10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
İleti kaldırılmıştır.
Yönetici notu: Terbiyeni takın.
-
@lion hocam adam Doğuda bir ilçede ilçenin nüfusu toplasan 10 bin adı kaymakam bir bayrak bir masa makam aracı lojmana tamamsan sorun yok bu abimiz ve eşi mutlu değiller. İlçede şartların kötü olmasından sosyal şartların yetersiz olmasından dolayı baya sorun yaşıyor . Bazı İlçeler var insan sayısından çok affedersiniz inek koyun daha çok ha ben bu görevden çok mutlu olurdum ama o mutlu değil. Onun için gözüktügü gibi olmuyor bazen
-
@urfaspor63 kardesim iyi hos diyorsunda. Fakat bu meslek boyle ilanihayet o ilcede kalacak diye bir kural yok ki. Bildigim kadari ile 5. Dereceden baslarsin sonra 6. Derece 4 3 2 1 diye gider ilcelere gore. Ozel durumu vs vardir ama neticede kaymakamlik meslegi idealist bir meslek. Bunu goze alarak ozel bir sinav hazirligi ile insanlar bu meslege giriyor. Ne diyelim haklarinda hayirlisi olsun.
-
@lion hocam Sayıştay mülakat listesinde bile 3 5 kişi gördüm
-
dguy listesinden baktım. 7 kişi başvurmuş. doğru. 1 ay önce kazandılar daha başlamadılar...
-
@dzndr kardesim yazik gozlerine niye bakiyosun bosver artik. Ati alan uskudari gecti. Surecin ilk etapi oyle veya boyle tamamlandi. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun.
-
@lion sadece dguya baktım 10 dk sürdü. demek ki denetim, araştırma işlerini kıvarabilirim
-
Bu süreç geride kaldı artık arkadaşlar. Kendi iyiliğiniz için yapmanız gereken önümüzdeki KPSS'de daha yüksek puanlar almaktır. Umarım elenen arkadaşların bu başlıkta okuduğu son yazı olur bu.
Önümüzdeki 6 aylık dönemde bu tarz ilanlar elbette ki olacaktır. Yapmamız gereken ingilizce, office programları, yüksek lisans, çeşitli sertifikalar gibi alanlarda kendimizi mümkün olduğunca geliştirmektir.Mülakata kalanlara da başarılar. Umarım hakkımızda hayırlısı olur ve bu işsizlik sorunundan bir an önce kurtuluruz.
-
@dzndr yani o 7 kisi net elencek hocam öyle bakmak gerek ..
-
@rootofallevil Allah acil şifalar versin bir daha sağlıktan ayırmasın rabbim
-
Kaymamakam olupta başvuran kişiyi çok merak ettim.
-
@ert1234 amin inşallah hocam
-
@paraşütçü-walras Hocam bu saydıklarınız kaç tane guy ve dguy’da var merak ediyorum. İngilizce, yüksek lisans vs.
-
Arkadaşlar ben baktım da göremedim acaba mülakata katılanlardan belge vs isteniyor mu yoksa istenmiyor mu emin olmak için soruyorum
-
öncelikle mülakata kalan arkadasların yolu acık olsun(84.8 kalamadım ayrıca guydan elendim).su saatten sonra neden olmadı vs düsünerek kendinizi yıpratırsınız.burda twitter etkinlikleriyle ilgilenen arkadaslar varsa neden vmy mhuy duy gibi uzun süredir acılmayan kadrolar icin etkinlik yapılmadığını acıklayabilir mi?
-
öncelikle sırf bir şeyler yazabilmek için üye oldum.yazacak çok şeyim var ama yazıp sonra silip duruyorum.bu gün konuşulup şu tartışılan konuyu görünce.bundan bir kaç sene önceki aynı alım için yapılan tartışmalardan farklı bir şey görmedim.o zaman da bu gün gibi işi olanlar başvurdu.hatta başvurmakla kalmayıp torpil bile yaptılar ve kazandılar.bu değişmeyecek bundan sonrada aynı olacak.çünkü anlayış konusunda sıkıntılıyız.herkesin kendine göre haklı sebepleri olabilir.insan önce kendini vicdanını susturur. karşındakini anlamak için aynı durumda ve şartlarda olmak hatta canının yanması gerek diyordum ama yetmiyormuş.herkes için hayırlısı neyse o olsun.olmayanlar için yapacakları şey daha çok çalışmak daha iyi puan almak ve böyle durumlarla karşılaşmamak.yoksa yine aynı şeyleri konuşup anlama çabası içinde olursunuz.
-
Gece gece aklıma geldi yine. 85buçuk nedir ya.
-
- Promosyonda mulakata kalanlardan belge istenmisti. Ben baktim herhangi bir belge talebi falan yok demi? Emin olmak icin soruyorum
-
Eğer isim benzerliği değilse son dönem (107) kaymakamlık nihai listedeki 2 kişi sgk listesinde.
-
Gece boyunca berbat olan içimdeki histen düştüğüm boşluktan mı bahsedeyim bilmiyorum.. çalıştım çabaladım tek gördüğüm sınav il göç oldu! Umarım 85.33 altında kalan arkadaşlar ders almıştır bu durumdan.. etkinlikler için gerek para yardımı gerek twit herşeyi yapmaya çalıştım guy dguy açıklansın diye de aynı şekilde.. Sonuç? Onlar gene başvuracakları yere guy olsalarda başvurdular. Bence herkes artık yapacaksa mantıklo etkinlikler yapsın mesela açıklanmamış sınavı açıklamak için değil de sadece daha fazla kadro için!! Başvuram adam her türlü senin yaşadıklarını yaşamamış gibi unutup başvuruyor çünkü.