10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@furkenn yok hocam . sadece PDF’i indirin . Sıralamaya girilirse eğer sanırım kuruma gönderiliyormuş .
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
1000 guyun kaç tanesin de sgk puanı vardır ? Hadi olsun 800 tanesinde (p48 i iyi olanın p47 si de iyi olduğunu düşünelim ya da diğer puan türleri ). Acaba bu 800 ün kaçında 85+ vardır ? Bence çok daha az hadi diyelim 500 ünde var.Bunların kaç tanesi sgk ya başvuracak? 4-5 yıldır bu işlerden bıkmış ve istediği ile atanmış guylar var bunların için de ve bu sayı az değil.En kötüsü 500 ü başvursa dahi bu sınavın taban puanı 85 i geçmeyecektir.
Şu yorumum da ısrarlıyım.
-
@müşrif 82 ile 84 arasında bir fark yok ama 82 ile 90 arasında dağlar var.
-
@balans-etkisi teşekkür ederim cevabınız için.herkes yedeğe kaldığı için başarısız olmak ayrı bir olumsuzluk çağrıştırıyor.umut ederim olumsuz gözüyle bakmazlar.
-
@beveridge-eğrisi hayırdır guyu 90 puanla kazandın galiba
-
@beveridge-eğrisi Hhiçde bir fark yok . Ssen gönül rahatlığıyla başvurunu yaptın 82 alan kardeşim heyecanla sonucunu bekledi . O da mülakatta kazanmayı hak eder sende . O da çalışıyor sende çalışıyorsun . Ayrımlaştırmayın. Zaten sizden önce böyle düşünülmüş olsaydı mülakat yapılmazdı . Az mantık .
-
@yabgu seni mülakat sevicisi seni.buldun tabi torpili
-
@babayega bende diyordudum nerede kaldı 🤮
. Her kurum ilana çıksın , her kurumda sınav yazılısı sözlüsü olsun kardeşim . Bileğimin hakkıyla her zaman beklerim . Amacım atanmak. Hangi kurum önümdeyse başvurur kazanırsam sa sürecimi orada noktalamayı tercih ederim . Bu konuda ne eşimi ne aileni mahçup ederim . Son sözüm sana özetle 3. Yılımda . Elendiğim mülakatlarımla evet BEN MÜLAKAT SEVİCİM!.. -
@yabgu Dilin kemiği yok.
-
Boşuna kalp kırıyosunuz ya herkes kararını verdi başvuran başvurdu zaten surda faydalanmak için açıp bakıyoruz kavgadan başka bişey yok +80 de +90 da bu yolda emektar yediniz birbirinizi kaç gündür ne gerek var
-
@babayega Kemiği olsa kaç yazar sen onu da kırardın
-
Malumunuz SGK ilanı gelmeden önce başlayan ve hala devam eden birkaç tartışma var. Forum denilen ortam zaten tartışmak, konuşmak için var. Belirli bir yaşa gelmiş insanların üsluplarına özen göstererek her türlü konuyu tartışmasından yanayım lakin bir husus var her birimizin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Kasıtlı olarak buradaki faydalı ortamı dağıtmaya çalışan art niyetli hesaplar var sanırım. Bunlara izin vermemek bizlerin elinde. Bu tarz muhabbetler bize hiçbir katkı sağlamadığı gibi birçok insanı da forum ortamından uzaklaştırıyor. En temel örneğimiz haber getiren arkadaşlara gösterilen tutum, soğukkanlılıkla gelen duyumu irdelemek, değerlendirmek yerine ya saldırılıyor ya da fazlasıyla itibar ediliyor sonrası belki hayal kırıklığı. Adı üstünde duyum, olabilir de olmayabilir de. Bu haberler hiçbir şey olmasa bile gidişata dair fikir verir. Evet içinde bulunduğumuz süreç sabrımızı zorladı, bizi fazlasıyla yıprattı ancak öfkemizin muhatabı bizimle aynı sorunlarla baş etmesi gereken arkadaşlarımız değil, onlarla olan bağımız ancak birbirimizi desteklemek üzerine olmalıdır. Rakipten önce aynı yolun yolcusuyuz, bu yolda düşmek de var kalkmak da düşersek bizi ancak halimizden anlayanlar kaldırabilir, doğru olduğuna inandığımızı savunalım ama bunun için kalp kırmayalım, sanal alemde kavgacı bir üslupla anlaşılabileceğini düşünmüyoruz sanırım. O halde en azından forum ortamının daha huzurlu kalması için çaba sağlayalım ki insanlar buradan gitmek için değil örneğin sınava başvururken yaşadığı bir sorunla ilgili kendiyle aynı durumdakilerden destek alabilmek için gelsin ve geldiğinde anlamsız kavga mesajları okuyup canı sıkılmış, hevesi kaçmış olarak dersinin başına geri dönmesin.
Selamlar. Bol muhabbet ve kolaylıklar dilerim.
-
Offfff yetti ya herkes aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadı. Herkes neyi ne kadar hak ediyorsa o kadarını alıcak. Ben puanım sınırda olduğu yıllar kimseye şuraya buraya başvurma diye konuşmadım. Gelmedi oturup kendime kızdım daha çok çalıştım. Simde de kimsenin hayallerini gerçekleştirmek için oturamam. Yettiniz ya bu neymis arkadaş tekrar tekrar söyledik ya sizene. Puanım yettikçe istediğim yere başvururum ve nerde durmam gerektiğine de ben karar veririm siz değil.
-
Bu foruma girdiğim de iibf'li olmaktan utanıyorum. Keşke bilinçli bir insan olup ÖSS'ye çalışsaydık zamanında.
-
Kimse kimsenin elini tutmuyor isteyen istedigi yere basvurur elbette e-devlete girer 5 dk da isleminizi yaparsiniz. Mesele su ki hep ayni tiplerin offfff ya sizeneeee beeee puanim var atandim basvurcaaaaammmm pislikler minvalinde ileti yazmalarini gercekten anlamiyorum. Basvuruyosan basvur kardesim. Burda yazilanlardan rahatsizsanda forumu takip etme olsun bitsin yani. 3-5 tane puan aldiniz diye hasa kucuk daglarida siz yaratmadiniz ya ALLAH ALLAH. Herkes nasibini yer rizki veren ALLAH'tir.
-
İyi günler.ben başvuru formunda liseyi cumhuriyet yerine yanlışlıkla cuhriyet yazdım.güncelleme de düzeltmek istiyorum.Ama mezuniyet tarihi 2018 yapamıyorum.nasıl düzeltebilirim.
-
@ekofirat, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bu foruma girdiğim de iibf'li olmaktan utanıyorum. Keşke bilinçli bir insan olup ÖSS'ye çalışsaydık zamanında.
Utanılacak birşey yok arkadaşım. Özelde İİBF/SBF mezunlarının genelde toplumumuzun bir sorunu olan iletişim problemimizin yansıması var şuan forumda. Evet dertlerimiz var üstelik son dönemde bir hayli arttı. Ancak buraya gelip öfkesini, sinirini boşaltıp insanların moralini bozmaya kimsenin hakkı yok, herkes de bu tavırdan sakınmalı diye düşünüyorum.
2009 yılında eşit ağırlık sıralamam ilk 6000 lerde yani yeterince çalışmış olarak ve bilinçli bir tercihle okulumu yazdım. Koşullar bakımından zor bir okul hayatım oldu ancak hiçbir zaman pişman olmadım. İİBF/SBF mezunları bu ülkenin geleceğidir, acilen kendimizi toparlamalı, hedeflerimiz doğrultusunda güçlü bir şekilde çalışmalıyız. Kimsenin bu platformda insanların moral ve motivasyonunu düşürmesine müsaade etmemeliyiz.
-
Bu sene ıl goc ve bddk aynı anda alım yaptı ıl gocte 86.600 bddk ıcın de 87 puanım vardı bddk garantı ıdı benım için ıl gocte gelır dıye dusundum o yuzden bddk ya basvurmadım tercıh yaptım cunku ıl goce gore hazırlandım gercekten cok ısteyen bırını engellememek adına sonuc ıl gocu kusuratla kaçırdım ama bddk olacaktı pısman mıyım hayır vıcdanım rahat hazırlanmamıstım zaten gıtmezdım bu saatten sonra ne desek ne yorum yapsak gereksız gerçekten ınsan neyse odur kımseyı degıstiremeyız arkadaslar o yüzden hıc ama hıc tartısmaya gerek yok kımsenın kalbını de kırmaya gerek yok sunun hakkı bunun hakkı degıl dıye kendımden yola cıkarak duyarlı arkadasların da sayısı az degıl emın olun arkadaslar
-
@plansız hocam ben sayısal cıkıslıyım gıdıp mühendislik yerıne sıyasal okumak adına iibf yazdım yani taa öss ye ınersek valla gecmıse gıdıp bır tokat atasım var kendıme
-
@iktisadihatun İnsanların çocukluğuna inersek o işin içinden çıkamayız dostum bence oraları hiç karıştırmayalım Şimdi buradaki arkadaşların tek gayesi gelmesi muhtemel diğer ilanlar ve şuan elinizde bulunan SGK için hazırlık yapmak olmalı tabi birde KPSS var. Aksi halde ilan gelse de yeterince hazırlık olmadığından bir anlamı olmayacak. O yüzden her birinizin Allah yardımcısı olsun.