2018 İdari Yargı Sınavı
-
@1umut
En son altı saat önce forumda görülmüş,daha sonra kendisinden hiç haber alınamamıştır.
1 umutcum, hadi bugünde bul gel paretoyu ,kolaysa :))) -
Dostlar hepinize Merhaba.
Yoğun, yorucu bir gün oldu benim için o nedenle ancak kendime gelip yazabiliyorum. Her şeyden evvel sizi bekletmekteki gayemin haberi veren dostlarımın ricası olduğunu tekrarlayarak affınızı rica edeyim yeniden.
Dostlar 2 gün evvel bana samimi bir dostumdan gelen ilk mesajda sınavın yakında sınav olacağını, idari kadrosunun da olacağını ancak kaç kişi olduğunu ögrenemediğini söyledi. Daha evvel verdiğim Hakimlik ve Kaymakamlık haberlerinde katkısı olan bu dostumun haberine istinaden başka bir yerden bilgi alabilecek bir dostuma bu haberi aynen ilettim.
Sağolsun araştırdı ve bana dönüş yaptı. Tarihi teyit etti ve sayıyı öğrendi ve her grup için sınav açılacağını da keza.
Her şeyden evvel dostlar tarih nokta atışı yapamadığımız için halen bilgi değil ama çok güçlü duyum olarak değerlendiriyorum bunları ve sizinle paylaşmak istiyorum.
Çünkü aldığım tarih beklenenden erken döneme tekabül ediyor. Bu ise eğer bekler de sonra öğrenirseniz bu tarihi geç kalmanız demek hazırlıkta.Her iki kaynağımdan gelen bilgiler şu şekilde dostlar. Kaynakların birisi ÖSYM diğeri Adalet Bakanlığı temelli. ÖSYM kaynağım aynı zamanda Kaymakamlık ile ilgili bilgilerimin de çıkış yeridir.
Sınav dönemi Ekim ayı
Her 4 grup için de sınav düşünülüyor.
Idari yargı için ögrendiğim sayı 200.
Diğerleri hakkında sayı malumatı edinemedim.
Bilinen konuşulan bir sistem değişikliği yok.İnşallah yanılmayız. Eğer hal böyle olursa dostlar çalışmalara hız vermek gerek. Vakit umduğumuzdan daha dar. Allah utandırmasın bizi size karşı. Sizlerin de yardımcısı olsun dostlar.
-
@paretowilfredo Allah razi olsun hocam.
-
@çinkoçaydanlık enson muge anliya cikacaktim ama gelmis:)
Saniyorum avukatlrda var, sukurler olsun. Cok cok sevindim sizin icin de -
@paretowilfredo
Sağolasın paretokardeş -
@paretowilfredo
Tesekkurler, Allah yuzumuzu kara cikarmasin insallah.. -
@1umut
1 umutcum ,sağolasın.Şükürler olsun. -
@paretowilfredo
Gerçekten geç kalma tehlikesiyle karşılaşacaktık. Bütün emekleriniz için çok teşekkürler... -
@çinkoçaydanlık %100 netleştirmemiş olmama rağmen paylaşmaktaki gayem bu dostum. Ekim'miş gibi başlamak bize hiçbir şey kaybettirmez aksine bu şekilde olursa kazandırır. Geç kalın geride kalın istemedim o nedenle paylaştım hemen.
İnşallah yanılmayız da güzel neticeleri yaşarız hep birlikte. -
Teşekkürler üstad
-
@paretowilfredo Teşekkürler hocam çalışmalara başlamak/hız vermek lazım. Bende aralık gibi olur diye düşünüyordum
-
@paretowilfredo Kardeşim allah razı olsun emeğine sağlık. Demek çalışmaları hızlandırmamız gerek.
-
@öğrenci Benim de beklentim Aralık'tı ve beni de şaşırttı. Bakalim gerisini göreceğiz izleyip..
-
Allah razi olsun hocam
-
@paretowilfredo Allah razi olsun çok şükür uzun zaman sonra idari alimi olcak
-
Normalde sınavdan 4 ay önce ilan gelir. Bakalım eğer Ekim'de sınav varsa yakın zamanda ilan da gelir.
-
Arkadaslar selam telefondan giriyorum foruma.Heyecandan yazdiklarinizi siraya koyamadim bir turlu:)Pareto Bey'in duyumu nedir acaba:D
-
@corleone, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Normalde sınavdan 4 ay önce ilan gelir. Bakalım eğer Ekim'de sınav varsa yakın zamanda ilan da gelir.
Yok ilan sınavdan 2 ay önce geliyor. 4 ay önceden kamuoyuyla sınav tarihini ve alım sayısını paylaşıyorlar. Olası Ekim sınavı için Haziran bitmeden duyururlar sanırım.
-
@ömerhayyam ekimde hakimlik sinavinin olacagi.tarih net degil netlesince yine paylaşır bizimle
-
@paretowilfredo üstadım adli hakimlik mezun sinavi alim rakami olarak söylenen bir bilgi oldu u acaba size?Tesekkur ederim..