2018 İdari Yargı Sınavı
-
@silaa Malesef dostum sayıyı sadece İdari için sordurabildim.
-
@paretowilfredo cok tesekkurler hocam 2 yil sonra bu haberi almak harika oldu. Hepimiz icin hayirli olsun arkadaslar.
-
@paretowilfredo İdari için 200 ise adli de en az 1000 dir diye tahmin ediyorum inşallah tabi.. Sağolun üstad..Eğer bi bilgi edinirseniz bizle paylaşır misiniz ?..
-
@silaa Tabi ki dostum. Gelişme oldukça bana gelen paylaşacağım.
-
Allah razı olsun üstad
-
@silaa 800 diye ekleyim ...
-
Daha once sinava giren arkadaslar daha iyi bilir. Hic gecmiste ekim ayinda sinav oldu mu ? Hep yaz donemi yada aralikta olur diyoduk cok sukur en azindan bi fikrimiz olustu. Ben aralik icinde raziyim.
-
@handefirat Bildiğim kadarıyla olmadı dostum. Mayıs 2015 sınavını duyurduğumda da yine şaşkınlıkla duyurmuştum. İnşallah yine yanılmayız da buna da tanık oluruz
-
@paretowilfredo insallah İlanlar sinavdan ortalama kac ay once geliyor acaba
-
@handefirat Bu değişken bir durum dostum. Ama ilan ortalama iki ay evvel gelir genelde. Ancak Sn. Gül daha evvel müjdeyi verebilir diğer Bakanlık alımlarında olduğu gibi. Ah ah eskiden ÖSYM takvimine girerdi aylar önce, nerde o şeffaf günler.
-
İnşallah ilan da erkenden gelir de ders çalışma motivemiz artar. Kpss pek etkili olmuyor bende=)
-
@paretowilfredo Hocam İİBFlilerle ilgili kotanın kalkması söz konusu mu? En azından şöyle iyi organize olup bastırsak bir şeyler olabilir belki en azından.
-
@corleone Dostum bunun için Kanun değişikliği gerekli. Siyasi kanada duyurmadan bu talebi karşılık almak mümkün değil. Kısa vadede bunca düzenleme askıda iken de buna şu dönemde en azından sıra geleceğini sanmıyorum malesef.
-
@corleone daha once bu konuda çaba sarf edildi netice alınamadı..son yillarda idari yargı ilani daha da az gelirken bu konuda bir revize ben de öngörmüyorum malesef.. mevcut kadroya girebilmek duası ile
-
@paretowilfredo
@handefirat
Daha öncesini bilemiyorum ama ilk girdiğim avukatlıktan geçiş sınavı 5 ekim 2013 de oldu.Ancak o zamanlar sınav takvimi çok farklı yürüyordu. Ekimde biz,kasımda mezunlar aralıkta idariciler gibi.Sınavdan nerdeyse 9 ay önce ilan gelmişti. Heyyy gidi günler diyeyim :))) -
2004 idari -24 Ekim
2005 idari-23 Ekim
2006 idari-15 EkimSonrakiler kasım-aralık döneminde yapılmış.
-
Şartlar müsaitse neden ekimde sınav olmasın
-
@paretowilfredo hocam duyjm için teşekkürler. peki 4 grupta sınav açılacak ve idari yargı 200 ise, buna avukat idari de dahil mi oluyor yoksa sadece mezun mu 200. 200 benim için psikolojik sınır da altında gelirse kendimi çalıştıramam gibi:)
-
Bu sayfayı bu kadar aktif görmek ve daha ötesi duyumlara dair paylaşımlar görmek ne kadar guzel Duyumlarınızı paylaştıgınız için teşekürler @paretowilfredo
-
Vira bismillah ceza kanunuyla başladık çalışmaya ilk 75 maddeyi okuyarak başlıyorum.