10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@onuktekin defans yok hocam zaten yeniliyoruz kaleciye de söylesin herkes forvete son dakikalar
-
Güzel etkinlik he gençler ne dersiniz
-
Yeni bir duyum var mı ki
-
Üstad @paretowilfredo kulisler de bakanın değişeceği konuşuluyor ne diyorsun bu konu hakkında bu durum gerçekleşirse 10. Promosyon ilanı için sıkıntı olabilir ilan gecikmeli olarak gelme ihtimali yükseliyor sanırım
-
@kuşçubaşıeşref dostum Bakan degisimindan daha oncelikli dinamikler var daha once bahsettigim. Onlarin hallolmasi daha elzem hareket edilebilmesi adina.
-
@paretowilfredo haklısınız üstad lakin bakan veya başkan yokken kimse el atmıyor bu işlere normalde işleyişin devam etmesi gerek ama öyle olmuyor maalesef
-
Artık bi duyum bi ilan bi hareketlilik olsa keşke, temmuza geldik nerdeyse
-
-
KESİNLİKLE GEREKİYORSA PARA TOPLAYALIM İLAN VERELİM TEKRAR VE ETKİNLİKLERİ ARTIK SIKLAŞTIRALIM YOKSA İLANIN GELECEĞİ FALAN YOK
-
@thorstein-veblen Hocam facebookta kpss A grubu diye bir grup var. Orda Mehmet Hayva isimli arkadaşımız etkinliği yapmıştı.
-
@paretowilfredo Hocam etkinlikler için sen ne düşünüyosun. Şimdilerde yapmak mantıklı mı yoksa yeni kabinenin oluşmasını mı beklemeliyiz ?
-
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yeni kabinenin 8 Temmuz'da açıklanacağını belirtti.
-
@çöl-aslani Hocam benimde kabine durumu aklıma geldi şimdi. Yoksa etkinlik tabiki yapalım tabiki sesimizi duyuralım. Napsakki acaba ?
-
Para toplanması gerekiyorsa toplayıp tekrar gazetede ilan verdirelim kpss den önce ilan bekliyoruz diye ya da sık sık twitter dan bastırmamız gerekiyor
-
@erhan-tan dostum bir ilan 7 veya 8 milyar nasıl toplucaz o kadar para
-
Geçen sefer nasıl toplandıysa yine bi etkinlikle toparlanamaz mı
-
sadece bu ilanı bekleyenler olarak elimizi taşın altına koysak yeterli olur diye düşünüyorum
-
Gazete ilanı için sanmıyorum hocam toplansın çünkü o zaman ağırlık guy içindi bol bol sponsor falan bulunmuş katılımda guy olduğu için baya fazlaydı ama en azından twitter için toplanabilir benim facebook hesabım yok olan varsa geçen şu etkinliği yapan arkadaşa ulaşsak para toplayıp etkinlik yapabiliriz
-
Facebookta etkinlik için ben yazdım bakalım neler olcak.
-
@serhats haberdar et dostum bizi.