız yok o yüzden açıklanmıyor bir kurban gerek bize
-
-
@ragnarnurkse ben de bi şüphelenmedim değil acaba farklı kurumların sitelere mi dağılsak:)
-
açıklandı
-
İİBF 85.335 ile kapatmış
-
Açıklandı 85,33 taban
-
85 le kapattı denildiğinde şov yapmakla suçlandık. Hayırlı olsun bende giremedim
-
bana dün 85.27 civarı kesin olmamakla denmişti.biraz daha yükselmiş.
-
memurlar doğru söylemiş demek ki
-
Listenin linkini atar mısınız
-
Link açılmıyor
-
Bu da gol olmadı .
-
Link bulamadım siteyi
-
Listenin linkini atar mısınız