10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
-
Yarına kalmış gibi gözüküyor. Bu saatten sonra açıklanma ihtimali var mı?
-
Bugün açıklanmazsa (Allah korusun) mülakattan sonraki 1 aylık sonuç açıklama durumu da yalan olur gibi geliyo.
-
@mulkiye_mektebi yaaaaa hahahahaha çok yaşayın siz
-
@keynes1929 hocam girdiginiz basliklarda alt kisimda takip et butonu var. takip ederseniz yeni iletilerde bildirim geliyor.
-
@gaye anne sefkati ile sahip cikmissin bravo :))
-
@gaye Çok teşekkür ederiyorum.
-
Yarın falan ağzınıza almayın
-
Bedeli ödenecek ilaçlar listesinde yapılan düzenlemeler hakkında duyuru
-
İlanda 20'si yazıyor yirmisinde yayımlanmak zorunda.
-
Ben girmiyorum ama başlığı hareketli görünce ben bile heyecanlandım. İnşallah hepinizin olur
-
@furkenn yer yapiyolar kardes liste aciklandi yuksek kapattik ama ilaciniz bizden diye gaz alma operasyonu.
-
@modigliani-0 aslında benim bildiğim hukuken idare sürelere uymak zorunda değil yani bunun bir yaptırımı yok
-
Gerginlikten bayilacagim artık .
-
@f-hayek mülakat sonucunun bir ay sonra açıklanacağı nerde yazıyor ?
-
@hamit13, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@f-hayek mülakat sonucunun bir ay sonra açıklanacağı nerde yazıyor ?
https://www.tercihiniyap.net/ilan/2019-10-promosyon-sgk-denetmen-yardimciligi-alim-ilani-h7386.html
-
Bugün açıklanma ihtimali kaldı mı?
-
@hamit13 C. Asil ve yedek listelerde sıralama yapılırken, KPSS puan türünden alınan puan ile sözlü sınav notunun aritmetik ortalamasının alınması suretiyle hesaplanır. Sınavda başarılı olanların listesi duyuruda belirtilen kadro sayısını aşmamak suretiyle sözlü sınav bitim tarihinden itibaren otuz gün içerisinde Kurumun internet sitesinde ilan edilir
D. Sınav sonuçlarına göre başarı sıralaması yapılarak puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle ilan edilen kadro sayısı kadar asıl, bu sayıyı geçmemek ve sınavda başarılı olmak şartıyla yedek aday belirlenerek sınav sonucunun ilan edildiği tarihi takip eden üç ay içerisinde sınavı asıl kazananlardan çeşitli nedenlerle göreve başlayamayanların yerine yedek listede yer alan adayların atamaları yapılır.
-
@blueberry aksam 10da 11de de aciklanabilir hocam mesai saatine bagli degiller
-
@blueberry açıklanır hocam. Tabi sgk nin geçmişi de ortada ama açıklanır diye düşünüyorum düşünmek istiyorum:)